инжекторите не работят
-
- Автомобил:
- Двигател:
инжекторите не работят
хора помагайте карам VW-Jeta 1.8 GTI преди 2 години ми изгоря гориво - нагнетателната помпа и от тогава карам само на газ ( много глупаво) а тогава бяха много скъпи тези помпи. Както и да е сега реших да си купя, но също така и малката помпа в резервара също е изгоряла смениха ми ги и двете, но се оказа че вече инжекторите не ми работят като хората. Казаха ми че трябва да ги чистят с във вана с ултразвук (по 25 лв. на инжектор) , но недават гаранция че всички ще проработят. Ако някой има някъква идея какво да правя ще съм му много благодарен.
съвет от мен: Решавайте проблема на момента че да не ви боли глава като мен!!!!!
съвет от мен: Решавайте проблема на момента че да не ви боли глава като мен!!!!!
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- Angeljordan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моето мнение е: Почисти си ги- Ултразвука помага... Ако и той не помогне плачеш за нови. Тези по моргите обикновено са в същото окаяно състояние. Sachko Продаваше такива. Мога да гарантирам, че са стока, бяха на стария ми двигател, те така са чистени. Гумичките също са им нови...
Ето и самата тема:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... ht=#357314
Ето и самата тема:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... ht=#357314
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
колеги преди да го съветвате да дава 100лв за почистване или пак толкова за дюзи от морга ,за които пак не е ясно в какво състояние са,мисля че е 1000пъти по добре човека да купи една високо концентирана добавка за 15лв и 15литра високо октанов бензин да и едва след като е покарал 200-300км ( даже и малко ''ръчка'' на колата няма да е зле ) и няма ефект го съветвайте на тия процедури.Забелязал съм, че във форума някой (по често нов потребител)си пусне тема да пита нещо или да сподели за некъв дребен проблем за колата и в повечето случаи поне 10човека ще го изкарат за основен ремонт !!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: инжекторите не работят
lyubomirnd написа:хора помагайте карам VW-Jeta 1.8 GTI Казаха ми че трябва да ги чистят с във вана с ултразвук (по 25 лв. на инжектор) , но недават гаранция че всички ще проработят.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”