Оплакване от некоректен продавач от форума doktora_gti

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Re: Оплакване от некоректен продавач от форума doktora_gti

Мнениеот forski » Сря 21 ное 2012 10:45

За доктора от Асеновград ли става въпрос, че и аз имам случка с него свързана с комплект джанти и гуми mhihi

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 21 ное 2012 11:27

За него, разбира се!
Само не знам за какво се жалвате тези с откачванията и джантите?!?
Нали не си мислите, че докора или който и да било в този ъъъ... 'бизнес' ги взема от шоу-руума на производителите?!?
Вземат се от тоталки, такива, от които нищичко друго не е оцеляло за вземане!
И разчитате, че баш окачването ще е оцеляло след скока в 30-метрово дере? Или след като колата е обгърнала някой стълб 2 пъти?!?
facepalm

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Сря 21 ное 2012 11:57

radotom написа:За него, разбира се!
Само не знам за какво се жалвате тези с откачванията и джантите?!?
Нали не си мислите, че докора или който и да било в този ъъъ... 'бизнес' ги взема от шоу-руума на производителите?!?
Вземат се от тоталки, такива, от които нищичко друго не е оцеляло за вземане!
И разчитате, че баш окачването ще е оцеляло след скока в 30-метрово дере? Или след като колата е обгърнала някой стълб 2 пъти?!?
facepalm

Жалват се хората защото са прецакани!
Няма никакво значение частите от каква кола са свалени, ако ще да е прелетяла ламанша, ако търговеца е читав няма да пробутва боклуци на своите клиенти!
Нямам отношение по конкретното усложнение, но не искам да бъда прецакан, ако закупа нещо от търговците със син цвят!

red_fire
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот red_fire » Сря 21 ное 2012 12:00

я и аз да запиша за доктурягата едно мнение и случка...
преди доста време при желание от мен да полирам джанти,и да се науча как става...видях темата за полиране,и кои да попитам??? баш него,естествено ми беше казана да не се занимавам,че това е работа за професор като него и тн.(както каза като моите няма да станат) след това скъсах без да искам 3 бол4ета на джантите,те бяха ббс рс.и видях че колегата ги продаваше само за 14 лв за бр...като за колеги..и така разбрах че тои е един от най-утзивчивите,и коректно колеги...е повече не го потарсих...поздрави на всички изпатили...

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Сря 21 ное 2012 12:01

radotom написа:Вземат се от тоталки, такива, от които нищичко друго не е оцеляло за вземане!
facepalm

Това опвдание ли е за да се продават кофти части?

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Сря 21 ное 2012 12:06

И аз да кажа за този хубостник.Отиваме с приятел да си купи 4 гуми преди малко повече от година и половина.Отиваме ние и гумите уж с еди къв си дот се оказват с година по-стари(заблудил се бил нещо :twisted: ).Уж перфектни а на едната огромен забит пирон и предпазния ръб отлюпен на места.И на всичкото отгоре си държеше на цената death

GLI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GLI » Сря 21 ное 2012 12:18

Aз също съм имал вземане даване с него... единият път си купих джанти от него, бях доволен, всичко точно. Но след около година купих 4 16ки от него, гумите бяха напукани, с по-стар ДОТ от този, който той твърдеше, че са... твърдеше, че бяха **08, а тя бяха **06. При което, след като му писах, да ми обясни защо се е получило това недоразумение, най-нагло ми заяви, че трябва да му се извиня и да кажа, че гумите са перфектни...

lambo_sl
Двигател: AHF 2000

Мнениеот lambo_sl » Сря 21 ное 2012 12:26

И аз си изпатих от колегата! Купих си задни амортисьори жълти. Преди да ги сложа видях, че липсва единия стопер който ограничава до къде да се стегне гайката на тампона. Реших проблема намерих си часта която липсваше, сложих ги на колата и нещо започка да скърца. Звъннах му аз и той ми каза така:
-Колега аз си купих чисто нови сложих ги и те така скърцат!!!
И аз си казах ами нали може така да е от къде да зная, но и аз реших да си сменя с нови и уви проблема изчезна.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 21 ное 2012 12:31

Luciano написа:
radotom написа:Вземат се от тоталки, такива, от които нищичко друго не е оцеляло за вземане!

Това опвдание ли е за да се продават кофти части?

Не! :lol:
Това е предупреждение какви части се купуват.

Да се самоцитирам от едно ЛС:
radotom написа:... И като разберат хората, че окачване, тампони, лагери и презервативи се купуват само нови, от магазина...

:dontknow:

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Сря 21 ное 2012 13:05

интересно как може от някои колеги да се купят страхотни второупотребвани части, които могат да служат вярно още дълго, а от други могат да се купят боклуци на баснословни цени.

тук не са се събрали балъци, които се чудят кой да ги ощави. събрали са се хора, които се надяват че ще получат коректно отношение от колеги.
странно защо ако има толкова недоволни от доктора, никой не прави нищо по въпроса от години, защо този човек продължава да си продава скрапа?

много се радвам че се появи тази тема, трябва да се разровят лайната малко, има много нови момчета тук, които не са си патили.

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Мнениеот vinixxx » Сря 21 ное 2012 13:19

ха-ха целия форум е проплакал от тоя доктор,а нашите управници раздават някави си срокове,смешни сте :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Последна промяна от Pichaga на Сря 21 ное 2012 18:53, променено общо 1 път.
Причина: предупреждение

Потребителски аватар
koziak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koziak » Сря 21 ное 2012 14:21

Аз също съм имал проблем с въпросния продавач. Купих от него преди доста време табло за Г3 на което се оказа че дисплея с км беше прецакан.А преди това изрично питах дали въпросния дисплей работи, тъй като това ми беше причината да сменя моето табло.

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Сря 21 ное 2012 14:44

forski написа:За доктора от Асеновград ли става въпрос, че и аз имам случка с него свързана с комплект джанти и гуми mhihi

Ми да си допълня поста, да наистина че частите са втора употреба но в крайна сметка като проявиш интерес и се свържеш с колегата който ги продава е редно той да ти даде инфо за реалното им състояние и да не спестява разни дребни и "незначителни за него подробности"
В моя случей, колегата имаше обява в раздел "Платени обяви" че продава комплект джанти BBS RS с монтирани на тях гуми 215/45/16.
Свързах се с него и цената на комплекта беше 850лв. като на въпроса ми за коментар на цената той каза че не подлежи на такъв защото комплекта е в перфектно състояние!!!
Това се случва 2008г. като си купих Голфа, до тук добре, паля колата и тръгваме с жената към Асеновград да купуваме гумите и джантите.
Видяхме се с колегата и отидохме до тях, джантите наистина бяха в перфектно състояние, гумите Yokohama с добър грайфер, монтирахме ги и кой от къде е ...
Прибирам се в Севлиево и отивам на вулканизатор да ги погледне и ако се наложи да ги балансира, и хоп изненада :shock
На едната гума точно до ръбъ на джантата имаше три последователни разкъсвания, които бяха като срязани с нещо( като отлюпени) защото си лягаха по-местата така че ако не се загледаш почти не се забелязват.
Както и да е, залепиха гумата странично, пекоха я цял ден, платих си още 30лв. за ремонта и си тръгнах!
Далеч съм от мисълта че доктора не е знаел за този проблем на едната гума... да е жив и здрав и да му се връща :D

lambo_sl
Двигател: AHF 2000

Мнениеот lambo_sl » Сря 21 ное 2012 16:35

Само ми е интересно, защо той не писа нищо в тази тема, която е в негова чест не мога да си обясна?

Потребителски аватар
sando-ludia
Автомобил: golf 4
Двигател: 1.8t

Мнениеот sando-ludia » Сря 21 ное 2012 17:46

Както са му дали срок на тоя урод, едва ли ще му стигне времето да обясни на всеки потърпевш от него защо го е излъгал и защо продава боклуците си в нашия форум, по тоя начин той прави интрига да се караме с администратори и т.н., мисля, че е време да му махнете всичко на тоя да не може да пристъпи в тоя форум повече. А колкото до мен, дето ме излъга с таблото, аз ще се видя много скоро с него лично, може да си напазарувам безплатно и да го върна за желязо, че за друго не стават неговите боклуци.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”