И аэ сам с такива на VDO но гледаи да сложиш савместими датчици эа теэи уреди най добре да бъдат пак на VDO эащото вариантите с несавместими датчици са два или ще покаэват грешно или ще иэгорат
Само се дразня всеки път като ги видя тези датчици, колега я кажи къде си спираш колата та да намина като ги монтираш А сега сериозно, от къде мога да си закупя такива?
АААА не така мисля да обиколя по моргите за такива от Ауди щото аз си имам оригиналните стойки за Голф 1 с барчето ама предишния собственик май ги е потурясъл някъде...та ако някой има такива или знае от къде може да се намерят да свирка..
mudnia_pr написа:АААА не така мисля да обиколя по моргите за такива от Ауди щото аз си имам оригиналните стойки за Голф 1 с барчето ама предишния собственик май ги е потурясъл някъде...та ако някой има такива или знае от къде може да се намерят да свирка..
Колеги,извинявам се,че повдигам темата отново.Никъде не намерих писано по въпроса,за какво служи релето,което е към инсталацията на уредите?Четох и в Ауди форума и тук,но никъде няма писано по въпроса.Някъде се споменаваше само,че плюсовете на уредите трябва задължително да минават през реле.Защо?При мен се получи аномалия.Монтирах ги на Рено,като запаля работят,но пусна ли фаровете(и осветлението им светва с тях)всички отказват.Гася фаровете и пак тръгват.Свързал съм ги без това реле,плюсовете на уредите са заедно,свързани към извод с напрежение след контакт.Минусите на уредите и осветлението съм ги обединил в един кабел,свързан към маса.Не мога да си обясня защо се получава това...