По повод бакшишите

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Pia kato zmei
Автомобил:
Двигател:

По повод бакшишите

Мнениеот Pia kato zmei » Чет 10 фев 2005 10:38

Абе да му се не види lupe 'начи, аз ли съм нещо крив или просто ми е скапан късмета? Вчера трябваше да закарам Drive бабата на жена :talk: ми до жк. Левски и на попа bishop в посока към су. Кл. Охридски някакъв бакшиш беше спрял на ебем ти страна (по диагонал) и задната му лява страна стърчеше на около 60 см. във средната лента. Както и да е :dontknow: , понеже не можах да мръдна наляво се опитах по всички възможни начини да избегна директен сблъсък :banghead: и почти успях, но го остъргах по задната броня съвсем леко и спрях да погледна lupe за какво става въпрос. Та значи бях му оставил малко червена боя (бордо) от моята кола по ъгъла на неговата задна броня тоест, нямаше му нищо (аз лично сметнах че с малко разредител за три минути се маха тази боя ) , а тоя като слезна от колата си и видя тънката червена ивица, почна да вика Director , да псува, да се вайка и като почна да ми разправя да съм му дадял 60 лева за да му боядисат бронята, на мене ми кипна :f_ckyou: и му казах че ще викам КАТ. Тоя кат' се разбуча че няма да може да събере парите за арендата и мене мед ми капна на сърцето - час и половина чакахме КАТ и още 45 - 50 мин. за да опишеме събитията в най - пиковите часове от 18.45 до 21.00. Така че моя съвет е ако блъснете бакшиш и не сте виновни :oops: викайте КАТ за да се научат смотаните бакшиши да не се дуят много. :D

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Чет 10 фев 2005 10:47

в крайна сметка на кой написаха акт-а
на бакшиша ли?

Потребителски аватар
Pia kato zmei
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pia kato zmei » Чет 10 фев 2005 11:44

DragoCL написа:в крайна сметка на кой написаха акт-а
на бакшиша ли?

И на двамата, на него затова че е спрял криво, а на мен че не съм спрял навреме (то и да исках нямаше да мога да спра де). То можеше и без КАТ да мине, но много ме нервира тоя темерут и си казах е..л съм му май...а няма да си поправя рекорда за миналата година (три акта за един ден) , прецених че два акта за два дни са по - добре оттогава и викнах КАТ, само за да му направя малко (но за сметка на това от сърце) мръсно.

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Чет 10 фев 2005 11:50

Тоя бакшиш е бил много смотан- и виновен и нахален.
60 лв.?????!!!!!!

Потребителски аватар
tatenceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tatenceto » Чет 10 фев 2005 11:58

това им е номера с тези пари си изкарва арендата и после е ок.

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Чет 10 фев 2005 13:24

Бакшиша е гадно сащество .
Май обаче е трябвало да споменеш майка му и да си отидеш, без АКТ и без да даваш 60лв.
Преди време правих на един бакш колата и оня не ми плати . Та немал пари сега, та да си вземел колата да изкарал малко пък тогава, та на части, та накрая х....й. Както и да е де , но от тогава са ми одвратителни.

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Чет 10 фев 2005 13:29

аз имам 1 приятел дето ги лекува такива, 1 гъз нещо се закачил с него и нашия взел да спрял........бакшиша решил и той да спре за да се поразберат /според него де/ .......... а нашия човек и това чакал.......задна газ и бух в таксето.........е после взел та поотупал педала........докато разбира се дойде КАТ да му напишат акта, че не спазва дистанция..........и най-хубавото било, че таксето било и фалшиво

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Чет 10 фев 2005 14:12

asentm написа:......и най-хубавото било, че таксето било и фалшиво

Ама ако не е фалшиво можеш и ти да си изкараш пердаха ако се посъберат повечко бакшиши.

Потребителски аватар
badboy_pl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот badboy_pl » Чет 10 фев 2005 14:12

Ей тва е номер,бахти якото :heavymetal:

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Чет 10 фев 2005 19:40

Pia kato zmei написа:...а няма да си поправя рекорда за миналата година (три акта за един ден)....

Шшшшш как ги правиш тия неща :?: :roll:

Потребителски аватар
gti_power
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti_power » Пет 11 фев 2005 0:31

ох аз напоследък не съм се разправял с тая напаст
но един башиш преди 2 години така му влезнах във вратите като ме засече + от най лява лента за ляв завой (платно с 3 или 4ленти беше )аз сам в най дясна светофара светва зелено бакшото ще прави десен завой в последния момент , аз както се бях пуснал плавно да не вися на червено вече почнах да се набирам на зеленто и по едно време всички коли до мен (отлявата ми страна) спряха тръгнах да намалявам да се чудя кво става и пичовете си го пуснаха ама той се поеви пред мен и се изплаши че ще го тресна и копелето вместо да се изреже да мине се закова на спирачкте при което аз имах 3 вариянта , в дясно в оградата в ляво в колите или в него.... :twisted:
та му смачках вратите гредата счупени стакла на вратите
абе размазах го
пича като слезна щеше да припадне
за моя най-голяма радост нямаше никой при него
че оставаше да отрепам някой Клиент ....

при мен беше броня решетка фарове ляв калник малко капак малко десен калник ......
вика му давай 200лв и да се махам ..
той вика викаме кат
ок викаме ...
доде кат а бакша вика абе кажи че сам бил до теб
не през няколко ленти ..
аз така го нааках пред кат че незнам кво са му заковали и си зех доста кинти от гражданската му ....

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пет 11 фев 2005 8:57

Ае стига, какви са тия изказвания - бакшишите?!?
Тва е като тия селяни с голфовете или ония нещастници с изгнилите опели... ае стига. такива теми тук не траябва да има!
Не всички бакшиши са такива!

Виж ако ще пишете за маршрутки... :twisted:

Потребителски аватар
Pav4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Pav4o » Пет 11 фев 2005 9:11

gti_power написа:ох аз напоследък не съм се разправял с тая напаст
но един башиш преди 2 години така му влезнах във вратите като ме засече + от най лява лента за ляв завой (платно с 3 или 4ленти беше )аз сам в най дясна светофара светва зелено бакшото ще прави десен завой в последния момент , аз както се бях пуснал плавно да не вися на червено вече почнах да се набирам на зеленто и по едно време всички коли до мен (отлявата ми страна) спряха тръгнах да намалявам да се чудя кво става и пичовете си го пуснаха ама той се поеви пред мен и се изплаши че ще го тресна и копелето вместо да се изреже да мине се закова на спирачкте при което аз имах 3 вариянта , в дясно в оградата в ляво в колите или в него.... :twisted:
та му смачках вратите гредата счупени стакла на вратите
абе размазах го
пича като слезна щеше да припадне
за моя най-голяма радост нямаше никой при него
че оставаше да отрепам някой Клиент ....

при мен беше броня решетка фарове ляв калник малко капак малко десен калник ......
вика му давай 200лв и да се махам ..
той вика викаме кат
ок викаме ...
доде кат а бакша вика абе кажи че сам бил до теб
не през няколко ленти ..
аз така го нааках пред кат че незнам кво са му заковали и си зех доста кинти от гражданската му ....

Луд си бате!!!! :twisted: :twisted: Мечтата ми е да пребия бакшиш, шофьор на автобус 111, и шофер на маршрутка :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :D

mad_doctor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mad_doctor » Пет 11 фев 2005 9:23

Маршрутките са най-зле! Пред тях дори таксиджийте изглеждат като мирни овчици :) То те засича, то си спира където му хрумне без въобще да даде мигач (е то какво да дава мигач като си спира човека в средната лента примерно). Или пък много обичат да се лепят на хората отзад...са разбирам, че е турбо дизел и е служебен автомобил ама тия жигат кат невидели..никаква дистанция не спазват :(

Lazar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lazar » Пет 11 фев 2005 10:04

:twisted: монтирам си бул,рол и секви други барове.. :twisted:
Или пък от военните един БРДМ2(с 4 колела има си и мигачи,стопове..) Drive

Върни се в “ОФФ-Топик - други”