поло 6н 99г. Вакуумната помпа на централното ми прави номера

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
vaneca
Автомобил:
Двигател:

поло 6н 99г. Вакуумната помпа на централното ми прави номера

Мнениеот vaneca » Вто 06 ное 2012 18:34

Здравейте колеги сестра ми има поло 6н 99г. 1.9D наскоро централното и взе да се ебе като почна да работи когато си иска или като я заключи след известно време сам се отключва. Днес я взех на работа да и прегледам вакуум помпата и установих стандартния проблем платката ми е корозирала от водата чистих я с препарати четки и така нататък закачих я и работеше ,сглобих я вече да я слагам ,пробвам я и неще. :banghead: закарах я на един ел.техник и той ми смени едно съпротивление че крачето му вече го нямаше. при него я пробвах и работеше варнах се на работа да я досглобя и пак спря да работи :banghead: направо ме пукна тая платка и сега когато си пожелае почва да работи и спира това ме влудява. може ли някой да ми помогне данеби някои друго съпротивление да си е променило стойностите или някой резистор да е сганал вече незнам.
Пак тоя нагляр еладжията ми взе 5 лева за смяната която е не почече от минута и 1 лев за тази мания която сам сигурен че е не повече от 20 стотинки. мислех да му я дам да провери дали няма нещо друго ама кой знае колко пари ще ми взема . малко се отплеснах .... та питането ми е може ли някой да ми даде савет какво да правя :))

Благодаря предварително колеги за отделеното внимание!!! :)

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Re: поло 6н 99г. Вакуумната помпа на централното ми прави номера

Мнениеот Теодор » Вто 06 ное 2012 20:16

Не се занимавай с поправката и само загуба на време нерви и пари :idea: Търси втора употреба от 30 до 50лв вървят :wink:

Потребителски аватар
refresh4o
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил: VW POLO B5188PP
Двигател: AEX 1996

Re: поло 6н 99г. Вакуумната помпа на централното ми прави номера

Мнениеот refresh4o » Нед 11 ное 2012 23:00

ако трябва да ти я прегледа ще ти вземе колкото нова сигурно. огледай я с лупа хубаво дали няма нещо изгоряло или окислено

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”