1.8T vs 1.6/1.8

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Re: 1.8T vs 1.6/1.8

Мнениеот relaxxx » Пет 26 окт 2012 21:47

:applause:

Потребителски аватар
batko_miro
Автомобил: VW Golf
Двигател: CHGA 2010

Мнениеот batko_miro » Пет 26 окт 2012 21:48

Честито и поздравления за избора на мотор. Давай снимки да видим в какво купе е и да му се порадваме :beer

Потребителски аватар
wmalevski
Автомобил: Golf Mk5
Двигател: R32 DSG

Мнениеот wmalevski » Пет 26 окт 2012 22:45

Човека беше казал по-напред, че става дума за Ауди А3

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Съб 27 окт 2012 8:44

Тея Габровци са големи кавали.Нещо иска да ме играе днес след като вчера по негово желание не прехвърлихме колата,защото нямало да има време.Ще разкажа цялата история по-късно квото и да се получи.Нестига,че не иска да сваля пари за прозореца(айде от мене да мине за неспоменатият проблем),ама взе да се прави да иска повече от обявената и стойност :@

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Съб 27 окт 2012 12:35

mupk0 написа:Тея Габровци са големи кавали.Нещо иска да ме играе днес след като вчера по негово желание не прехвърлихме колата,защото нямало да има време.Ще разкажа цялата история по-късно квото и да се получи.Нестига,че не иска да сваля пари за прозореца(айде от мене да мине за неспоменатият проблем),ама взе да се прави да иска повече от обявената и стойност :@

Е това е.... ако не си оставил пари вече го разкарвай :beat_butt2

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 27 окт 2012 12:55

Ако наистина не си давал пари, въобще не се занимавай с такива! Казвам ти го от личен опит, и със сигурност проблемите няма да свършат до тука! Аман от идиоти!

Потребителски аватар
mupk0
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Съб 27 окт 2012 13:40

Така направо ме върнаха първи клас тея образи.Ситуацията е следната: Обявата : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details . Преди около 2 седмици и малко отгоре след телефонен разговор се разбрахме с човека вместо да ходя до София само да я гледам(документите и били в Габрово,той работи в София,жена му от Хисаря...пълен катун братче),като се прибира насам да се срещнем около СтЗ.Аз се съгласих с уговорката,че ако някой дойдел с парите да му я дава.Минаха 2 седмици и вчера имахме уговорка в Казанлък.Отивам да гледам кола.Като цяло става,но пак си личеше ,че е леко мундарско поддържана.Не ми спомена за предният прозорец и за това,че бронята и фаровете нямат нищо общо със северен елен.Реших да го преглътна този факт,защото се нагледах на кочове Аудита за по 6000лв,а тази поне имаше нещо.Разбрахме се да я взема с джантите на цена 5500(за толкова я беше обявил в мобилето).Понеже петък я гледахме късно през деня се разбрахме за днес да отида до Габрово да я прехвърлим и да си я взема.Оказа се,че вчера трябваше да му звънна 4 пъти докато си вдигне телефона и да ми заяви,че някъв си папагал от Габрово имал мерак да я купува.Разбрахме се днес сутринта да се чуем и да видим кво ще прави.Звъннах му сутринта и той каза,че цитирам"Нотариуси в Габрово събота не работят :banghead: ".Супер много ме изнерви и му казах,че катоне работят да идва до Стара Загора и да я прехвърляме.Каза ми че след час ще ми се обади.Съответно никакъв не се обади и след като го потърсих ми каза колата е капарирана вече.Теглих му една майна и му казах да си гледа работата.Била капарирана за 5700 даже.Ейсега преди 20мин ми звънна и вика кво стана ще идваш ли да я прехвърляме и му обясних,че аз тази кола вече не я искам и да не ми се прави на оборотен,а като е продадена да си я прехвърля на оня габровец.Стана му малко тъпо,ама ме издразни факта,че не само стъклото е пукнато,не иска да свали от цената,а ме и натиска за повече от 5700.Яд ме е ,че си взех и почивен ден от работа,за оня дет ..... Яко лапешка работа.Чисто не искаше да я продава,пробва ме за повече пари,а накрая няма и да я продаде,щом за 2 седмици никой не е проявил интерес....Разбрах че явно кола тука няма да намеря.Реших да тръгвам за : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details ,но се оказа продадена. Веднага реших да звънна на мой човек джамбаз и да видим какво ще измислим.Срещнах се с него и говорихме(той внесе и голфа 98ма година)Влезна в положение и каза,че ще ми намери добра кола,а при споменатия бюджет ме увери,че ще се намери дори и с 4 врати евентуално.Разбрахме се да го изчакам към 1-2 седмици да видим каквоще задвижи.Ще каже какво е видял и харесал(имал хора в Италия и Германия,които му гледат колите,после имат хора в сервизите из околията и ако от там не кажат ,че е била тоталка я взима).Кара ми я до тук и ако я харесам я взимам.Ако ли не ще докара друга докато си харесам.Като бонус регистрацията щяла да е от него.Мисля да го изчакам да вдя какво ще стане.Бях чул за една тъмна А3 1.8Т с газ от Италия и 4 врати за 5500 и се оказа,че е била в автокъщата точно на тоз човек.Продал я е за 2 дена.Кожа а у и фарове от С3.Цената за мене щяла да е и по-надолу,но кофти че съм я изтървал.Вече вдигнах и бюджета до 6500лв(само за кола без значение нов внос или регистрирана) и дано вече намеря кола.

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Съб 27 окт 2012 15:44

Много кофти се е получило с тоя габровец,но явно е за добро!Не се коси,явно не е била твоята кола.
За 6500,ако наистина твоят човек ти я даде на цена бьдещата ти кола направо ще сьбира погледи от поне 1км.Успех :да:

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Съб 27 окт 2012 17:37

При такива "селски" (както напоследък е актуално да се говори)тарикатлъци може скоро да не я продаде.

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Съб 27 окт 2012 19:48

Мирко не се коси брат, ше намериш по хубава.. аз на кви кочове се нагледах докато си намеря новата, просто то не е истина... някви неща убити от бог те им искат пари кат за бентлита...

Потребителски аватар
mupk0
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Нед 28 окт 2012 18:29

Днес ходих в Казанлък и реших да отида и до Хисаря да видя http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=11makd .Колата падна на 6000лв с уговорка.Като купе е ....светлинни години пред другите коли.Страшно запазена е.Има дребни дразнещи проблеми и цената ми се вижда висока.Примерно че гумите(16ките) нямат живот в тях,климатроника духа марно(компресора се включва и работи,но не може да заскрежи положението),презният и ход играе на газ и бензин,ускорява адски мудно.Проблема с ускорението и ПХ е дросела и свещите.Държи се 1:1 като с на един мой познат колата.Сложи нормални свещи за турбо мотор и почистиха дросела и колата си литна.Тази била с някви NGK за 10лв парчето в момента.Такива му били сложени.Феродовия му диск бил кован с ново феродо,но само той.Газовият инжекцион пък е от онзи странен тип дето ги слагат май само в Пловдив.Газта отива до мотора,там има един маркуч около метър и нещо дълъг в ,който тръбата влиза вътре,а през маркуча тече вода с цел да загрее газта и всичко това влиза в едно като редуктор.В този редуктор са вградени дюзите и от самият редуктор има 4 маркуча за всеки цилиндър.Инжекциона е италиански,въпреки че той твърди ,че е внос от Германия.Има забележки колата,но е страхотна.Цената и обаче изобщо не е реална.Разбрахме се ,че ако му се продава за по-малко или със сменени тези работи може да се разберем нещо.Защото докато този джамбаз не докара 1-2 коли нямам намерение да купя няква на сляпо,освен ако не е светулка(Защото дори и да взема таз кола ще ми легне около 7000лв отма,а не е идеална).

Потребителски аватар
mupk0
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Нед 11 ное 2012 2:07

Все още няма новини...много се изнервям ,че трябва да карам лакомата застава....под 35лв не ги разваля в СтЗ градско.Дадоха ми съвет да видя А4,ама като гледам и А6 не са скъпи.Тоест има ги доста с такъв мотор.Ако ще е А4 ,то по-добре А6.Все има кокали и простотии.Даже набелязах 2-3 в диапазона 6000лв.http://www.cars.bg/u744352 Тази даже е подозрително евтина.Изчаквам още малко и тръгвам и за А6.Даже има една от Стара Загора дето утре ще я преслушам.http://www.cars.bg/u823363

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Нед 11 ное 2012 9:16

И тия кораби ти харесват :( ,особено последната ,старозагорската е много зле.

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 11 ное 2012 9:24

Миро, откъде захвана, къде ще свършиш...
Относно А6-цата - не е лоша кола, ама за градско каране да вземаш такъв кораб ми се струва малко пресилено. Освен ако не смяташ скоро да се жениш и да правиш дете, за семейна кола е повече от добре mhihi
Тая зелената има ГИ, което е плюс в случая :wink: В интерес на истината не са евтини, те май по толкоз си вървят като цени по принцип. Просто са по-висок клас автомобили, които явно не се търсят толкоз на пазара, за разлика от по-малките седани и хечове. Може би това е причината за малката разлика в цените на А6 и А4. - търсенето. Имам колега с дизелова А4 комби в смея да кажа почти перфектно състояние AJM мотора 115 коня ПД, фейслифтовата версия 2000г. мисля, че е. Ако имаш интерес и имаш лев може да го склониш да я продаде, освен ако не се е отказал (последно като стана въпрос за колата му искаше да я маха и да взема по-нова, вероятно е да не е размислил още). За нея поне мога да ти дам макар и устна гаранция, че при проблем се реагира и отстранява веднага :beer В смисъл, че ще вземеш читава кола, а не скрита лимонка, ако изобщо искаш дизел де :Mr Green Fun

Потребителски аватар
mupk0
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Нед 11 ное 2012 9:35

Дизел не искам.Относно обявите....таз от стз не е почистена и снимана с хубав апарат.Може и да е хубава.Към 11 мисля да му звънна на човека.Нагледах се на "перфектни" А3-ки по снимки,а реално са кочове!Принципно ми зададоха А4,ама пък като се замисля....дали А4 , дали А6 все тази откъм окачване примерно.А6 обаче е по-луксозно.Нещо май ми мина мерака за бегачка.Просто се отчаях от тея А3ки страшно много.Адски зле коли,а на снимки супер.Моя майстор и той ми задава по-добре да е А6 вместо А4,ама да съм си вземел и аз като него 2.7Т да сме правили клуб на 6таците :D :D

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”