За какво служат цифрите на лостчето за чистачките на Голф 3
- martincho
- Автомобил: VW Golf MK3 1.6GT
- Двигател: AEK 1996
За какво служат цифрите на лостчето за чистачките на Голф 3
Здравейте на лоста за чистачките има цифри 0 1 2 0 там копчето седи на 1 постоянно, можете ли да ми кажете как се използват тези цифри и за какво служат ?
- napu6en_marmot
- Автомобил:
- Двигател:
Re: За какво служат цифрите на лостчето за чистачките на Голф 3

Последна промяна от napu6en_marmot на Пет 09 ное 2012 17:04, променено общо 3 пъти.
- jamie1
- Автомобил: Chevrolet Aveo LT
- Двигател: DOHC
Тези цифри са ти към борд компа и 1 ти показва в момента данните на борд компа,а 2 ти показва общите стойности и ще ти дам пример.Да речем,че цяла седмица си ходил с колата на работа и когато да речем към края на работната седмица дадеш лосчето в позиция 2 то ще ти даде информацията за общото време,изминатите км,средния разход,температурата на маслото и температура на възхуха колко е била през тези 5 дни да речем.А нулата като дадеш копченцето на нея и натиснеш другото копченце на същото лосче ще занулиш стойностите на 1 и 2.Надявам се,че ме разбра 

- martincho
- Автомобил: VW Golf MK3 1.6GT
- Двигател: AEK 1996
jamie1 написа:Тези цифри са ти към борд компа и 1 ти показва в момента данните на борд компа,а 2 ти показва общите стойности и ще ти дам пример.Да речем,че цяла седмица си ходил с колата на работа и когато да речем към края на работната седмица дадеш лосчето в позиция 2 то ще ти даде информацията за общото време,изминатите км,средния разход,температурата на маслото и температура на възхуха колко е била през тези 5 дни да речем.А нулата като дадеш копченцето на нея и натиснеш другото копченце на същото лосче ще занулиш стойностите на 1 и 2.Надявам се,че ме разбра
Мисля, че разбрах, благодаря за положеният труд да ми обясниш, после ще тествам функциите

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”