Dona Perfecta Golf IV 1.8T AGU
- zarka.zlobarka
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AGU
- Контакти:
Re: 2000 Golf IV 1.6 SR Моята принцеса "Dona Perfecta"
Хайде стига разправии вече, нека да приключим темата с чистачките .. 

- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
Благовест написа:Именно защото не е необходимост,а лафа с кравата и млякото не върви в случея!Ама нали трябва да напишем нещо...
Върви и още как. ОчеВадно е, че има възможност да глези себе си и колата си.Аз лично като нямам възможност в момента много се радвам на коли като нейната и много други на които с удоволствие разглеждам темите им.Имат пари ,харчат ги, т.е. "имат крава, пият мляко".
Хайде лека вечер...
-
- Автомобил:
- Двигател:
а иначе зарке, коя кола би искала да имаш и тунинговаш примерно освен голфа?
говорим нещо в този диапазон не крещяшти неща, не че крещящите са лоши също
(за цена имам предвив) тенкс

- Soze13
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: APR
Мен пък ме кефи шофьорката и ентусиазма и. Иначе на колата кво да и гледам?! Небето е синьо, тревата е зелена, голфа е тунингован. Някой ако се сеща по-голямо клише от това да споделя 

- Luciano
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Не мога да разбера какво ви интересува кой какви пари дава за колата си и за какво?
Четете, гледайте и се радвайте на момичето за това, което е направила!
Четете, гледайте и се радвайте на момичето за това, което е направила!
- zarka.zlobarka
- Контакти:
От къде мога да си купя/поръчам оригинални гумени стелки
Навсякъде пише оригинални, оригинални и все различни ментета ...

Последна промяна от zarka.zlobarka на Сря 14 ное 2012 17:43, променено общо 1 път.
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
От някое представителство предполагам, моите са такива и са произведени в Чехия, имат VW емблема. Мorfei има и той такива и помня май че май ги беше снимал и ако има да ти покаже.
- zarka.zlobarka
- Контакти:
След разходка до Елит Кар-а съм се насочила към гумени стелки Schonek Germany. Увериха ме, че пасват идеално по пода, с дупки за закопчалките, тежки и дебели и изобщо не миришат, а цената е значително по-ниска от тази на оригиналните. Другата седмица се надявам вече да ги има налични по складовете, че моите миналогодишните са меко казано отвратителни ... 

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Цената на оригиналните мисля, че е около 80-90лв за всичките. Шонека не излизат по - малко от 45лв а разликата е доста голяма 

-
- Автомобил: MK4
- Двигател: ASV+
Аз ходих до магазина на Stelki.bg в Люлин и си поръчах един комплект гумени на Petex. 70лв предни и задни, със закопчалки. Казаха ми, че чакат доставка до 2 седмици, което значи, че в края на тази седмица трябва да дойдат. Ако до тогава не си си купила ще ти ги снимам да ги видиш.
А сега гледам, че са ги намалили на 58лв.. чувствам се преебан
А сега гледам, че са ги намалили на 58лв.. чувствам се преебан

- zarka.zlobarka
- Контакти:
От Елит Кар за оригиналните ми казаха цената на двете задни - 65лв.(без отстъпка), а за предните не можаха да я намерят, но се предполага, че и тя няма да е по-малко от 65лв. За комплект от 4 стелки на Шонек, цената беше 70лв. (пак без отстъпка).
@RoadRunner, aко все пак можеш да ми намериш 4 нови оригинални стелки на тази цена (80-90лв.), разбира се че бих предпочела тях, пред тези на Шонек.
@Red`Devil на мен ми казаха, че са изчерпани по складовете и да отида да ми ги поръчат другата седмица, а те докато дойдат, твоите вече ще са при теб, така че очаквам снимки на ЛС.
@RoadRunner, aко все пак можеш да ми намериш 4 нови оригинални стелки на тази цена (80-90лв.), разбира се че бих предпочела тях, пред тези на Шонек.

@Red`Devil на мен ми казаха, че са изчерпани по складовете и да отида да ми ги поръчат другата седмица, а те докато дойдат, твоите вече ще са при теб, така че очаквам снимки на ЛС.

-
- Автомобил: MK4
- Двигател: ASV+
Мда, момчето каза, че много бързо свършвали.
А до колкото знам от един приятел, оригинални от представителството са 70 предни и 55 задни.
А до колкото знам от един приятел, оригинални от представителството са 70 предни и 55 задни.
zarka.zlobarka написа:@RoadRunner, aко все пак можеш да ми намериш 4 нови оригинални стелки на тази цена (80-90лв.)
Пропуснал е да ти каже, че това е оринтировъчна цена с отстъпка и ДДС.
По спомен, номера даден в тази обява - отговаря на предния комплект. Комплект от 4-ри не се предлага, само 2х2. Ще се ориентирате по цената 55-65лв. за предни. Цените са оринтировъчно близки, в случая с едни +10евро, които ти се явяват доставка. Немците са събрали двато комплекта и това е цена за 4ри. броя, ама в немско, към нея трябва да прибавиш едни поне 15 евро до България, ако успееш да ги навиеш да ти изпратят до тук.
http://shop.ahw-shop.de/vw-bora/innenau ... tle?c=1194
Задните бяха по-трудни за откриване по номер, но след като сте се справили е без значение. Оринтировъчво 45-55лв. им беше цената, преди една година

Тъй като съм карал с гумени реплики от 45лв. спокойно мога да кажа, че оригиналното си е оригинално, поне според мен.
- zarka.zlobarka
- Контакти:
Благодаря за информацията.
Ясно е, че по-хубаво от оригиналното няма, но мисля да си спестя някой лев и да се задоволя с тези на Шонек, които по думите на момчетата от Елит Кар, са също толкова висококачествени и предпочитани - Дано!
. Знам, че аз отворих темата за оригиналните стелки, но както винаги нямах представа за цената им. 
Относно чистачките, днес преслушах всички обяви в сайтовете за коли на части и както се очаква - нищо! Много хора ме бяха изпреварили, но продължавам ...

Относно чистачките, днес преслушах всички обяви в сайтовете за коли на части и както се очаква - нищо! Много хора ме бяха изпреварили, но продължавам ...

- wishsalor
- Автомобил: Passat B5 variant x2
- Двигател: AFN 97-98
- Контакти:
Колежке искрено ти пожелавам да си намериш оригинални за най-много20-30лв и с едно пране да станат нови. Мераклийка си, личи си. Виж вече ако си направиш къстъм със бродерия DonaPerfecta направо ще е уникално. А що се отнася до оригинала той винаги е прост, семпъл изчистен и тестван-затова е и качествен. Пък понеже съм пич, искрено ти пожелавам за Коледа или Нова година да ти подарят LSD, тогава вече ще си на макс фън дори и на кофти настилка.