Polo 6N 1.4 Проблем при палене след изстиване на двигател.

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
krraynov
Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
Двигател: CFGB 2012
Контакти:

Re: Проблем при палене след изстиване на двигател.

Мнениеот krraynov » Нед 04 ное 2012 1:50

offside написа:Колега, ще те посъветвам да си погледнеш бобината. Голям проблем са на тези колици и симптомите са горе долу подобни. Свали я и я огледай хубаво (не се сваля трудно), ако има някакви напуквания и цепнатини, от там ти идва проблема. През тях влиза влага и почват мизериите. Успех! :beer
Поздрави!

И аз гласувам за това! :!: :!: :!:

Погледни на тъмно-ако може дали не пролазва ток (искри) между изводния кабел за ВН и корпуса на бобината. Или за пукнатини покрай буксата за високото. Аз доста се мъчих така, и един ден - да вземе да се откачи маркучето за пръскалката за стъклоумиването от дюзата на капака, аз пръскам и направо върху бобината ;) - добре че беше лято - та изсъхна- но имаше пукнатина по която пролазваше високото напрежение.

И между впрочем-имаш ли газова уредба управлявана с компютър?

Потребителски аватар
refresh4o
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил: VW POLO B5188PP
Двигател: AEX 1996

Re: Polo 6N 1.4 Проблем при палене след изстиване на двигател.

Мнениеот refresh4o » Нед 04 ное 2012 10:29

Не колеги нямам газово, след малко слизам да сложа бубината и да видя дали е от нея,
поздрави!

Потребителски аватар
refresh4o
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил: VW POLO B5188PP
Двигател: AEX 1996

Мнениеот refresh4o » Нед 04 ное 2012 21:56

Здравейте отново, днес по обяд сложих бубината на място след като беше на топло цяла вечер в нас и запалих от раз. => проблема е в нея, а снощи докато я свалях комшия от блока ми каза да залея с каноколит процепа който е една пукнатина само, каза моята 3-та година е така с каноколит след като правеше като твоята. Смолата ще пробие, каноколита не ми обясни. Ще пробвам нищо не губя, много ви благодаря за всички съвети!

snuupy93
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snuupy93 » Нед 04 ное 2012 23:51

refresh4o написа:Здравейте отново, днес по обяд сложих бубината на място след като беше на топло цяла вечер в нас и запалих от раз. => проблема е в нея, а снощи докато я свалях комшия от блока ми каза да залея с каноколит процепа който е една пукнатина само, каза моята 3-та година е така с каноколит след като правеше като твоята. Смолата ще пробие, каноколита не ми обясни. Ще пробвам нищо не губя, много ви благодаря за всички съвети!

Нищо не става, бащата със силикон пробва, пак проби... трябва си нова. :beer

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”