Проблема е следния:
При заключване колата се заключва и веднага отключва задните врати, предните си остават заключени. Дайте някакви идеи тъй като незнам къде да гледам.

Проблем при заключване на Голф4
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем при заключване на Голф4
Здр колега за първото което се сещам е че бравите във вратите ти са се прецакали вече, лампата долу във вратите свети ли (ако имат лампи )?
за другото което се сещам е комфорт модула да се е скапал
поздрави
за другото което се сещам е комфорт модула да се е скапал
поздрави
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
viewtopic.php?f=6&t=23478&start=0
Може да разгледаш например тази тема.
Аз също се интересувам от проблема, при мен палците на вратите/задните изтърват при заключване с дистанционното на допълнителната аларма. При заключване с ключа няма проблем, но диода на шофьорската врата не свети, или по-точно свети като въртя ключа към заключване 3-4пъти.
Може да разгледаш например тази тема.
Аз също се интересувам от проблема, при мен палците на вратите/задните изтърват при заключване с дистанционното на допълнителната аларма. При заключване с ключа няма проблем, но диода на шофьорската врата не свети, или по-точно свети като въртя ключа към заключване 3-4пъти.
- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами не , колата няма плафони на задните врати (лампички на самите врати) и незнам.
А колкото до алармата няма допълнителна аларма, само това оригиналното централно, но то не работи от дистанционното, то е вградено оригнално в ключа. Заключва се само с ключа и тогава го прави това... и другото което забелязах днес е, че по принцип като се заключи плафона гасне, а в моя случай (като заключа и ми отключи задните врати) плафона остава светнат може би за около 30-40 сек. не съм го засичал, но ориентировъчно е толкова
А колкото до алармата няма допълнителна аларма, само това оригиналното централно, но то не работи от дистанционното, то е вградено оригнално в ключа. Заключва се само с ключа и тогава го прави това... и другото което забелязах днес е, че по принцип като се заключи плафона гасне, а в моя случай (като заключа и ми отключи задните врати) плафона остава светнат може би за около 30-40 сек. не съм го засичал, но ориентировъчно е толкова
-
- Автомобил:
- Двигател:
мисля си за бравата, но ен ми се обяснява как едновременно ще ти откажат двете брави, иначе симптомите са такива лампичката ти остава светната защото не показва че вратата е затворена а след време сама изгасва
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”