Здравейте колеги имам въпрос към Вас и главно към хората по навътре с компютрите или казано просто (Компютърджиите

) Имам следния проблем, от една седмица близо, вече ще стане и втора седмица, компютъра ми се включва сам през нощта по няколко пъти и се изключва или по скоро рестартира. Става вече няколко пъти го хващам в момента в който се включва САМ и го наблюдавам, че тръгва да се пуска, спира (угасва) и после пак се пуска и вече наистина се включва. Споделих го с един приятел който разбира, но.. ми се изсмя

Моля за съвет на какво би се дължало това и какви действия да предприема? Само да вметна, че е преинсталиран преди 2 месеца някъде, но почти не се ползва (смисъл не е влизано в чужди сайтове и такива от които би могъл да се зарази с някакъв вирус).
Преди 1 месец ми изгоря захранването и го смених със старото (едно смотано... но върши работа или поне вършеше до скоро..) И излезе този проблем със самостоятелното включване. Вадя му кабела от захранването и като го свържа на ново ми се случваше да се пуска все едно съм натиснал копчето за старт. Сложих друго захранване нямаше проблеми тауш, но уви и с него се включва отново самичък. Някакви идеи?