Здравейте колеги!!!имам следния проблем на моята бора....лампичките за осветление на задния номер не светят,като я купих преди 4 месеца в англия светеше само едната,опитах се да сменя изгорялата крушка свалих я и...от там нататък спря и да свети и другата крушчица кво ли несам преровил по тая кола бушони,разни кори,замервания,и така и немога даго оправя реших да питам някой колега???само да подчертая че замерих и не идва ток към флакона!!!!ако някой знае нещо моля помогнете ми че не ми се плаща глоба ще чакам отговор благодаря предварително поздрави Артем
Вероятно пречупени или оголени кабели в маркуча м/у купето и капака на багажника.При всяко отваряне/затваряне на капака там се прегъват кабелите и ...При мен отключването на багажника понякога отказваше и проблема излезе от там.Като махнах маркуча се оказа,че има няколко пречупени кабела.Режеш,снаждаш парче кабел и .Успех!
Мерси колега...но не е от там прерових всичко ама пак не светят.... Ако знаеш нещо повече и някой друг може дами помогне може да има някой бушон нещо някъде друга де ще съм много благодарен поздрави иии