Kak да тунинговам 2Е с ограничен бюджет и къде(София)???

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
Sharky GTI
Автомобил:
Двигател:

Re: Kak да тунинговам 2Е с ограничен бюджет и къде(София)???

Мнениеот Sharky GTI » Чет 08 ное 2012 8:20

Ванка ти си пич :wink: и твойто 1.8Т на еденицата и с това на 4ката ако е стокова и тя все още де трябва да си ги видял че нямат нищо общо...нали така :) .Лично аз съм на мнението че 1.8Т е най-доброто от 3те мотора като база за проекти,но в сток варянт на 4ката нее нищо особенно че са се възхвалява.
Поздрави :beer

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Чет 08 ное 2012 9:04

а ако беше вложил тия пари, които си дал за 2е-то в абф или 1.8Т, замислял ли си се каква мощност щеше да имаш.

Дотук приказваш празни приказки, не видях една цифра в думите ти- напиши колко коня и какъв въртящ момент е колата, качи и динографиките, дай теринална скорост и време на 400м и тегло, неща дето да са поне малко отправна точка.
Какво значи, че си минал абф... ми ако колата не е в кондиция, и р32 ще минеш.
Аз лично много се съмнявам, че ще достинеш 150коня от 2.0 8в мотор атмосферно. Това ще си го покаже апаратурата обаче.

Иначе по темата- некви чипове, мипове... филтри... несериозна работа,
Ефекта ще е психологически, поддържай си колата и не си давай парите за глупости. Читави абф-и и вр6-ци, ако държиш да са голф3-ки има на немного пари.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Чет 08 ное 2012 9:07

А аз искам да знам +/- колко си налял в 2е-то.. чисто информативно

Потребителски аватар
Sharky GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Sharky GTI » Чет 08 ное 2012 21:36

Иво честно да ти кажа не съм си водил сметки ама хич,със сигурност са доста :Mr Green Fun но честно ти казвам нямам представа колко са.Последно по спомен помня че само при Ицо оставих малко над 500лв за лагерите и други дреболии и джунджурии,преди това малко над 800лв за буталата,шлайфове това онова... абе грубо някаде м/у 1500-2000лв са ми от stage 3 :mrgreen: а всичко започна преди 3 години,като всяка година 2Ето минаваше едно ниво нагоре :wink: ...незнам дали помниш че ти ми прави раздвижното колело че така бях стегнал болта към вала + осигурител че като хванах контра през него и напънах с дългото рамо и направо се отчупи парче от него :Mr Green Fun
Дани

Потребителски аватар
mladen201
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladen201 » Пет 09 ное 2012 22:31

Всички давате акъл за друг мотор. Друго си е сам да си направиш нещо хубаво. eusa

pepstroi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pepstroi » Съб 10 ное 2012 19:13

2e сложен 2 2ка гти с инсталцията от 1,8 пб 16.5 без предни амортесиори които знаете колко са важни при старт от место и колата гори 8! с некво каране с ръчки а за въртящия момент в ниските да не казвам силна дума ама се 1 карам някое ново тди...

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Съб 10 ное 2012 19:21

Sharky GTI написа:Иво честно да ти кажа не съм си водил сметки ама хич,със сигурност са доста :Mr Green Fun но честно ти казвам нямам представа колко са.Последно по спомен помня че само при Ицо оставих малко над 500лв за лагерите и други дреболии и джунджурии,преди това малко над 800лв за буталата,шлайфове това онова... абе грубо някаде м/у 1500-2000лв са ми от stage 3 :mrgreen: а всичко започна преди 3 години,като всяка година 2Ето минаваше едно ниво нагоре :wink: ...незнам дали помниш че ти ми прави раздвижното колело че така бях стегнал болта към вала + осигурител че като хванах контра през него и напънах с дългото рамо и направо се отчупи парче от него :Mr Green Fun
Дани

Дани, колелото ти го прави лично Ицо от Хеед. Аз бях само посредника :D

Продължавай в същия дух. Скоро ще разбереш, че иска духалка :D

Потребителски аватар
Sharky GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Sharky GTI » Нед 11 ное 2012 18:14

..а аз бях разбрал че ти го прави тогава че като говорихме за болтовете... здраве да е :wink:
а относно 2Ето не съм рекал не съм го турбинирал :mrgreen: ,но вече си имам 1.8Т така че няма смисал :wink: ... при мен нещата с АGUто и 2Ето са като да си женен ама да си имаш и любовница :Mr Green Fun ...за разнообразие и да не ти писва едното mhihi

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Пон 12 ное 2012 18:53

Sharky GTI написа:..а аз бях разбрал че ти го прави тогава че като говорихме за болтовете... здраве да е :wink:
а относно 2Ето не съм рекал не съм го турбинирал :mrgreen: ,но вече си имам 1.8Т така че няма смисал :wink: ... при мен нещата с АGUто и 2Ето са като да си женен ама да си имаш и любовница :Mr Green Fun ...за разнообразие и да не ти писва едното mhihi

В този ред на мисли означава че тунинг на 2е е causa perduta

Потребителски аватар
Sharky GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Sharky GTI » Пон 12 ное 2012 19:28

никоя кауза не е загубена, докато има някой луд да се бори :wink: ...парите и времето са си мой и мога да си правя с тях каквото си поискам така че да ми говориш такива неща от сорта на загубена кауза... се едно аз да седна да ти говоря за твойта еденица... колко пари си налял в нея и кво,пак си е еденица :wink: ...но ти си работиш по нея,имаш си някво виждане и цели и така,винаги за някой ще е безсмислено и така.Не го казвам с лоши намерения или каквото и да било Ванка,аз лично харесвам такива неща и ти стискам палци от самото начало на проекта :да:
Поздрави и със здраве на всички :beer ...и стига толко лакардии в темата на клегата че модераторите незнам вече как ни търпят :Mr Green Fun

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Пон 12 ное 2012 20:40

Темата е ясна- иска с определена сума да изкара максимума като коне от нея.
Най-евтино ще има 150 кооня, като сложи един абф и определено ще усети разликата преди/след. Ще разпродаде стария мотор и така.. и ще е избил полоеината абф. Отделно че по-добре да си смени колата, ако ще се действа разумно.

Останалото е финансов мазохизъм да подобряваш 2.0 8в ако трябва да разсъждаваш прагматично- разходи/резултат

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Пон 12 ное 2012 21:22

Sharky GTI написа:никоя кауза не е загубена, докато има някой луд да се бори :wink: ...парите и времето са си мой и мога да си правя с тях каквото си поискам така че да ми говориш такива неща от сорта на загубена кауза... се едно аз да седна да ти говоря за твойта еденица... колко пари си налял в нея и кво,пак си е еденица :wink: ...но ти си работиш по нея,имаш си някво виждане и цели и така,винаги за някой ще е безсмислено и така.Не го казвам с лоши намерения или каквото и да било Ванка,аз лично харесвам такива неща и ти стискам палци от самото начало на проекта :да:
Поздрави и със здраве на всички :beer ...и стига толко лакардии в темата на клегата че модераторите незнам вече как ни търпят :Mr Green Fun

Тя мойта кауза е загубена отдавна :beer Ама тая кола ми не е на грижа, имам си с какво да се возя и не ми е спешна. А като гледам човека иска да си пипа ежедневната кола, което е голяяяяяяяма грешка.

Върни се в “Силов тунинг”