Коя гарнитура според вас е по-добра?
- kalinveliki
- Автомобил: VW T4
- Двигател: 2.4D
- Контакти:
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Ъъъъ... Колеги, понеже се говори за проблеми със шпилки по гумените гарнитури... Хайде моля да ме светните за какво става въпрос? Че аз съм сменял, ама беше коркова. На същото такова Г2, за което е въпроса, само че 1.6Д.
А пък тази на Пассата ми леко просълзява от единия край и си мисля да я трампя с нова... Не е проблема до притягане.
А пък тази на Пассата ми леко просълзява от единия край и си мисля да я трампя с нова... Не е проблема до притягане.
- koki_folza
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Stefan написа:Проблема със шпилките при гумената гарнитура се решава, като се махнат и се заменят с болчета тип Шестограм. Самата гарнитура си има ограничители при затягането
Така, де! Схванах, че по някаква си причина тези шпилки се налага да се махат. Това, което обаче не схващам е ЗАЩО?
Аз сега съм с гумена. Ако развия гайките на тези шплки, махна двете метални шинички и капака, ще мога да си махна и гарнитурата. Какво ми пречи да сложа новата?
Опааа... май взех да се досещам какво! Остатъците от старата, които трудно се махат, ако са там шпилките!
Познах ли, колеги?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”