Колеги, сдобих се с един ГИ Prins, имам идея кое къде трябва да е, но въпреки това ми се струва по-особена изработка и искам да се подсигуря със схема за монтаж. Доколкото четох не е лоша марката, а и като гледам датчици Бош, инжектори Кейхин уж все хубави марки.
Някой да има налична такава схема и също така кой има софтуер за настройване, тъй като е била на различна кола и ще иска пипане.
Prins - сервиз
- eurogas
- Автомобил: Jeep
- Двигател: 4.7 V8
- Контакти:
Re: Prins - сервиз
Тука явно никой няма такава уредба, майсторите почти не са чували за Принс, аз преди години се опитвах да предлагам тази марка, за съжаление цената беше много висока и всички които питаха за нея си тръгваха с монтирано Бардолини или Фобос.
Съвета ми е да потърсиш фирма "Унигаз" от Полски Тръмбеж ( виж кординатите от Гугъл), те взеха правата за представителство в БГ на тази марка преди няколко години, единствено те могат да помогнат за схема, за съжаление оригиналния софтуер с кабел им беше към 250 лева.
Съвета ми е да потърсиш фирма "Унигаз" от Полски Тръмбеж ( виж кординатите от Гугъл), те взеха правата за представителство в БГ на тази марка преди няколко години, единствено те могат да помогнат за схема, за съжаление оригиналния софтуер с кабел им беше към 250 лева.

- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
При мен в Пасата уредбата е такава. Софтуер се намира трудно, а това, дето съм го пуснал като снимка, струва към 70 евра. Не може да се копира, лиценза е вързан за хардуера, на който е инсталирана програмата.
Упътване за уредбата тук
Като цяло според мен като лаик уредбата е надеждна, но вече има много по-модерни.
Упътване за уредбата тук
Като цяло според мен като лаик уредбата е надеждна, но вече има много по-модерни.
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Тази фирма "Унигаз" я намерих като представител.
Аз уредбата съм я взел вече и така или иначе ще се слага, така че не ме интересуват по-модерни и т.н
Интересно ще ми е колко ще струва "настройката" и само в Полски тръмбеж ли ги поддържат?
Никой в София ли няма да има софтуер?
Аз уредбата съм я взел вече и така или иначе ще се слага, така че не ме интересуват по-модерни и т.н
Интересно ще ми е колко ще струва "настройката" и само в Полски тръмбеж ли ги поддържат?
Никой в София ли няма да има софтуер?
- eurogas
- Автомобил: Jeep
- Двигател: 4.7 V8
- Контакти:
Имаха един сервиз в София, някъде в Захарна Фабрика, но дали още работи трябва да се питат господата в Унигаз. 

- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Пуснах запитване,ще видим какво ще отговорят.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз имам и софт и кабел за настройка !Пиши едно ЛС да видим с какво да помагам !
Върни се в “Автогазови уредби”