Малко информация за това голфче.
Малко информация за това голфче.
Здравейте колеги, до скоро имах ауди а3 1.9 тди AHF и го продадох. сега съм решил да взем ето това голфче http://www.mobile.bg/11349709789361252 доста ми хареса. но това което ме интересува повечето е какво мислите за тия мотори подръжка, обслужване, разход. и добър мотор ли е като цяло. нека който кара такъв мотор да удари по един ред. Поздрави.
- SPL
- Автомобил: GOLF MK4 TDI
- Двигател: AHF 1998
Re: Малко информация за това голфче.
Мотора е 1 към 1 с твоя като обслужване и разход
Разлика която се сещам е само,че на този мотор ( AFN ) водната помпа не е на ангренажа 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Голфа го виждам често и смея да твърдя,че е доста испънат(даже ако не си бях купил кола щях да го купя сас сигурност)и ди върви доста прилично до колкото съм го виждал.Отдавна ми е хванал окото
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Мотора е добър, Голфа също. 

- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Е.. аз имам някои дребни забележки на пръв поглед
:няма ги светлоотражателите до мигачите - има дупки там и дразни, врътката на седалката (шофьорската) - отчупена и липсва,тампоните на макферсоните горе са "свършили". На предния капак..мръсно ли има или нещо.... И колата не е ли била бяла ,впоследствие пребоядисвана
Инак AFN мотор си ми е слабост
супер е .

-
- Автомобил:
- Двигател:
незнам аз от много близо не съм я виждал но от сфетофарите я мяркам някои път и ми изглежда доволно
samo_pechka написа:Е.. аз имам някои дребни забележки на пръв поглед:няма ги светлоотражателите до мигачите - има дупки там и дразни, врътката на седалката (шофьорската) - отчупена и липсва,тампоните на макферсоните горе са "свършили". На предния капак..мръсно ли има или нещо.... И колата не е ли била бяла ,впоследствие пребоядисвана
Инак AFN мотор си ми е слабост
супер е .
И аз ги забелязах тия забележки градски + дръжката на джапката също която е счупена ..

- bkunev
- Автомобил:
- Двигател:
За тея пари ще се циганя на Голф4, май. Няма да дам толкова пари за това, ама всеки си решава...
Успех с избора, Колега!!!

- lusko_vabel
- Автомобил: Vw Passat B5 1.9 TDI
- Двигател: AFN
- Контакти:
bkunev написа:За тея пари ще се циганя на Голф4, май. Няма да дам толкова пари за това, ама всеки си решава...
Читава Четворка дизел за тея пари много трудно може да се намери и то 110к.с. но това е мое мнение.А за колата мога да кажа, че изглежда доста добре и няма да сгрешиш ако идеш да я видиш и да се пазариш за нея.Успех колега

- Special mk3
- Автомобил: Vw Golf Mk3
- Двигател: TDI
- Контакти:
Голфа е много добър много да кажа,аз лично бих го взел дребни забележки до 100лв са нищо тва да са му проблемите.
Аз бих го купил ако трябваше да си вземам.
Аз бих го купил ако трябваше да си вземам.
- bkunev
- Автомобил:
- Двигател:
За читава 4-ка с тоя мотор са малко, така е!!! Ама няма да ги дам за 3-врата 3-ка!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
всеки си избира колега,за 3500 незнам колко читава четворка ще вземеш,че и дизел,скоро и аз купувах кола и аз исках голф 4,но за 3500 не можах да намеря читава и се отказах от този вариант
bkunev написа:За читава 4-ка с тоя мотор са малко, така е!!! Ама няма да ги дам за 3-врата 3-ка!!!
колега всеки си има вкус, аз съм на 21 год и е нормално да ми харесват двувратките от към фаса и по стабилно купе .. не ме интересува рода от '' стани да седна '' пък и до сега това ще ми е 3тата лично моя кола и всичките са били с 2 врати изобщо не ме бърка ! Поздрави
- lusko_vabel
- Автомобил: Vw Passat B5 1.9 TDI
- Двигател: AFN
- Контакти:
lucata написа:всеки си избира колега,за 3500 незнам колко читава четворка ще вземеш,че и дизел,скоро и аз купувах кола и аз исках голф 4,но за 3500 не можах да намеря читава и се отказах от този вариант
И аз минах по този път обаче тръгнах за бензинова от 2500 след това 3500 и накрая 5000 за дизелова, но съм много доволен от нея.Да единственото е че е тип стани да седна, но ми харесва

- Special mk3
- Автомобил: Vw Golf Mk3
- Двигател: TDI
- Контакти:
Евтино и хубаво отдавна не вървят заедно за 4000/5000лв 4ка Дизел е до долу състоянието и хора който гледат да изтънят ..тит си го на ...мхм,така че по добре си плати нещо както си пише по книгите за да знаеш че си взел нещо истинско.
Цената на тази 3ка е напълно реална като погледнета,17ка джанта,нови зимни и др джанти това са си пари,съединител обслужен това са си пари,регистрация данъци манъци.
и като я земеш за 2бона и я стягаш щот се е разлетяла от всякъде ,земеш гуми и зимни джанти и това ти и онова ти и ще прескочи по цена тази а и ще си хабил нерви и пари на вятъра що то ще търсиш евтино.
Колега ако ти е харесал колата е читава изглежда поддържана и запазена километрите може и да са реални на горе долу толкова мята съединител тъй че предполагам са тези,мен ми харесва и аз съм имал само 3врати коли и съм си доволен тва не е рейс като ти трябва по голяма си взимаш и така.
За млад човек е идеален.
Цената на тази 3ка е напълно реална като погледнета,17ка джанта,нови зимни и др джанти това са си пари,съединител обслужен това са си пари,регистрация данъци манъци.
и като я земеш за 2бона и я стягаш щот се е разлетяла от всякъде ,земеш гуми и зимни джанти и това ти и онова ти и ще прескочи по цена тази а и ще си хабил нерви и пари на вятъра що то ще търсиш евтино.
Колега ако ти е харесал колата е читава изглежда поддържана и запазена километрите може и да са реални на горе долу толкова мята съединител тъй че предполагам са тези,мен ми харесва и аз съм имал само 3врати коли и съм си доволен тва не е рейс като ти трябва по голяма си взимаш и така.
За млад човек е идеален.
Върни се в “Дизелови агрегати”