Честита придобивка пич, не те познавам, но не слушай никой! Лично аз мога да ти кажа, че това което правиш е мега казано "КАМИКАЗЕЕЕЕ" но ти си носиш кръста! Колата си ти върви добре, но ти не я караш както трябва!
Излизаш на магистралата, и почваш да я цедиш 1-ва до колкото може, 2-ра и така до 6-та и да видиш дали не върви! Ти от 4-та на 80 натискаш и искаш колата да почне да лети. Извинявай но предавките от 1-ва до 3-та не са сложени за красота! Не се впрягай но много я жалиш затова не ускорява както искаш!

Моят голф Хишникът
- judasss
- Автомобил: neshto nezakonno
- Двигател: 2.9 VR6
- Контакти:
Re: Моят голф "Black fog"
Само масла да и сменяш!Честито!
Но какво искате от 150 коня кола ? да счупи километража ли ?, върви си нормално , колегата излишно каза че доускорява от 6та
Но какво искате от 150 коня кола ? да счупи километража ли ?, върви си нормално , колегата излишно каза че доускорява от 6та

- golfvr66
- Автомобил: Golf 3 - 4
- Двигател: ABU 1Y ABS ARL
Интериорно колата вече се почиства с Микро фибърна кърпа и Спрей за табла на "силиконова основа - Repsol"
Спреят е добре като за парите си който са цели 7лв
За кърпата обаче не струва беше най-скъпата в магазина на стойност от 2,7лв но падат много (влакна-мъх) от нея.
Спреят е добре като за парите си който са цели 7лв
За кърпата обаче не струва беше най-скъпата в магазина на стойност от 2,7лв но падат много (влакна-мъх) от нея.
- Like a bLizZaRd
- Автомобил:
- Двигател:
На силиконовия спрей каква му е идеята ? Предпазва от напрашаване и надраскване или ?
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
почна се с тунинга, кажи какъв ароматизатор взе и колко пари струва
Последна промяна от IvanMan на Чет 22 ное 2012 5:16, променено общо 1 път.
Причина: Получаваш предупреждение!
Причина: Получаваш предупреждение!
Точно за това е този раздел - да се представят автомобилите такива каквито са + евентуалните доработки и персонализирания. Къде видя да пише тунинг?
Май освен че си се въздържал от писане дълго време, не си и чел. 

- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
извинявай, започна се с доработките и персонализацията
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
то петролнатаглава ако не мрънка, няма кой!
не е нужно да се извиняваш, просто не пиши в темите, които не ти харесват!
не е нужно да се извиняваш, просто не пиши в темите, които не ти харесват!
- golfvr66
Идеята на спрея е по-дългото запазване на блясъка на таблото.
Не е като млякото или другите препарати за табла.
С една дума вместо да я минавам 2-3 пъти седмично аз я минавам 1 път.
От носно неприятните коментари от колегите няма да ги коментирам защото ми е омръзнало от такива хора.
За всички други "поздрави и наздраве"
Появиха се и малко проблеми по колата за смяна стана клапан Н75 и се спука маркуч на турбото.
Не е като млякото или другите препарати за табла.
С една дума вместо да я минавам 2-3 пъти седмично аз я минавам 1 път.
От носно неприятните коментари от колегите няма да ги коментирам защото ми е омръзнало от такива хора.
За всички други "поздрави и наздраве"

Появиха се и малко проблеми по колата за смяна стана клапан Н75 и се спука маркуч на турбото.
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
само мрънкам изглежа, та по темата.
много съм доволен от парцалите в метро. 3 или 4 броя за около 5 лева. много меки и не пускат влакна.
относно препаратите за табло, всичко е много относително. пробваш докато ти хареса някой.
много съм доволен от парцалите в метро. 3 или 4 броя за около 5 лева. много меки и не пускат влакна.
относно препаратите за табло, всичко е много относително. пробваш докато ти хареса някой.
- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
golfvr66 написа:Появиха се и малко проблеми по колата за смяна стана клапан Н75 и се спука маркуч на турбото.
Е това ми е интересно как се установява, че е за смяна. Мен ми казаха, че моя е за смяна и го сменили, но започвам да се замислям дали наистина е бил за смяна и се чудя как се пробва дали пък не си работи.
- rs_guy
- Автомобил: Golf 4 GTI
- Двигател: AGU 2000
Tipsy написа:golfvr66 написа:Появиха се и малко проблеми по колата за смяна стана клапан Н75 и се спука маркуч на турбото.
Е това ми е интересно как се установява, че е за смяна. Мен ми казаха, че моя е за смяна и го сменили, но започвам да се замислям дали наистина е бил за смяна и се чудя как се пробва дали пък не си работи.
Обикновено изкарва грешка, а и не надува правилно колата

- golfvr66
Едно леко съборче на обичайните заподозряни.
Извинявам се за лошото качество на снимките но телефон какво да се прави.
Извинявам се за лошото качество на снимките но телефон какво да се прави.
- golfvr66
Последни новини от голфчето е че много се изложих.
Десният му патрон на ключалката беше за смяна хубаво взех друг.
Счупих пластмасовата скоба която го държеше (оцветена с Черно) всичко излетя и сега не мога да го сглобя ако някои има представа къде да поставя пружината (оцветена в Червено) моля да ми каже на ЛС ако има и снимки още по-добре търсих из нета но само на 3-ки откривам.
Вече 5 час се мъча да го направя чак се изумявам колко съм бил търпелив.Показах го на един приятел вика не може да стане.И се заех да му докажа че може.
НА последната снимка където е отвертката се показва пружината и просто не знам когато пусна всичко излита пак
Десният му патрон на ключалката беше за смяна хубаво взех друг.
Счупих пластмасовата скоба която го държеше (оцветена с Черно) всичко излетя и сега не мога да го сглобя ако някои има представа къде да поставя пружината (оцветена в Червено) моля да ми каже на ЛС ако има и снимки още по-добре търсих из нета но само на 3-ки откривам.
Вече 5 час се мъча да го направя чак се изумявам колко съм бил търпелив.Показах го на един приятел вика не може да стане.И се заех да му докажа че може.
НА последната снимка където е отвертката се показва пружината и просто не знам когато пусна всичко излита пак

- golfvr66
Вече с монтирана ключалка и зимни гуми.
Снимки по късно
Снимки по късно