Оплакване от некоректен продавач от форума doktora_gti
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- golf_ maniak
- Автомобил: Голф 3 16в
- Двигател: Абф
Оплакване от некоректен продавач от форума doktora_gti
Здр колеги ,искам да ви покажа какви некоректни продавачи има в този форум а именно този колега memberlist.php?mode=viewprofile&u=105388 ,преди 2 дни закупих дигитално табло от него за голф 2 ,така както и да е пристигна таблото перфектно,тръгнахме да го монтираме и първото липсваха много кабели необходими за връзването му.Но както и да e отидох при мойто майсторче той ми го върза и сложи кабелите и го инсталирахме.След като го монтирахме таблото колеги на снимката по-доло ще ви покажа петното което излезе.А парите който дадох на колегата от форума не са никак малко сумата е 250лв при което преди да се закупи таблото колегата твърдеше ,че таблото е перфектно .След като потърсих колегата отново за да обясня проблема той ми каза ,че таблото е светело преди 4 месеца и работело перфектно без дефектни и премигвания и т.н.
Темата я пускам от името на моя приятел sando_ludiq
Темата я пускам от името на моя приятел sando_ludiq
- sando-ludia
- Автомобил: golf 4
- Двигател: 1.8t
Re: Оплакване от некоректен продавач от форума
Просто ,ще му излезне през носа,за това че, ме излага.Несам за 250лв но просто няма да оставя така нещата.
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Re: Оплакване от некоректен продавач от форума doktora_gti
Сложих никнейма в заглавието на темата. Искам да се индексира от търсачките.
Очаквам обяснението на търговеца!
Очаквам обяснението на търговеца!
-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
60 лв му е разхода до Пловдив на бензин и не мисля, че е оправдано след като продавачът е уверил, че всичко е ОК. По еконт е сигурно няма и 10 лева, а и да не забравяме, че не е било plug&play и са трябвали и още жици.
- golf_ maniak
- Автомобил: Голф 3 16в
- Двигател: Абф
Разбрахме се с продавача темата е за ключ
.Надявам се колега да си изпълни обещанието.

-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Като сто пуснали тема с цел злепоставяна,обвиняване ит.н. , която е и публична. Мисля,че е редно публично да обявите и какво сте се разбрали.
Тези дни пак имаше тема с обвинения за едва ли не мошенничество(дребно), а се оказа че отсрещната страна е имал тежък семеен проблем! Мислете първо тогава осмислете и накрая пишете! Уж големи хора сте!
edit: не вземам нимия страна в спора както и никой не защитавам или упреквам!!!
Тези дни пак имаше тема с обвинения за едва ли не мошенничество(дребно), а се оказа че отсрещната страна е имал тежък семеен проблем! Мислете първо тогава осмислете и накрая пишете! Уж големи хора сте!
edit: не вземам нимия страна в спора както и никой не защитавам или упреквам!!!
Последна промяна от Калоян Крумов на Вто 20 ное 2012 22:02, променено общо 1 път.
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Темата няма да бъде затваряна докато не се види мнението и на двете страни и то без да минават през посредници, които да пишат от тяхно име.
- sando-ludia
Значи говорих с доктора няколко пъти и каза ,че пари няма да ми върне щял да говори със майстор и да го сваля таблото и да го пратя да го оправи аз го попитах защо трябва да го поправяме таблото нали всичко беше наред .
- sando-ludia
Plamen Garlyanov Speedy Доктора е гаден прецаквач , преди 2 години на един колега продаде койлове регулиращи се както на височина така и на твърдост,да ама не реглажа за твърдост беше прецака и нямаше ефект от въртенето беше никакъв обаждаме му се и му казваме какъв е проблема а той вика е аз какво да направя вие като сте некадърни и повече не вдигна мишката долна :@
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Колега и да го ремонтира таблото.. Нека всички разходи да си ги поеме той по куриера.. Ти вече си му платил каквото трябва 

- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
sando-ludia написа:Plamen Garlyanov Speedy Доктора е гаден прецаквач , преди 2 години на един колега продаде койлове регулиращи се както на височина така и на твърдост,да ама не реглажа за твърдост беше прецака и нямаше ефект от въртенето беше никакъв обаждаме му се и му казваме какъв е проблема а той вика е аз какво да направя вие като сте некадърни и повече не вдигна мишката долна :@
Така е не лъжа колегата на който беше продадено"здравото" окачването е zdravko_dimitrov1986
- sando-ludia
Това е обаче ,че не иска да поеме нищо каза ми аз таблото сам го свалил преди 4 месеца работещо,ми нормално е да ми каже така няма да ми каже ,че има петно
- sando-ludia
Така значи ние от тоя форум по на доктора думите сме некадарници и неразбирачи защото така ми каза по телефона вика вие само ревете един от окачване друг от гърнета трети от табло направете си сами сметка колеги колко е коректен и защо не бъдат взети мерки за него и обявите му.
- sando-ludia
Plamen Ivanov Доколкото чувам доста хора са излъгани от тоя измамник включително и едно приятелче му продаде изтърбушено гърне за уж почти ново и се чудя как още продава и не е обозначен като измамник.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, когато няма друго мнение след твоето, използвай бутон промени, вместо да пускаш мнения едно след друго.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”