Здравейте колеги,
Предполагам, че има подобна тема във форума, но нямам време за търсене, затова искам предварително да благодаря за помощта, която ще получа.
Имам Пасат В5 '99 година.
От известно време ми изключи турбината, не работи. Искам да я заведа някъде да я погледнат, но от един приятел чух, че била механична, т.е. не може да се "хване" проблема с комютър /според него/. Това така ли е?
Може ли да ми препоръчате сервиз, където мога да отида?
Вторият ми проблем е свързна с ABS на автомобила.
И при него имам проблем - свети датчика на таблото в жълто и един датчик в червено, ще съм много благодарен и ако за този проблем ме насочите някъде. Преди известно време бях намерил тук един майстор, които се занимаваше с ABS, но сега не мога да си спомня нито име, нито сервиз.
Благодаря на всички. Лек ден.

Малко помощ за турбина и ABS пасат 5 '99 год.
- vlladii
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Малко помощ за турбина и ABS пасат 5 '99 год.
Колега относно проблема с АБС-са закачи колата на диагностика и виж какво ще излезе като грешка.Ако няма връзка с модула на АБС са проблема ще е в прословутата маса която се прекъсва и електронния блока трябва да се ремонтира.По лек вариант за ремонт ще е ако е проблем някой датчик и там ще минеш само със смяната му.
- instantaccess
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Малко помощ за турбина и ABS пасат 5 '99 год.
Ще помогне ако освен модификация на колата дадеш повече подробности - дизел, бензин, кой мотор и т.н.