samo_pechka написа:Впечатлих се ...с две свещи за запали тая кола на -20 си е ..постижениеКойто не е имал предкамерен дизел - няма да "оцени" клипчето
и аз съм палил голфо с две работещи подгреващи свещи на около -3 -5

samo_pechka написа:Впечатлих се ...с две свещи за запали тая кола на -20 си е ..постижениеКойто не е имал предкамерен дизел - няма да "оцени" клипчето
passat_rs написа:Аз със 4 работещи не успях да запаля при -25 смятай
MK4 написа:Тая тема може да я прекръстите зимни неволи на дизелджиите
MK4 написа:Еми 2012 януари като беше -20 градуса при нас на паркинга половината дизели зимуваха, и си ходеха пеша гордите собственици на икономични коли. Те явно затова дизелите са толкова икономични, като не ги караш цяла зима щото не палят при -10 , -15 градуса
dimovip написа:Би ли ме открехнал как да се подготви 1 тотално издухан дизел за зимата?
stefan4o написа:dimovip написа:Би ли ме открехнал как да се подготви 1 тотално издухан дизел за зимата?
Най-добрата подготовка в тоя случай е продажбата, ама през лятото
dimovip написа:Би ли ме открехнал как да се подготви 1 тотално издухан дизел за зимата?....... струва ми се, че едно 10-15 % от дизелите в България се карат само като се постопли
radi_nrj написа:dimovip написа:Би ли ме открехнал как да се подготви 1 тотално издухан дизел за зимата?....... струва ми се, че едно 10-15 % от дизелите в България се карат само като се постопли
Тотално издухания дизел се подготвя с ремонт на мотора или смяна на колата. А мотора стига до състояние "тотално издухан" от липса на поддръжка.
boi4eto написа:radi_nrj написа:dimovip написа:Би ли ме открехнал как да се подготви 1 тотално издухан дизел за зимата?....... струва ми се, че едно 10-15 % от дизелите в България се карат само като се постопли
Тотално издухания дизел се подготвя с ремонт на мотора или смяна на колата. А мотора стига до състояние "тотално издухан" от липса на поддръжка.
+ много изминати километри, няма нищо вечно на този свят
Stivi написа:Е аз ако реша да качвам клипче,ще запаля преди това да поработи 1 мин и да разбие маслото и след 5 мин ще направя клипчето как пали от четвърт при -15,нема се излагаме пък нека другите да завиждатТрябва да се вижда девствен навалял сняг около колата за да е сигурно че сега я отваряш
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта