polo 6N0 1,4 60hp Петата врата се отваря трудно след удър
polo 6N0 1,4 60hp Петата врата се отваря трудно след удър
Проблема ми е в това ,че след като ме блъснаха отзад,багажника ми се отваря много трудно,първо удрям по дръжката после дърпам със всичка сила,а някой трябва да напъва и отвътре,тогава се отваря но като гледам механизма няма нищо засегнато от удара,нито самата врата е ударена,молбата ми е ако някой знае какво трябва да се смени за да заработи,парите не са проблем защото застрахователите ще покрият всичко.
Re: polo 6N0 1,4 60hp Петата врата се отваря трудно след удър
Влезнала е на вътре ламарината трябва ти хидравличен крик и подхояшто трупче .Подпираш на гредичката под облегалката и напъваш докато си доиде на мястото.Преполагам има и видимо 3/5 врата е почти на бронята няма луфт.Операцията е за 20 мин.
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: polo 6N0 1,4 60hp Петата врата се отваря трудно след удър
djshomi написа:Влезнала е на вътре ламарината трябва ти хидравличен крик и подхояшто трупче .Подпираш на гредичката под облегалката и напъваш докато си доиде на мястото.
Може и с червячен крик .Напъваш малко повече , защото като отпуснеш крика пак се връща ламарината .
Напъваш и пробваш вратата,пак напъваш .След като вече се нагласи подръж крика напънат 30 ти на минути.
Виж дали няма и побитост по легена на резервната гума. Най-добре е да се свали задна броня и да се види и задната престилка , ако трябва и тя да се оправи.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”