Да разкажа как мина деня ми .
След като вчера трябваше да намеря парички за нови дискове и накладки с което се справих и днес ги взех дойде момента в който трябваше да ги сменями от тук започва приключението.
Човека с който бяхме извади нужните материали и пособия за смяната на дисковете и ми каза сваляй гумата.
И аз викам само да взема секретния болт

Гледам при резервната гума в едно стериопорено в което е крика и теглича греда няма го ....
Прерових багажника и няма и следа
Стоя и се гледам с моя познат и не знам какво да правя . Сменям си гумите само на едно място или каквито и проблеми да имам ми ги оправят там където ходя обадих им се попитах ги там да ми е останал секрета преди няколко месеца те ми казаха че не

.
Помислихме още малко какво да правим ........
Приятеля ми вика Недко Недко (така се казвам де ) защо не си стоиш при колата докато я правят или пипат .... или не си проверяваш след като са правили .... да прав е и това трябва да започна да го правя !!!
Взе едно парче желязо с един флекс леко го заостри и се почна с забавата.
Прас това парче желязо в секретния болт наби го навътре испторошихме целия болт отвътре и не излиза и не излиза .... 2 часа борба с този болт и какво ли не набихме и не става и не става
Успяхме сменихме накладки дискове всичко ок.
2 РУНД другата гума същата история само че за около 30-40 минути я преборихме сменихме и до тук добре.
Викам му хайде да пребориме и предните 2 гуми и болта така или иначе той ами да пробваме

това му беше грешката де !!!
1 час и 30 мин борба с преден ляв секретен болт

През което време приятеля ми се цапна с чука мен ме фрасна с чука абе картинка .
По едно време му казах карай остави няма да стане не се справихме с този болт а и вече закъснявах за работа де.Отидох на работа отивам до гумаджията разказах за преживяванията ми той ми вика докарай си колата .Така и направих закарах я дойде с някаква джаджа чукна 2 пъти и извади болта за 1 минута извади и двата секретни болта ..... бях потресен ... и така това преживях днес

по моя вина
Ето малко снимки на консумативите който съм използвал и сложил.
А потрошихме 2 отверки няколко ключа гидоре май това са

резил

А и накладките са ТЕКСТАР бяха в жълта кутия не ги снимах бях малко изтрещял