Какви са функциите на сгъваемия ключ на оригинална аларма на Г4? Питам защото при едно натискане на бутона за заключване централното заключва вратите, но колкото и да чакам не включва червения диод на шофьорската врата. При повторно натискане прищраква предна дясна и чак при третото натискане присветват мигачите отново и се светва диода на вратата?
Искам да сложа външно ключе на вратата, за да не разглобявам металната кора и ме интересува какви цветове са кабелите от ел машинката до външното микроключе на бравата? Дали са същите като на пасат, понеже намерих за пасат, но за голф 4 неможах.
Въпрос за оригинална аларма на Г4
Re: Въпрос за оригинална аларма на Г4
Някой има ли идея, дали е микроключе или е пипано нещо по алармата?
- niki1_j
- Автомобил: Golf MK IV
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Микроключе ... отчита постоянно отворена врата. Най - лесно ще разбереш като следиш маркерите на вратите дали светват и угасват 

Нямам такива.А кое микроключе на бравата трябва да е, предполагам на предна лява врата. Защота плафоните и лампичките на вратите си рабатят.
- Venci83
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AKL
Щом работят плафоните няма да е от тях. Иначе кабела не е като на пасата, кафяво бял е.
- niki1_j
- Автомобил: Golf MK IV
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Имаш, имаш. Тия червените на врата. Ако си сигурен, че плафоните си работят нормално, значи имаш всеобщия проблем с напукани спойки на моторчето в самата брава:
http://forums.vwvortex.com/showthread.php?1542461
Аз го игтрах това преди около година. Работа за не повече от 2 часа и няколко спойки. При мен лично си биеше грешка на ваг кома.

http://forums.vwvortex.com/showthread.php?1542461
Аз го игтрах това преди около година. Работа за не повече от 2 часа и няколко спойки. При мен лично си биеше грешка на ваг кома.

Предна дясна я отварях,преди време защото трябва да дръпниш няколко пъти дръжката за да се отвори.А на предна лява кое от всичките микроключета е за алармата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”