питане за разход на гориво-1.8 mi ABS
- dimitarpetrov
- Автомобил: HONDA CR-V 2003
- Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp
разход на пассат abs 92 комби
градско - 14,5 - 15 газ
извънградско - 7 - 9 газ
изпарител Landi
трудно ми е да повярвам на хората които твърдят че пасатите им харчат по 10 - 11 газ градско. С моя изпарител съм си играл доста и съм пробвал всякакви комбинации, ако колата не тресе и оборотите са и нормални и може да набира по байр, не мога да сваля разхода под 15/100 газ в софия
извънградско - 7 - 9 газ
изпарител Landi
трудно ми е да повярвам на хората които твърдят че пасатите им харчат по 10 - 11 газ градско. С моя изпарител съм си играл доста и съм пробвал всякакви комбинации, ако колата не тресе и оборотите са и нормални и може да набира по байр, не мога да сваля разхода под 15/100 газ в софия
-
- Автомобил:
- Двигател:
_WV_ написа:1.8 RP- Н95
градско/сменям на 1900об/-лято/8.5/-зима/10/
извънградско-при 90км-6/при 120-6.5/при130-7/
смесен разход-8
Добре де колега "разбирач" другите по нагоре от теб с ABS мотори са писали други цифри, при мен също е така, а сподели толкова ли е голяма разликата м/у разхода на газ и бензин, защото аз не мисля че 5 л. е допустим марж.
Всеки ден на работа до центъра на София и обратно до Перник. Да речем казвам го като среден разход - около 8л/100 км. Например миналата седмица заредих 43л при изминати 525 км. Вчера пак заредих - 39л при изминати 511 км. Допълвам до горе, като машинката изключва. Извън градско разхода пада до 7л/100 км. при средна скорост 90-100 км/ч. Само градско ги хваща 10л, но пак зависи от времето и трафика.
Карам само на бензин. Имам и климатик.
Карам само на бензин. Имам и климатик.
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: разход на пассат abs 92 комби
simak написа:.... трудно ми е да повярвам на хората които твърдят че пасатите им харчат по 10 - 11 газ градско....
Аз съм с ABS и ми харчи точно 10 на 100 градско газ. Зареждам само на Газтрейд на Цариградско. В сметката трябва да се прибави и малко бензин, но не минавам повече от 2-3 км. дневно, така че почти може да се пренебрегне.
Както споменаха преди мен голямо значение обаче има и начина на шофиране. Ако почна да се газирам като Фитипалди по светофарите вероятно ще скочи осезателно.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Miki написа:..Зареждам само на Газтрейд на Цариградско.
Мики, пробвай на Еко-то на Шипченски проход. Газта им не е лоша също. Аз също бях леко предубеден...
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vasstop написа:Miki написа:..Зареждам само на Газтрейд на Цариградско.
Мики, пробвай на Еко-то на Шипченски проход. Газта им не е лоша също. Аз също бях леко предубеден...
Потвърждавам. И аз бях предубеден, но гаста им е хубава. Зареждал съм и на Шипченски и на Х.Димитър и най-вече в Люлинския
Styx написа:_WV_ написа:1.8 RP- Н95
градско/сменям на 1900об/-лято/8.5/-зима/10/
извънградско-при 90км-6/при 120-6.5/при130-7/
смесен разход-8
Добре де колега "разбирач" другите по нагоре от теб с ABS мотори са писали други цифри, при мен също е така, а сподели толкова ли е голяма разликата м/у разхода на газ и бензин, защото аз не мисля че 5 л. е допустим марж.
не те ангажирам с мненинето си

моторът ми е добър.
градско "никога" не качвам над 1900об!
свещи и възд филтър-сменям на време!
бензин от ОМВ и Лукойл!