Стига с тия италиански кочини...,ако не е Мaserati де.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 09 ное 2006 20:46

@lowrider
Ако не искаш обиди спести си думите .
Италианките след 94 г са много по-малко податливи на корозия от Голф 3 . Имат цинково покритие , някои модели още и от 1992 г.
Голф 3 е равнозначно на Алфа 33 от 84г . Е това е истината. Имам Голф 3 АЕЕ , оглеждал съм преди да го взема доста Голф 3 отдолу и са направо трагедия - червени лисици са.
Голф 3 за разлика от Голф няма никакво антикорозионно покритие -боя направо върху ламарините за икономия - също като Ладите преди години.
Вече в Германия Г3 са рядкост ,ама Голф все още се карат .

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 09 ное 2006 20:54

Ти точно алфа 33 намери да хвалиш :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Чет 09 ное 2006 20:57

На него му е простено. Вземи го продай тоя голф и си купи една хубава италианска кола и по този начин ще спреш да ни тормозиш с подобни постове, аз утре си продавам колата и си зимам три типота

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 09 ное 2006 21:09

Tyan написа:Ти точно алфа 33 намери да хвалиш :lol: :lol: :lol: :lol:

Не я хваля а давам сравнение за степен на гнилост.

А и някога да е имало Голф или Пасат в DTM a на челни позиции поне от 10 та нагоре??

Потребителски аватар
Evtoo
Автомобил: Passat B7
Двигател: Passat Variant B7140Hp BlueMotion
Контакти:

Мнениеот Evtoo » Чет 09 ное 2006 22:38

Колеги няма какво да се заблуждаваме Мазарати си е Мазарати и кара в цивилния живот дори и Шумахер, въпреки железните контракти с Ферари и личния си щофьор. Няколко пъти съм го виждал по ТВ в Мазарати и затова смятам, че все пак има нещо в тази марка не че той е критерии, но все пак мисля, че не е глупав :)

Потребителски аватар
Spunky
Автомобил: CC
Двигател:

Мнениеот Spunky » Чет 09 ное 2006 22:42

Evtoo написа:Колеги няма какво да се заблуждаваме Мазарати си е Мазарати и кара в цивилния живот дори и Шумахер, въпреки железните контракти с Ферари и личния си щофьор. Няколко пъти съм го виждал по ТВ в Мазарати и затова смятам, че все пак има нещо в тази марка не че той е критерии, но все пак мисля, че не е глупав :)

Maserati=Ferrari=Fiat :wink: Ако ме разбираш :wink:

Потребителски аватар
Evtoo
Автомобил: Passat B7
Двигател: Passat Variant B7140Hp BlueMotion
Контакти:

Мнениеот Evtoo » Пет 10 ное 2006 0:39

Разбирам те прекалено добре :drive

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Пет 10 ное 2006 3:18

kris11 написа:...

Темата беше за мазерати, не за простосмъртните италианки, за които не спираш да дърдориш :roll:
P.S моля те не ми отговаряй :twisted:

Потребителски аватар
Goti4eskiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Goti4eskiq » Пет 10 ное 2006 7:35

И пак се почна една......Италняки та италянки....МАзератито е страшно,нямам думи.Наистина не е кола за простосмъртни - който може да си я купи не вярвам да обикаля да търси евтини части или изобщо да мисли за цени на части.Относно гниенето този проблем е решен не след 93-та, а след далечната 89.Обзалагам се ,че доста от Вас са си създали мнението за италянските бангии след като са им гледали стоповете след някоя "светофарна гонка",то за това са им такива хубави дупетата на италняките де :lol: защото само това се вижда от тях :wink: Да на мен вече ми е втора Дедра в колекцийката,не харесвам Фиат,и това е факт.Да седя доста по сервизи с нея,но никога не е било за проблеми по двигател или ходова част,а главно заради ел. проблеми,ел проблемите идват от това че просто си имат екстри които рано или късно дават фира.А в този ценови клас не виждам VW което да има толкова екстри.Хаиде да не започваме плюенето след този пост.Всеки си има право не мнение и избор които е направил с какво да си премести задника от едно място на друго.А коли от рода на Мазерати,Ферари,Лотус Астън Мартин и всякакви такива - те нямат националност - те са просто Supercars.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пет 10 ное 2006 8:54

Goti4eskiq написа:.Да седя доста по сервизи с нея,но никога не е било за проблеми по двигател или ходова част,а главно заради ел. проблеми,ел проблемите идват от това че просто си имат екстри които рано или късно дават фира.
A и тази електроника и ел.устройства - носят името на БОШ !! / Ама тя май беше италианска фирма/ :D
.

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пет 10 ное 2006 9:57

Goti4eskiq написа:И пак се почна една......Италняки та италянки....МАзератито е страшно,нямам думи.Наистина не е кола за простосмъртни - който може да си я купи не вярвам да обикаля да търси евтини части или изобщо да мисли за цени на части.Относно гниенето този проблем е решен не след 93-та, а след далечната 89.Обзалагам се ,че доста от Вас са си създали мнението за италянските бангии след като са им гледали стоповете след някоя "светофарна гонка",то за това са им такива хубави дупетата на италняките де :lol: защото само това се вижда от тях :wink: Да на мен вече ми е втора Дедра в колекцийката,не харесвам Фиат,и това е факт.Да седя доста по сервизи с нея,но никога не е било за проблеми по двигател или ходова част,а главно заради ел. проблеми,ел проблемите идват от това че просто си имат екстри които рано или късно дават фира.А в този ценови клас не виждам VW което да има толкова екстри.Хаиде да не започваме плюенето след този пост.Всеки си има право не мнение и избор които е направил с какво да си премести задника от едно място на друго.А коли от рода на Мазерати,Ферари,Лотус Астън Мартин и всякакви такива - те нямат националност - те са просто Supercars.

Айде кажи ми една италианска бегачка в клас до 2литра атмосферна, която може да бие Голф КР или Кадет ГСИ 16v, аз не се сещам за такава, нито 5цил Браво, нито Типо седичивалволе 2.0 16v, че дори и Делта 1.6турбо 160коня пак не може да подмине кадета.

Пък това мазерати от темата едно 911 996 Carrera2 320коня какво му причинява не е истина, нищо че е с 50коня по-слябо го цепи по всички показатели.

Нема ли да фалират тия от ФИАТ групата вече, малко им остава още
. А мазерати не знам кой трябва да ги купи и какво трябва да направи за да възвърне старата славата на марката, щот в момента състоянието им е плачевно, както и на повечето ФИАТ отрочета.
Дано фалират по-скоро всичките, че да не гледаме повече автомобилни недоразумения.

Aу вчера видях Алфа 159 и е бях възмутен от грозота и кривите пропорции - ужас.

ГОрно написаното в тва в кръга на шегата :D

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 10 ное 2006 10:05

унеикална е , а коя година е произведена, таблото ме кефи на макс

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пет 10 ное 2006 10:05

абе гледам всички мноо разбирате от коли па едни "двоичоци" карате и обсъждате мазерати и алабализми други :!: аре като си купите по една такава кола и тогава да обсъждате или поне да покарате малко :wink: кой кого сцепил и колко вървели "двойчоци" "тройчоци" и разни там кадети и бързи астри... :wink:а всички карате коли по 90к.с. аа тва мазерати по горе ще е кокал, защото е такива "находчиви" ги вкарват при "бай Киро" да ги прави и после било "дърво"...то станало на баница :D после го купува некой и вика баси и колата скърца тропа...ама Кирето така я е събрал :wink:
п.ц. и фият няма да фалира скоро, споко :wink: :wink:

Потребителски аватар
poGo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот poGo » Пет 10 ное 2006 10:07

orgasmatron написа:..../според мен в дизайна на автомобили италианците са ненадминати

:bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
Goti4eskiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Goti4eskiq » Пет 10 ное 2006 10:31

niikoo_1 написа:
Goti4eskiq написа:И пак се почна една......Италняки та италянки....МАзератито е страшно,нямам думи.Наистина не е кола за простосмъртни - който може да си я купи не вярвам да обикаля да търси евтини части или изобщо да мисли за цени на части.Относно гниенето този проблем е решен не след 93-та, а след далечната 89.Обзалагам се ,че доста от Вас са си създали мнението за италянските бангии след като са им гледали стоповете след някоя "светофарна гонка",то за това са им такива хубави дупетата на италняките де :lol: защото само това се вижда от тях :wink: Да на мен вече ми е втора Дедра в колекцийката,не харесвам Фиат,и това е факт.Да седя доста по сервизи с нея,но никога не е било за проблеми по двигател или ходова част,а главно заради ел. проблеми,ел проблемите идват от това че просто си имат екстри които рано или късно дават фира.А в този ценови клас не виждам VW което да има толкова екстри.Хаиде да не започваме плюенето след този пост.Всеки си има право не мнение и избор които е направил с какво да си премести задника от едно място на друго.А коли от рода на Мазерати,Ферари,Лотус Астън Мартин и всякакви такива - те нямат националност - те са просто Supercars.

Айде кажи ми една италианска бегачка в клас до 2литра атмосферна, която може да бие Голф КР или Кадет ГСИ 16v, аз не се сещам за такава, нито 5цил Браво, нито Типо седичивалволе 2.0 16v, че дори и Делта 1.6турбо 160коня пак не може да подмине кадета.

Пък това мазерати от темата едно 911 996 Carrera2 320коня какво му причинява не е истина, нищо че е с 50коня по-слябо го цепи по всички показатели.

Нема ли да фалират тия от ФИАТ групата вече, малко им остава още
. А мазерати не знам кой трябва да ги купи и какво трябва да направи за да възвърне старата славата на марката, щот в момента състоянието им е плачевно, както и на повечето ФИАТ отрочета.
Дано фалират по-скоро всичките, че да не гледаме повече автомобилни недоразумения.

Aу вчера видях Алфа 159 и е бях възмутен от грозота и кривите пропорции - ужас.

ГОрно написаното в тва в кръга на шегата :D

Не си карал никоя от тези коли за да споделяш коя е по-бърза коя коя цепи и т.н.А относно бегачките и Кадетите и Голфове и атмосферки.Не ме интересува че в някой форум си прочел как някое кадетче разбираш ли дръпнало някоя италняка на някое си кръстовище и ред други глупости.Не ми се слушат и глупости как някой приятел на твой приятел дрънал със 50 метра някоя си алфа 155 2.0 ТS със неговото Голфче KR и т.н.Не искам с никой да споря напразно.Не искам и да развалям добрия тон в форумите (както се казва).Хаиде със здраве както се казва.Всеки си има право на вкус.Аз съм в форума на VW и се съобразявам с това.Успех на теб с мисълта за бързите немци.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”