капачки за джанти тип конус? Вече са факт.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dj_beat_boxer
- Автомобил: GOLF MK4 2.3 V5
- Двигател: AGZ
капачки за джанти тип конус? Вече са факт.
искам да си направа такива капачки, само конуса
От къде мога да си купя алуминиев материал? Писах какви ли не глупости в Google ама нищо.
та в задачата се пита ...От къде мога да си купя алуминиев материал? Писах какви ли не глупости в Google ама нищо.
Последна промяна от dj_beat_boxer на Сря 05 дек 2012 19:13, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: капачки за джанти тип конус ?
http://www.snabditel.bg/index.php/%D0%B ... D0%B8.html
Виж тук,но не знам дали не става въпрос за количества на едро.Във фирма "Стилмет"които са дистрибутори на профили за дограма също може да има.Ако ти ги прави стругар и той може да ти каже от къде.
Виж тук,но не знам дали не става въпрос за количества на едро.Във фирма "Стилмет"които са дистрибутори на профили за дограма също може да има.Ако ти ги прави стругар и той може да ти каже от къде.
- dj_beat_boxer
кофти писах на тези от линка в горния пост, обаче те ми казаха че продават само на едро и по малко от 500 кг.
не може, така че давайте още предложения
не може, така че давайте още предложения
- lingerov
- Low rider
- Автомобил: VW Golf Mk 2
- Двигател: Г60 1991
- Контакти:
мисля че всеки стругар може да ти ги направи от какъвто материал искаш: пластмаса (най-добре),алуминий,желязо,текстолит,дърво....Отиди при стругар и питай,няма смисъл да даваш пари за скъпи капачки и аз мога да ти ги направя но съм ти далече 

Здравей,
Ако държиш да са алуминиеви кажи какъв диаметър искаш да са.В Шумен има магазин със заготовки с най различни парчета алуминий.
Ако държиш да са алуминиеви кажи какъв диаметър искаш да са.В Шумен има магазин със заготовки с най различни парчета алуминий.
- dj_beat_boxer
много ще съм ти благодарен ако провериш каква пара са колега. По принцип ми трябват четири парчета с размери 59 мм на 59 мм кръг. 

- dj_beat_boxer
колеги никой ли не знае от къде да си купя заготовки
Здравейте,
Колега проверих на няколко места и намерих материал.Плътно парче алуминий с диаметър 65ф а дължината имаме няколко варианта като от едно парче могат да излязат 2 или 3 конуса.Цената е на килограм 9.80лв. Вариантите като материал са 2(алуминий който подлежи на заваряне и такъв който не).
Колега проверих на няколко места и намерих материал.Плътно парче алуминий с диаметър 65ф а дължината имаме няколко варианта като от едно парче могат да излязат 2 или 3 конуса.Цената е на килограм 9.80лв. Вариантите като материал са 2(алуминий който подлежи на заваряне и такъв който не).
- dj_beat_boxer
привет на всички,
според теб колега колко килограма ще станат и колега как ще ги взема, дай някакво предложение
според теб колега колко килограма ще станат и колега как ще ги взема, дай някакво предложение
Изтеглихме едно парче но не мога да се сетя за 2 или 3 конуса и тежеше точно 2кг.Аз мисля че ще е по добре да се вземат 2-заготовки за по 2-конуса.Колкото до тава как ще ги вземеш по еконт ще ти е най евтино.Ако искаш пиши ми на лични и ми остави един телефон за да мога да отида и на място да мога да ти кажа колко ще струва и какви размери имат.
- величков
- Автомобил: VW vento
- Двигател: ahu-1996
http://www.astoilov96.com/
тези са твойте хора за материал
тези са твойте хора за материал
- dj_beat_boxer
здравейте колеги, вече материала за конусите е намерен и тук искам да изкажа голяма благодаря на колегата Bandit, че се занимава с намирането на материал чак от Шумен ходи няколко пъти до магазина въртя телефони и най важното че задели от времето си, евала радвам се че има още такива хора
. Та по въпроса материала е вече в мен оразмерен, пресметнат даже успях да отида до стругаря който живее срещу нас
, живот и здраве очаквам утре вече конусите.

Браво на теб и на колегата от Шумен! Дано стане както си го намислил, защото мн ми е интересно как ще се получи.Чакаме снимчица една да ти се откъсне от сърцето като е готово 

- dj_beat_boxer
естествено че ще има снимки не само една а повече, надявам се да станат така както искам аз
- dj_beat_boxer
ето най-накрая и снимките са налице... на мен ми хареса как станаха конусите само остава едно полиране и боядисване на джантите и нови летни гуми. Още веднъж огромно благодаря на колегата Bandit без който нямаше конусите да са факт
.