Поздрави

Sharky GTI написа:Иво честно да ти кажа не съм си водил сметки ама хич,със сигурност са достано честно ти казвам нямам представа колко са.Последно по спомен помня че само при Ицо оставих малко над 500лв за лагерите и други дреболии и джунджурии,преди това малко над 800лв за буталата,шлайфове това онова... абе грубо някаде м/у 1500-2000лв са ми от stage 3
а всичко започна преди 3 години,като всяка година 2Ето минаваше едно ниво нагоре
...незнам дали помниш че ти ми прави раздвижното колело че така бях стегнал болта към вала + осигурител че като хванах контра през него и напънах с дългото рамо и направо се отчупи парче от него
![]()
Поздрави![]()
Дани
Sharky GTI написа:..а аз бях разбрал че ти го прави тогава че като говорихме за болтовете... здраве да е![]()
а относно 2Ето не съм рекал не съм го турбинирал,но вече си имам 1.8Т така че няма смисал
... при мен нещата с АGUто и 2Ето са като да си женен ама да си имаш и любовница
...за разнообразие и да не ти писва едното
Sharky GTI написа:никоя кауза не е загубена, докато има някой луд да се бори...парите и времето са си мой и мога да си правя с тях каквото си поискам така че да ми говориш такива неща от сорта на загубена кауза... се едно аз да седна да ти говоря за твойта еденица... колко пари си налял в нея и кво,пак си е еденица
...но ти си работиш по нея,имаш си някво виждане и цели и така,винаги за някой ще е безсмислено и така.Не го казвам с лоши намерения или каквото и да било Ванка,аз лично харесвам такива неща и ти стискам палци от самото начало на проекта
![]()
Поздрави и със здраве на всички...и стига толко лакардии в темата на клегата че модераторите незнам вече как ни търпят
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта