Предполагам че няма да ме задоволи резултата от към бас,трябва ми багажника и не мога да сложа каса,въпроса ми е ако запуша елипсите и сложа рефлектор по добър ли звук ще дават или да не се занимавам с глупости.Дано да съм обяснил добре какво искам да направя прилагам и снимка.Благодаря предварително.

елипси на кората за голф 3
елипси на кората за голф 3
Колеги решил съм да си купувам елипси на кората на голфа,не съм се спрял още на конкретни но някой по евтини до 100 лева.
Предполагам че няма да ме задоволи резултата от към бас,трябва ми багажника и не мога да сложа каса,въпроса ми е ако запуша елипсите и сложа рефлектор по добър ли звук ще дават или да не се занимавам с глупости.Дано да съм обяснил добре какво искам да направя прилагам и снимка.Благодаря предварително.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: елипси на кората za голф 3
купи си елипси hertz dcx 690 аз съм сложил на кората и свират супер
мн сам доволен още не съм сложил рефлектори но утре сигорно ще ги сложа и тях а елипсите струват около 100 лв

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Ако смяташ да слагаш субуфер елипси не ти трябват. Още повече поставянето на масивна кора е много опасно и при удар отзад може да отсече главите на возещите се на задната седалка.
Субуфер няма да слагам понеже багажника ми трябва,като затворя елипсите мисля че ще има по добър ефект от към звук?Моля за съвет да ги затворя ли така или няма да има ефект и да не се занимавам просто да ги поставя на кората?
-
- Автомобил: VW GOLF 3 GT
- Двигател: 1.6 AEK
колеги и аз се присъединявам към темата
отпред съм със следната компонентна система http://www.avitel-bg.com/hertz-esk-165
искам да сложа елипси на кората, които ще се захранват само от усилвателя
бюджета е около 100 лв. (+-10)
и възможно ли е малко да ги повдигна с над кората примерно около 3-4 см. за да не ми пречат в багажника, че често го пълня до горе
отпред съм със следната компонентна система http://www.avitel-bg.com/hertz-esk-165
искам да сложа елипси на кората, които ще се захранват само от усилвателя
бюджета е около 100 лв. (+-10)
и възможно ли е малко да ги повдигна с над кората примерно около 3-4 см. за да не ми пречат в багажника, че често го пълня до горе
На мен никой не ми даде конкретен отговор като ги затворя ще се чува ли повече.Решил да си направя две кутии и да ги хвана за кората точно зад облегалките.Така няма да стърчат и в багажника ще има място за повече багаж.Също така се притеснявам като са затворени без рефлектор на не ги прецакам и да се скъса мембраната.
-
това е интересна идея, но нали целия смисъл на елипсата е да свири в голям отворен обем (багажника)
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Няма да има ефект от рефлектор.Само ще си загрозиш кората.
Пробвал съм едни и същи елипси в Голф и Поло,и в Полото се усещаше много повече баса.
Явно по-малкия обем на багажника си оказваше влиянието.
Пробвал съм едни и същи елипси в Голф и Поло,и в Полото се усещаше много повече баса.
Явно по-малкия обем на багажника си оказваше влиянието.
- jelevbg
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AHU 1997
- Контакти:
terek не се занимавай с глупости като искаш бас слагаш бас 
malinakis не си споменал предната линия дали си я вързал към усилвател, но ако не си и смяташ да връзваш нещо към усилвател то по-добре е да е предната линия

malinakis не си споменал предната линия дали си я вързал към усилвател, но ако не си и смяташ да връзваш нещо към усилвател то по-добре е да е предната линия

-
jelevbg написа:terek не се занимавай с глупости като искаш бас слагаш бас
не съм я връзвал и елипсите няма да ги връзвам
всичко ще се захранва от цд-то alpine
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”