ГТП - къде???

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
poGo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ГТП - къде???

Мнениеот poGo » Чет 09 ное 2006 18:07

Dan4ote написа:
poGo написа:Колега, ако не за газове са щяли да го върнат за друго. Така правят с "безплатните" (мнооооого често, за да не кажа всеки път). Аз именно поради тази причина ходя и си плащам и не ме закачат. Жалко, че са му изгубили времето на човека и че сте си правили ГО в ДЗИ например. ;)

Затова след като минеш прегледа си казваш - аз имам талон за безплатен преглед и всичко е наред :D

Не става така, тия са тарикати и ти го искат барабар с документите ПРЕДИ прегледа. ;)

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Чет 09 ное 2006 19:25

Muncho написа:Имам ГО към Евроинс и каско към ДЗИ. Някой да има идея дали имам право на безплатен ГТП и ако да къде? 10х предварително.

Здрасти.Ами имаш от Евроинс единия беше във гуми център "Диана" намира се на околовръстното м/у Симеоново и Драгалевци.Обаче трябва да са ти дали едно копие от гражданската,с което се разплащаш един вид.Иначе ако го нямаш няма да ти зачетат безплатния преглед.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 09 ное 2006 20:31

georgipass написа:[

Мда..мери се CO,CO2,HC,Lambda като за колите с катализатор се прави тест на минимални обороти на ПХ .... :roll:

А как ще ги измериш на кола без делко ?? :D оборотите. Мналата година бяха в шах на прегледа- не бяха виждали такова чудо .Мотаха ме и /се/само 40 мин заради тези обороти на ПХ :D

А и друго 20 се - спирачките не държали - ами как да държат като са с ABS и той трополи постоянно и пропуска по малко колелата.
Върви обяснявай после , че нямаш сестра.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пет 10 ное 2006 11:30

Red_Jetta написа:
Muncho написа:.... ГО към Евроинс .... безплатен ГТП ... къде?

кв Орландовци, главния вход на гробищата. отсреща има една бензиностанция (омв, май беше).
изхода на сервиза за гтп изкарва точно в района на бензиностанцията.
прегледа е 0 (нула) лв.
провериха ми спирачките (бяха супер) и нищо повече

успех!
:да: Мерси :). Ще гледам в началото на другата седмица да се пробвам там :).

Потребителски аватар
feb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот feb » Нед 12 ное 2006 22:53

poGo написа:
evgenyh написа:...днес баща ми отишъл да мине ГТП на СБА Горубляне, и простаците там, го върнали щото не минал на теста за изгорелите газове, това както и да е, но и му продупчили талона за безплатен преглед, нещастниците прости, та сега, хем не е минал прегледа, но и няма вече безплатното талонче

Колега, ако не за газове са щяли да го върнат за друго. Така правят с "безплатните" (мнооооого често, за да не кажа всеки път). Аз именно поради тази причина ходя и си плащам и не ме закачат. Жалко, че са му изгубили времето на човека и че сте си правили ГО в ДЗИ например. ;)

3 години минавам в СБА. Само първият път ме върнаха за кофти спирачки и наистина имах проблем, който оправих!
Последният път имах повечко СО, защото не бях ходил на газ анализатор, след като Ваското ми беше разфасовал карбуратора да го почисти, но не ме върнаха, а ми врътнаха винта и всичко се успа.
Е, вярно искат всичко да бачка, барабар с пръскалките за чистачките, ама аз и без това така обичам да ми е колата!

Потребителски аватар
WILD
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот WILD » Чет 30 ное 2006 11:57

относно поста на РЕД JETTA - ЗА ГТП - ОРЛАНДОВЦИ ДНЕС ХОДИХ И СТРУВА 25 ЛВ. - НЕ работят с ДЗИ И НЯМА FREE !!! Kъм тях :evil: [

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 30 ное 2006 12:31

И аз ходих на ГТП в Хладилника-малко добавка ТОТАЛ-половин час каране преди това Божурище-Хладилника,с безплатен талон ДЗИ,0.115 димност от 0.3 възможни.Плюс всичко друго бих препоръчал на хората с стари коли да отделят 20-30лв. при добър майстор за центровка и няма да си познаят колите пък и ГТП ще минат :wink:

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Чет 30 ное 2006 20:29

искам да добавя едно пояснение относно минаването на ГТП - ако нямате катализатор и има вероятност да ви върнат, направо се откажете от безплатния преглед, защото веднъж върнати, със издаден протокол, после много трудно те пускат другаде, дори и с връзки :idea: , по добре си идете някъде, дето, макар и да си платите, знаете, че няма да ви напишат протокол, с които да ви върнат. Относно прегледа на колата на баща ми, ами минах, отново, и за кой ли път, с помоща на Боби(Dosy :bowdown ), за което отново искам пред всички да му благодаря :!:

Потребителски аватар
VeilSide
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VeilSide » Пет 01 дек 2006 9:13

аз минах вчера в Младост 4 - 30 кинта само сс талона ;)

Tooty
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tooty » Пет 01 дек 2006 14:18

feb написа:
poGo написа:
evgenyh написа:...днес баща ми отишъл да мине ГТП на СБА Горубляне, и простаците там, го върнали щото не минал на теста за изгорелите газове, това както и да е, но и му продупчили талона за безплатен преглед, нещастниците прости, та сега, хем не е минал прегледа, но и няма вече безплатното талонче

Колега, ако не за газове са щяли да го върнат за друго. Така правят с "безплатните" (мнооооого често, за да не кажа всеки път). Аз именно поради тази причина ходя и си плащам и не ме закачат. Жалко, че са му изгубили времето на човека и че сте си правили ГО в ДЗИ например. ;)

В СБА-Люлин е пълно безумие. Висиш с часове и накрая най-редовно намират за какво да те върнат! Това е положението в този сервиз.
Преди съм ходил със застраховка от Орел в пункт на Радиал и съвсем нормално си беше положението!
Тази година посетих Диана-Люлин и съм много доволен от обслужването и цената /20 лв./.

Потребителски аватар
WILD
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот WILD » Чет 07 дек 2006 16:00

Red_Jetta написа:
Red_Jetta написа:
Muncho написа:.... ГО към Евроинс .... безплатен ГТП ... къде?

кв Орландовци ..... прегледа е 0 (нула) лв ......

колега, май четеш през редовете :wink: . къде по-горе споменавам ДЗИ :?:

ако си бил със застраховка в Евроинс а са ти взели 25 лв. това е друга работа. в този случай и аз съм :shock :( :evil: към въпросния сервиз.

поясни да знаем, защото Мунчо искаше да ходи на преглед точно в идващите дни

ЗА ДЗИ НЯМА НИЩО - ЗА ДРУГИ КОМПАНИИ НЕ КАЗАХА СЪЩО ДА ПОЛЗВАТ БЕЗПЛАТНО - ЗА ЕВРО ИНС НЕЗНАМ

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”