polo 6N0 1,4 60hp Петата врата се отваря трудно след удър

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
akran1
Автомобил:
Двигател:

polo 6N0 1,4 60hp Петата врата се отваря трудно след удър

Мнениеот akran1 » Сря 14 ное 2012 23:41

Проблема ми е в това ,че след като ме блъснаха отзад,багажника ми се отваря много трудно,първо удрям по дръжката после дърпам със всичка сила,а някой трябва да напъва и отвътре,тогава се отваря но като гледам механизма няма нищо засегнато от удара,нито самата врата е ударена,молбата ми е ако някой знае какво трябва да се смени за да заработи,парите не са проблем защото застрахователите ще покрият всичко.

Потребителски аватар
djshomi
Автомобил:
Двигател:

Re: polo 6N0 1,4 60hp Петата врата се отваря трудно след удър

Мнениеот djshomi » Чет 15 ное 2012 20:54

Влезнала е на вътре ламарината трябва ти хидравличен крик и подхояшто трупче .Подпираш на гредичката под облегалката и напъваш докато си доиде на мястото.Преполагам има и видимо 3/5 врата е почти на бронята няма луфт.Операцията е за 20 мин.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Re: polo 6N0 1,4 60hp Петата врата се отваря трудно след удър

Мнениеот kris11 » Пет 16 ное 2012 10:27

djshomi написа:Влезнала е на вътре ламарината трябва ти хидравличен крик и подхояшто трупче .Подпираш на гредичката под облегалката и напъваш докато си доиде на мястото.

Може и с червячен крик .Напъваш малко повече , защото като отпуснеш крика пак се връща ламарината .
Напъваш и пробваш вратата,пак напъваш .След като вече се нагласи подръж крика напънат 30 ти на минути.
Виж дали няма и побитост по легена на резервната гума. Най-добре е да се свали задна броня и да се види и задната престилка , ако трябва и тя да се оправи.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”