голф 4 1.9тди, 90к.с, 4motion Висока консумация
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Re: голф 4 1.9тди, 90к.с, 4motion Висока консумация
Защо ли имам съмнение,че може проблема да е в снопа кабели влизащ в 5-тата врата 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Значи, направи ми впечатление, че когато вдигам стъклата от ключа стъклото на предна дясна врата се вдига на интервали,все едно насича.Друго което пак ми направи впечатление е ,че не светва централния плафон когато отворя въпросната врата.Въпроса ми е дали проблема е в тази врата,или има вариант нещата да се шашавят от друго място.Също ме интересува машинките за ел.фаровете през кое реле минават за да видя дали е там,защото и те не ми работят.Поздрави.
- boreto1977
- Автомобил: passat 3BG T4 Caravelle syncro
- Двигател: AVF 2003 ACV 2001
Откачи дебелия плюсов кабел от алтернатора и премери с мутицета!
Възможно е да има някой пробил диод от диодната плоча на алтернатора
Възможно е да има някой пробил диод от диодната плоча на алтернатора

- ABF95
- Автомобил: Golf 3 GTI 16V
- Двигател: ABF 1995
Може ли да поясниш, не ми стана ясно какво точно се измерва, колко е дълъг кабела ли?
С ОМ-метър ли, кое точно измерваш и какъв трябва да е резултата
Поздрави!:dance:

С ОМ-метър ли, кое точно измерваш и какъв трябва да е резултата

Поздрави!:dance:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами извадих всички предпазители и започнах да меря във самите гнезда на бушоните, на бушон 38 утечката беше 80 mA, а трябва да е около 20-30 mA(може би и по малко) както съм писал този предпазител е за централното заключване за плафона в багажника,а също така съм забелязал , че когато вдигам стъклата от ключа, стъклото на предна дясна врата се вдига на интервали,все едно насича.Друго което пак ми направи впечатление е ,че не светва централния плафон когато отворя въпросната врата.Въпроса ми е дали проблема е в тази врата,или има вариант нещата да се шашавят от друго място.Също ме интересува машинките за ел.фаровете през кое реле минават за да видя дали е там,защото и те не ми работят.Поздрави.
- Alex_ace
- Автомобил: Golf 4 1.6
- Двигател: AKL
Здравей колега . При мен цялата утечка е 24 мА ( Голф 4 1,6 SR 2000г.). Според мен проблема е някъде в самата врата или гуменото съединение м/у врата и колонка.Разглобявай врата и търси микроключета и т.н (щом не свети и плафона). Има тема как се разглобява и как се ремонтират тия м.ключета.А колкото до ел. регулирането - zamunda.net - Autodata 3.38 - страшно полезна с пълните схеми на ел-а. Поздрави.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, ето това са грешките от диагностиката,майстора ми каза ,че най вероятно ми е заминал комфорт модула,също така ми каза,че модула ми е маркиран а това означава,че е свалян,а аз забелязах барано тук там точно там,има ли вариант грешките да идват от прекълцани кабели,който са окасили и в резултат на това да се шашави всичко.Не знам какво точно означават тези грешки например:О3А2-"Централно заключване,възел за затваряне отзад отляво Грешно оборудване"-какво ще рече грешно оборудване.АКо някои е виждал нещо подобно моля да сподели.Поздрави.
- Alex_ace
- Автомобил: Golf 4 1.6
- Двигател: AKL
Здравей колега . Пусни запитване в тази тема :http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=1&t=16021 - там колегите са вещи в дсиагностиката и ще помогнат !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря колега,пуснах запитване,сега ще чакам.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф 4 1.9тди, 90к.с, 4motion Висока консумация-РЕШЕНО
Здравейте,искам да пиша относно решението на моя проблем.Значи на колата са били подадени по погрешка 24V.Аз това го научавам доста след като взех колата. Имало е изгорели релета,таблото,също така и машинките на централното,като част от утечката е била от заминала машинка,другата част от утечката и била от нагорял кабел между бушоните и коша на колата(май нещо за управление на алармата)така поне ми каза майстора.Сега утечката на голфчето е 0,02A.
.Дано да съм бил полезен.