Golf 3 - лайсни на вратите
Golf 3 - лайсни на вратите
Преди време си загубих някъде по пътя едната лайсна. В последствие си намерих такава и си купих щипки за нея. Обаче не мога добре да я застопоря за вратата. Закрепям я, но след това с голи ръце я свалям и то почти без усилие. Какъв е проблема според вас? Чудя се малко лепило ли да сложа на самите гумички, че да захапят?
- Daniel Kuntov
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: GTI 2.0 8V AGG
Re: Golf 3 - лайсни на вратите
слагай някакво здраво лепило на гумичките задръж докато хване и ще заспи,на моя голф така го направих .
-
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AEA
Реших проблема със самонарезни винтове за КНАУФ
dimitars написа:Реших проблема със самонарезни винтове за КНАУФ
Е тези винтове не се ли виждат на лайсната?
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
лепиш със силикон самата лаисна и забравяш
-
- Автомобил:
- Двигател:
Първо сложи щипката на лайсната и тогава заедно ги натисни в дупката,ако първо сложиш щипката тя играе(незнам защо),и не хваща,ако не следвай горните лепилари...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ще ти кажа защо става така - защото щипките са менте а не оригинални.Без силикон няма да мине.А това със самонарезните винтове може да го направи само някой който и грам не уважава колата си.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Навремето се борих по същият начин,нови щипки,нови зелени "шапчици"...ами изпадат с поглед да ги напънеш.Тогава стигнах до "подръчни" средства,имах подръка едно парче пореста гума,изрязах с ножче едни "вложки" и ги заврях Там,където е цепката на щипката.Така направих кекавата пластмаса малко по-пружинна в тази си важна част.До сетният си ден колата не загуби лайстна!Е,не мина и без щети-при напън да закопчая "ъпгрейдната" щипка си напуках един як кит по вратата(той пък беше тайна за мен..),ама лайстната покри щетата...после ръждата изяде вратата..подхвана калници,таван,прагове....стигна до мост и носачи,абе страшна работа ви казвам,от една щипка почна.. 
Оттогава ми се промени основно мирогледа,почнах да харесвам коли без вежди,без лайстни,жени без силикон....опа,това накрая..не знам откога го придобих...

Оттогава ми се промени основно мирогледа,почнах да харесвам коли без вежди,без лайстни,жени без силикон....опа,това накрая..не знам откога го придобих...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”