Днес няма да се занимавам, че жената има рожден ден и ще се напивам, но чакам съвети за да се заема утре с разглобяването на всичко което кажете

Да кажа, че стоп имам като натисна спирачката, мигач пак имам, и опцията за мъгла работи

Провери си ключа за габарити+фарове,пиновете 58(три са,тънки с водещ сив цвят)!
vucata написа:Благодаря ти за пожеланието. Кои са тия пинчета, на ключа за фарове или буксите отзад

pas1.8mi написа:Прегледай тази тема(мнението на Колегата Ифчо) http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=119163&start=165 Взимаш пробна ламба и тестваш на ключа .
....Сега отивам да купувам каквото трябва, 2 крушки за номер без цокъл и 2 за габарит да си имам и ще търся проблема....не може 3 крушки наведнъж да гръмнат, при положение, че си проверявам всички видове светлини преди да тръгна и до магазина....Благодаря на всички отзовали се, и се извинявам, че подведох така всички....трябваше по-рано да разглобя лайсната над номера и да проверя светлините за рег. номер.....нищо, другия път ще знам ! Не заключвайте темата за всеки случай, искам да разбера след като купя новите дали ще има пак инцидент за да видим дали нещо някъде не е дало на късо 
Успех с ремонта! 
иии с кафе и цигарки слезнах да доразглобя всичко....Естествено в Банкя имаме 2 бензинонстанции на които няма такива екстри като крушки
....утре в Софето ше пазарувам 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 62 госта