Никой не е застрахован...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Никой не е застрахован...

Мнениеот Plamen_RI » Съб 11 ное 2006 13:52

Просто не се сдържах да го щракна това със ГСМ-а, маклко кофти е качеството, но поуката е ясна...
Изображение
mod edit: L&R

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Съб 11 ное 2006 14:40

Така е като карат пияни :twisted:

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Съб 11 ное 2006 15:07

То ламарината на Опел е като вестник :twisted: ,може да са развили някаква невероятна скорост от 120 км/ч и от въздушното съпротивление да се е откъснал калника :twisted: Хех,шегувам се...

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Съб 11 ное 2006 15:24

Във филма "Черна котка бял котарак" едни прасета изгризаха калника на един трабант :) Може и тук да е подобен случая :) Въпреки, че ако вярваме на поговорката "Хубавите ябълки прасетата ги ядат", то няма как прасе да изяде полицейска кола mhihi

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Съб 11 ное 2006 15:24

Къде и кога го снима това? Защото в Люлин една 190-ка се беше натресла в една патрулка :lol: ама... като се замисля не е тази защото на патрулката и беше счупена предната броня

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Съб 11 ное 2006 15:25

е затова трябва да си карат ладите, а те опели им купиха! :screwy

stilko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stilko » Съб 11 ное 2006 15:47

Че какво и е? На някого му е трябвал калник. :) Я виж кво имаше онзи ден във Варна

Изображение

Бяха се цунали челно :) Добре че с ниска скорост.

Потребителски аватар
Slayera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Slayera » Съб 11 ное 2006 15:54

100% са карали с "несъобразена скорост за пътната настилка" mhihi

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Съб 11 ное 2006 16:30

Много пъти сме си говорили за спазването на ЗДП, за добра етика и толерантност на пътя.
Няма безгрешни хора, всеки понякога греши!
Но аз смятам, че органите на реда (МВР,ДАИ,ВП и т.н.) трябва да бъдат за пример!
Тоест всички ние "да си сверяваме часовника" по тях. За дълбоко мое съжеление в БГ не е така :?
Незнам по какви критерии избират личния състав, но едва ли има нещо общо с професионализма :(
Гледал съм какво правят разни "знайни и незнайни" "герои" в униформи и съм се чудил как даже и за малко не им става съвестно, че разрушават точно това което трябва най-много да пазят - доверието.

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Съб 11 ное 2006 17:03

tyo написа:Но аз смятам, че органите на реда (МВР,ДАИ,ВП и т.н.) трябва да бъдат за пример!
Тоест всички ние "да си сверяваме часовника" по тях. За дълбоко мое съжеление в БГ не е така :?

Потдържам това мнение, как например да съм мотивиран да си слагам колана, като никога досега не съм видял полицаи в патрулка със сложени колани...
Колкото до това какви са полицаите, личното ми мнение е че те са статистическа извадка от обществото ни като цяло...за съжаление
ПС Снимката е правена в Пловдив

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Нед 12 ное 2006 20:59

stilko написа:
Бяха се цунали челно :) Добре че с ниска скорост.

Така е като се опитват да ме стигнат :D

4ep
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 4ep » Нед 12 ное 2006 22:07

tyo написа:
Но аз смятам, че органите на реда (МВР,ДАИ,ВП и т.н.) трябва да бъдат за пример!

Понеже е off-topic се сещам за една моя случка. Та преди години в зората на демокрацията милиционерите бяха станали вече ПОЛИЦАИ. Карам колата по Константин Величков, жената до мен отзад двете деца. Щях да завивам надясно и се усещам, че не съм в правилната лента, а в средната. Оглеждам се зад мен няма коли, дясната лента празна и внимателно на 4 очи се изнасям вдясно. Тъкмо завивам вече и звук на сирени свирят спирачки направо като по филмите. Спирам вдясно и тъй като очевадно съм нарушител се бъркам за документите. :oops: В този момент с мен се изравнява полицейски автомобил с отворени прозорци с 3 полицаи. Двамата от към моята страна отварят прозорците и проговарят на български - Абееее ей педерас къде караш бе! Кретен кой ти даде книжка. И т.н. После си продължиха. Е аз блокирах за 5 мин и не смея да се обърна назад да погледна децата. Нещо ми се объркаха представите. Сега като си мисля не съм можел друго да очаквам, но сега вече го схващам. Та така всеки елемент от една система трябва да съответства на останалите иначе се получава дисхармония. Каквато страната такива и полицаите. :cry:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”