Здравейте, колеги, нов съм в форума. Мисля да купувам кола, по-точно Пасат Б4. Аз живея в Турция, Кешан, имам Фолксваген Поло бензин. Та аз повечето време съм в Турция. Защо искам точно Пасат Б4 - четох на няколко места, че резервоара му поемал много бензин. Питането ми е всичките комбита_ли са с тези резервоари ? Не съм контрабандист, просто на всеки десет дена идвам в България (забравих да ви кажа - аз имам двойно гражданство) за един уикенд. Тук бензинът е евтин, в Турция е 5 лири, тук с 1.60-1.70 е по-евтин. Между другото съм и женен с две деца, с Полото не се пътува на дълги разстояния - просто тази кола ми е 3 в 1, повтарям.
Знаете_ли кои мотори имат толкова големи резервоари при б4 комби бензинови ? Благодаря предварително.
здравейте колеги нов съм в форума мисля да купувам кола по точно пасат б4 аз живея в турция кешан имам волксваген поло бензин та аз повечето време съм в турция защо искам точно пасат б4 четох на няколко места че резервоара му поемал много бензин питането ми е всичките комбитали са с тея резервоари не съм контрабандист просто на всеки десет дена идвам в бг *забравих да ви кая аз имам двойно грайданство*за един уикенд тука бензина е евтин в турция е 5 лири тука с лев 1.60 70 е поевтин мейду другото съм и женен с две деца с полото не се пътува на дълги разстояния просто тази кола ми е 3 в 1 повтарям
знаелители кой мотори имат такива резервоари при б4 комби бензинови благодаря предварително

Б4 комби - питане за обема на резервоара
- доно
- Автомобил: passat B6
- Двигател: BMP 2006
Re: Б4 комби - питане за обема на резервоара
Колега добре дошъл!Резервоара на В4 1.8 бензин код на мотора АВS комби е 70 литра.На 70 изключва пистолета ,но някои колеги казват ,че може да събере към 90-100 литра
.Дано съм бил полезен.

-
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря за бързия отговор знаете че живота е много скъп просто трябваше ми и кола за дълги разстояния такъв пасат много струва принас и още един въпрос технически приличат ли се с б3 брадчета има такъв много е здрав неговия е седан само много харчи 1.8 моно още не го направи газ бензин колата ще ми трябва само заедно със семейството ми иначе на мен и полото ми стига благодаря за отговора
- DimitarBT
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: 2E
- Контакти:
доно написа:Колега добре дошъл!Резервоара на В4 1.8 бензин код на мотора АВS комби е 70 литра.На 70 изключва пистолета ,но някои колеги казват ,че може да събере към 90-100 литра.Дано съм бил полезен.
70 литра потвърждавам!Иначе и аз съм чувал хорски приказки от порядъка на 90-100 литра чрез натискане на бутона в гърловината на резервоара
- kurortist
- Автомобил:
- Двигател:
И бензинов идизелов съм карал,бензин-101 коня-90 литра,дизелов 1,9тд-1,9тди-90 коня-90 литра с обезвъздушаване-като натиснеш бутончето в гърловината от ляво 

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
В тази тема viewtopic.php?f=6&t=41599&start=30&hilit=%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%BE%D0%B0%D1%80+%D0%BD%D0%B0+%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%B0%D1%82+%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8 се е обсъждал обема на резервоарите на няколко модела пасат, в т.ч. и на Б4.
Та на кратко и бензиновия и дизеловия резервоар явно може да събере макс. до около 87-88 л., като при упорито клатене по време на зареждането дори и 90 л.
Та на кратко и бензиновия и дизеловия резервоар явно може да събере макс. до около 87-88 л., като при упорито клатене по време на зареждането дори и 90 л.
- Presli82
- Автомобил: Volkswagen Passat b2
- Двигател: diesel
- Контакти:
Наливал съм от туби и събра почти 85 литра.
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
ако не се лъжа на самия резервоар като се легне под колата пишеше 90л.
- mmt-kj
- Автомобил:
- Двигател:
аз съм Б4 1.9 TDI комби, 90 си ги пое без никакво друсане и клатене, даже питаше за още но нямах подръка за да му сипя.
има една малка пишка на гърлото, която служи за обезвъздушаване. сипваш 30-40 литра натискаш я ...... чувасе едно ппсссссс...... и продалжаваш да наливаш.
иначе и аз съм чувал за 100-110 като максимум.
за 90 гарантирам от личен опит.
има една малка пишка на гърлото, която служи за обезвъздушаване. сипваш 30-40 литра натискаш я ...... чувасе едно ппсссссс...... и продалжаваш да наливаш.
иначе и аз съм чувал за 100-110 като максимум.
за 90 гарантирам от личен опит.
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Над 100 са. Трябва да угасне колата, та да се каже с точност. По моите изчисления са около 106-107литри
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За Дизел. Ако се пълни от колонка на бензиностанция, пистолета изключва на 70л. Има едно копченце в гърловината, като го натиснете излиза въздуха от резервоара. И така - ту наливате , ту натискате да излиза въздуха и резервоара събира 105л до капачката. Моля без излишни коментари
, от личен опит ви го казвам. По принцип и другите модели имат копче за обезвъздушаване, но някой който е пробвал на тях да каже да си имаме представа 

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
В3 и В4 събират по 105-107л в този диапазон комбитата
На 70л изключва пищова останалото е въпрос на търпение на моя седан резервоара събира 80л до капачката.
На 70л изключва пищова останалото е въпрос на търпение на моя седан резервоара събира 80л до капачката.
-
- Автомобил: VW Passat B4
- Двигател: AEK1995
Карам В4 1.6 101к.с.наливал съм 90л.с туби,събира ги след като натискаш палеца в гърловината.
- Jovany
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е как събирате по толкова гориво 90-100л.
Аз колко години карах Б4 и не ми се е случвало да налея повече от 63-65л.
По книга е 70л.
Аз колко години карах Б4 и не ми се е случвало да налея повече от 63-65л.
По книга е 70л.