VW BORA Несветещи крушки

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Ar.eskov
Автомобил:
Двигател:

VW BORA Несветещи крушки

Мнениеот Ar.eskov » Чет 08 ное 2012 22:30

Здравейте колеги!!!имам следния проблем на моята бора....лампичките за осветление на задния номер не светят,като я купих преди 4 месеца в англия светеше само едната,опитах се да сменя изгорялата крушка свалих я и...от там нататък спря и да свети и другата крушчица кво ли несам преровил по тая кола бушони,разни кори,замервания,и така и немога даго оправя реших да питам някой колега???само да подчертая че замерих и не идва ток към флакона!!!!ако някой знае нещо моля помогнете ми че не ми се плаща глоба :) ще чакам отговор благодаря предварително поздрави Артем :beer :beer :beer

apolon
Автомобил: BORA 1.6 16V
Двигател: AUS 2000

Re: VW BORA Несветещи крушки

Мнениеот apolon » Пет 09 ное 2012 18:09

:welcomee Вероятно пречупени или оголени кабели в маркуча м/у купето и капака на багажника.При всяко отваряне/затваряне на капака там се прегъват кабелите и ...При мен отключването на багажника понякога отказваше и проблема излезе от там.Като махнах маркуча се оказа,че има няколко пречупени кабела.Режеш,снаждаш парче кабел и :banana .Успех! :beer

Ar.eskov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ar.eskov » Съб 10 ное 2012 18:18

Мерси колега...но не е от там прерових всичко ама пак не светят.... :beer :beer :beer Ако знаеш нещо повече и някой друг може дами помогне :) може да има някой бушон нещо някъде друга де ще съм много благодарен поздрави иии :beer :beer :beer :beer :beer :beer :drunk :drunk :drunk :drunk

Ar.eskov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ar.eskov » Пет 16 ное 2012 11:20

Колеги реших въпроса!!!! Пуснах един кабел от задния стоп и сега си светят благодаря поздрави :beer :beer :beer :beer

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”