Стига с тия италиански кочини...,ако не е Мaserati де.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 10 ное 2006 16:44

santo_trafficante написа:
One написа:
Pichaga написа:
Pichaga написа:коя година е колата :?: :?: :?:
явно си сбрал некой лев :P

скромно :wink:
за тебе знаеме ама се чува че по руси ги харчиш нещо :P

той не е ли женен :) :)
ама питай го наиш кви слухове се носят от одеве mhihi mhihi нещо имало заиграване с руси ришш ли mhihi mhihi и други има намешани ама да си признаят сами :P

хихихихихихиихи ;)

Потребителски аватар
Bliznak
Автомобил: MK6 Golf GTI
Двигател: 2010

Мнениеот Bliznak » Пет 10 ное 2006 16:46

За мацките веднага подхванахте ей 8) Та за дизайна, евала на италианците, обожавам ги, но не са ненадминати - няма нещо, което да е било 911-ката досега - автомобилната икона, най-добрата спортна кола в света, така, че нека не излитат в космоса :D

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пет 10 ное 2006 16:50

Bliznak написа:За мацките веднага подхванахте ей 8) Та за дизайна, евала на италианците, обожавам ги, но не са ненадминати - няма нещо, което да е било 911-ката досега - автомобилната икона, най-добрата спортна кола в света, така, че нека не излитат в космоса :D

Точно така, иначе и аз харесвам дизайна на италианската марка Лаборджини, примерно на този модел

:kef:

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 10 ное 2006 16:52

eeee, друго си е истински трактор :idea:

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Пет 10 ное 2006 16:52

batmilko написа:eeee, друго си е истински трактор :idea:

Беларус, нали!

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 10 ное 2006 16:52

batmilko написа:eeee, друго си е истински трактор :idea:

Беларус ли ?
ха как ме изпревари :)

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пет 10 ное 2006 16:54

аман от разбирачи :twisted:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 10 ное 2006 16:55

Varbona написа:аман от разбирачи :twisted:

ти нещо съмняваш ли се :) :) :)

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 10 ное 2006 16:55

Varbona написа:аман от разбирачи :twisted:

и от пияни трактористи с мръсни и леко прокъсани потници

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Пет 10 ное 2006 17:09

Много ме кефеше Битурбото.

Изображение

И май и БМВ ги кефеше и са откраднали дизайна за Е30.

Изображение

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Пет 10 ное 2006 17:25

Беларус 952
Изображение

Потребителски аватар
Goti4eskiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Goti4eskiq » Пет 10 ное 2006 17:53

Никой тук не спомена за бавната италянска икона Ланча Делта Интеграле :) Прекалено бавна кола за да се сравнява с Порше?

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пет 10 ное 2006 17:57

Goti4eskiq написа:Никой тук не спомена за бавната италянска икона Ланча Делта Интеграле :) Прекалено бавна кола за да се сравнява с Порше?
Изображение
тая дали ше я бяга едно КР че... :lol: ама съм чувал и чел тук как КР бега Лексус с мноооо коне :lol: :lol:

Потребителски аватар
Mury
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mury » Пет 10 ное 2006 18:22

Goti4eskiq написа:Никой тук не спомена за бавната италянска икона Ланча Делта Интеграле :) Прекалено бавна кола за да се сравнява с Порше?
Изображение
тая дали ше я бяга едно КР че... :lol: ама съм чувал и чел тук как КР бега Лексус с мноооо коне :lol: :lol:

Баце шо е ядосваш бре нали знаеш че в нашия форум е забранено да си пише за Г2 примерно поради ред причини,или ако има такива теми отиват в коша но тук хората явно мнооо обичат итлиянките :idea: :idea: Аз винаги съм харесвал определени модели на ФВ и сега карам Поло/на жената/ а тук някои хора не са се качвали на италиянка през живота си и си знаят лафовете на майсторите :wink: :wink:

П.С.А и да ви кажа честно по-предишната ми кола беше 33 1.7 16в и я продадох :evil: :evil: за да си купя Г2 ГТИ 8в :banghead: :banghead: и пак си купих Алфа :idea: :!: :!:

А и лично мога да уредя гонка с автомобила от снимката ако някой иска да си пробва КР-чето :twisted: :twisted: /за инфо тази е по-слабата Ланчия на собственика/ :idea:

Потребителски аватар
Mury
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mury » Пет 10 ное 2006 18:29

niikoo_1 написа:
Goti4eskiq написа:И пак се почна една......Италняки та италянки....МАзератито е страшно,нямам думи.Наистина не е кола за простосмъртни - който може да си я купи не вярвам да обикаля да търси евтини части или изобщо да мисли за цени на части.Относно гниенето този проблем е решен не след 93-та, а след далечната 89.Обзалагам се ,че доста от Вас са си създали мнението за италянските бангии след като са им гледали стоповете след някоя "светофарна гонка",то за това са им такива хубави дупетата на италняките де :lol: защото само това се вижда от тях :wink: Да на мен вече ми е втора Дедра в колекцийката,не харесвам Фиат,и това е факт.Да седя доста по сервизи с нея,но никога не е било за проблеми по двигател или ходова част,а главно заради ел. проблеми,ел проблемите идват от това че просто си имат екстри които рано или късно дават фира.А в този ценови клас не виждам VW което да има толкова екстри.Хаиде да не започваме плюенето след този пост.Всеки си има право не мнение и избор които е направил с какво да си премести задника от едно място на друго.А коли от рода на Мазерати,Ферари,Лотус Астън Мартин и всякакви такива - те нямат националност - те са просто Supercars.

Айде кажи ми една италианска бегачка в клас до 2литра атмосферна, която може да бие Голф КР или Кадет ГСИ 16v, аз не се сещам за такава, нито 5цил Браво, нито Типо седичивалволе 2.0 16v, че дори и Делта 1.6турбо 160коня пак не може да подмине кадета.

Пък това мазерати от темата едно 911 996 Carrera2 320коня какво му причинява не е истина, нищо че е с 50коня по-слябо го цепи по всички показатели.

Нема ли да фалират тия от ФИАТ групата вече, малко им остава още
. А мазерати не знам кой трябва да ги купи и какво трябва да направи за да възвърне старата славата на марката, щот в момента състоянието им е плачевно, както и на повечето ФИАТ отрочета.
Дано фалират по-скоро всичките, че да не гледаме повече автомобилни недоразумения.

Aу вчера видях Алфа 159 и е бях възмутен от грозота и кривите пропорции - ужас.

ГОрно написаното в тва в кръга на шегата :D

А ти що говориш за другите коли :?: :?: :?: излез с твоя Голф и да те пробвам с една атмосферка 1.6 :twisted:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”