Оплакване от некоректен продавач от форума doktora_gti
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Re: Оплакване от некоректен продавач от форума doktora_gti
За доктора от Асеновград ли става въпрос, че и аз имам случка с него свързана с комплект джанти и гуми 

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
За него, разбира се!
Само не знам за какво се жалвате тези с откачванията и джантите?!?
Нали не си мислите, че докора или който и да било в този ъъъ... 'бизнес' ги взема от шоу-руума на производителите?!?
Вземат се от тоталки, такива, от които нищичко друго не е оцеляло за вземане!
И разчитате, че баш окачването ще е оцеляло след скока в 30-метрово дере? Или след като колата е обгърнала някой стълб 2 пъти?!?

Нали не си мислите, че докора или който и да било в този ъъъ... 'бизнес' ги взема от шоу-руума на производителите?!?
И разчитате, че баш окачването ще е оцеляло след скока в 30-метрово дере? Или след като колата е обгърнала някой стълб 2 пъти?!?

- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
radotom написа:За него, разбира се!
Жалват се хората защото са прецакани!
Няма никакво значение частите от каква кола са свалени, ако ще да е прелетяла ламанша, ако търговеца е читав няма да пробутва боклуци на своите клиенти!
Нямам отношение по конкретното усложнение, но не искам да бъда прецакан, ако закупа нещо от търговците със син цвят!
-
- Автомобил:
- Двигател:
я и аз да запиша за доктурягата едно мнение и случка...
преди доста време при желание от мен да полирам джанти,и да се науча как става...видях темата за полиране,и кои да попитам??? баш него,естествено ми беше казана да не се занимавам,че това е работа за професор като него и тн.(както каза като моите няма да станат) след това скъсах без да искам 3 бол4ета на джантите,те бяха ббс рс.и видях че колегата ги продаваше само за 14 лв за бр...като за колеги..и така разбрах че тои е един от най-утзивчивите,и коректно колеги...е повече не го потарсих...поздрави на всички изпатили...
преди доста време при желание от мен да полирам джанти,и да се науча как става...видях темата за полиране,и кои да попитам??? баш него,естествено ми беше казана да не се занимавам,че това е работа за професор като него и тн.(както каза като моите няма да станат) след това скъсах без да искам 3 бол4ета на джантите,те бяха ббс рс.и видях че колегата ги продаваше само за 14 лв за бр...като за колеги..и така разбрах че тои е един от най-утзивчивите,и коректно колеги...е повече не го потарсих...поздрави на всички изпатили...
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
radotom написа:Вземат се от тоталки, такива, от които нищичко друго не е оцеляло за вземане!
Това опвдание ли е за да се продават кофти части?
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
И аз да кажа за този хубостник.Отиваме с приятел да си купи 4 гуми преди малко повече от година и половина.Отиваме ние и гумите уж с еди къв си дот се оказват с година по-стари(заблудил се бил нещо
).Уж перфектни а на едната огромен забит пирон и предпазния ръб отлюпен на места.И на всичкото отгоре си държеше на цената 

Aз също съм имал вземане даване с него... единият път си купих джанти от него, бях доволен, всичко точно. Но след около година купих 4 16ки от него, гумите бяха напукани, с по-стар ДОТ от този, който той твърдеше, че са... твърдеше, че бяха **08, а тя бяха **06. При което, след като му писах, да ми обясни защо се е получило това недоразумение, най-нагло ми заяви, че трябва да му се извиня и да кажа, че гумите са перфектни...
-
- Двигател: AHF 2000
И аз си изпатих от колегата! Купих си задни амортисьори жълти. Преди да ги сложа видях, че липсва единия стопер който ограничава до къде да се стегне гайката на тампона. Реших проблема намерих си часта която липсваше, сложих ги на колата и нещо започка да скърца. Звъннах му аз и той ми каза така:
-Колега аз си купих чисто нови сложих ги и те така скърцат!!!
И аз си казах ами нали може така да е от къде да зная, но и аз реших да си сменя с нови и уви проблема изчезна.
-Колега аз си купих чисто нови сложих ги и те така скърцат!!!
И аз си казах ами нали може така да е от къде да зная, но и аз реших да си сменя с нови и уви проблема изчезна.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Luciano написа:radotom написа:Вземат се от тоталки, такива, от които нищичко друго не е оцеляло за вземане!
Това опвдание ли е за да се продават кофти части?
Не!

Това е предупреждение какви части се купуват.
Да се самоцитирам от едно ЛС:
radotom написа:... И като разберат хората, че окачване, тампони, лагери и презервативи се купуват само нови, от магазина...

- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
интересно как може от някои колеги да се купят страхотни второупотребвани части, които могат да служат вярно още дълго, а от други могат да се купят боклуци на баснословни цени.
тук не са се събрали балъци, които се чудят кой да ги ощави. събрали са се хора, които се надяват че ще получат коректно отношение от колеги.
странно защо ако има толкова недоволни от доктора, никой не прави нищо по въпроса от години, защо този човек продължава да си продава скрапа?
много се радвам че се появи тази тема, трябва да се разровят лайната малко, има много нови момчета тук, които не са си патили.
тук не са се събрали балъци, които се чудят кой да ги ощави. събрали са се хора, които се надяват че ще получат коректно отношение от колеги.
странно защо ако има толкова недоволни от доктора, никой не прави нищо по въпроса от години, защо този човек продължава да си продава скрапа?
много се радвам че се появи тази тема, трябва да се разровят лайната малко, има много нови момчета тук, които не са си патили.
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
ха-ха целия форум е проплакал от тоя доктор,а нашите управници раздават някави си срокове,смешни сте

Последна промяна от Pichaga на Сря 21 ное 2012 18:53, променено общо 1 път.
Причина: предупреждение
Причина: предупреждение
- koziak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз също съм имал проблем с въпросния продавач. Купих от него преди доста време табло за Г3 на което се оказа че дисплея с км беше прецакан.А преди това изрично питах дали въпросния дисплей работи, тъй като това ми беше причината да сменя моето табло.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
forski написа:За доктора от Асеновград ли става въпрос, че и аз имам случка с него свързана с комплект джанти и гуми
Ми да си допълня поста, да наистина че частите са втора употреба но в крайна сметка като проявиш интерес и се свържеш с колегата който ги продава е редно той да ти даде инфо за реалното им състояние и да не спестява разни дребни и "незначителни за него подробности"
В моя случей, колегата имаше обява в раздел "Платени обяви" че продава комплект джанти BBS RS с монтирани на тях гуми 215/45/16.
Свързах се с него и цената на комплекта беше 850лв. като на въпроса ми за коментар на цената той каза че не подлежи на такъв защото комплекта е в перфектно състояние!!!
Това се случва 2008г. като си купих Голфа, до тук добре, паля колата и тръгваме с жената към Асеновград да купуваме гумите и джантите.
Видяхме се с колегата и отидохме до тях, джантите наистина бяха в перфектно състояние, гумите Yokohama с добър грайфер, монтирахме ги и кой от къде е ...
Прибирам се в Севлиево и отивам на вулканизатор да ги погледне и ако се наложи да ги балансира, и хоп изненада

На едната гума точно до ръбъ на джантата имаше три последователни разкъсвания, които бяха като срязани с нещо( като отлюпени) защото си лягаха по-местата така че ако не се загледаш почти не се забелязват.
Както и да е, залепиха гумата странично, пекоха я цял ден, платих си още 30лв. за ремонта и си тръгнах!
Далеч съм от мисълта че доктора не е знаел за този проблем на едната гума... да е жив и здрав и да му се връща

-
- Двигател: AHF 2000
Само ми е интересно, защо той не писа нищо в тази тема, която е в негова чест не мога да си обясна?
- sando-ludia
- Автомобил: golf 4
- Двигател: 1.8t
Както са му дали срок на тоя урод, едва ли ще му стигне времето да обясни на всеки потърпевш от него защо го е излъгал и защо продава боклуците си в нашия форум, по тоя начин той прави интрига да се караме с администратори и т.н., мисля, че е време да му махнете всичко на тоя да не може да пристъпи в тоя форум повече. А колкото до мен, дето ме излъга с таблото, аз ще се видя много скоро с него лично, може да си напазарувам безплатно и да го върна за желязо, че за друго не стават неговите боклуци.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”