Кажете фирма която изкопува стари коли...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
zaheto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaheto » Чет 09 ное 2006 23:46

IvoG написа:Не знам точно как седи въпроса сега. За тези които са със старите номера те вече са спрени автоматично от движение от КАТ. Преди фирмата си ги взимаше и се оправяше с номерата сега как е :dontknow:

Мерси !!!

zaheto

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Пет 10 ное 2006 6:50

няма да стане. като я вдигат искат да им покажеш талона, оттам ти пишат една бележка за бракуване и с нея и талона в кат

Mal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mal » Пет 10 ное 2006 11:50

http://www.ecometal.bg екометал инжинеринг е фирмата. там на сайта има телефони. идват на място и ти я дигат , дават бележка. За ладюхата взех 180 лв. съветвам те да си минеш по законния ред, т.е. да свалиш номерата , да идеш в кат да ти бият печат на талона и после при тея или някои други юнаци. Иначе ще намериш някой да ти я купи за 250 ама ще се видиш след време в приключение, щото ще ти се води на теб - зарежи ги тея неща. Едно време хората си продаваха колите, ама само си пишеха пълномощни , за да не се разправят по КАТ и ся сума ти хора пищят, щот изведнъж се оказва, че им висят сума ти данъци , а тоя на който са продали колата никой не го знае къде е. Така че, ако ме питаш мен не се будалясвай за 50-100 лв

Върни се в “ОФФ-Топик - други”