Цвят на кората на багажника на VW GOLF 4 Highline?
- chinadracon
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AKL 1999
- Контакти:
Цвят на кората на багажника на VW GOLF 4 Highline?
Колеги, искам да си сменя кората на багажника, колата ми е това ниво на оборудване (Highline), салона е черен текстил, но кората на багажника е сива на цвят. Тъй като вече е доста амортизирана, искам да си взема нова, държа обаче да е черна, защото не ми харесва сивата как стои на салона. В официалния вносител не могат да ми кажат какъв цвят ще дойде кората, като ми отговориха, че цвета й бил в съответствие с нивото на оборудване (съответно по номера на рамата). Такова развитие на ситуацията определено не ме устройва, та въпроса ми е насочен към колегите с четворки Highline ниво, черни ли са ви корите на багажника на цвят, при положение, че сте сигурни, че колата фабрично е с този цвят кора? Както казах, моята е сива, но тъй като разбира се съм купувал колата употребявана, далеч не съм убеден, че това е оригиналната кора, т.е. тази с която колата е излязла от завода. Малко откачено може да ви звучи, но искам ако си взимам нова, да е задължително черна, така че да ви помоля да ме посъветвате по въпроса?
Re: Цвят на кората на багажника на VW GOLF 4 Highline?
Моята е Highline, седалките са масовото т.н. плитко рекаро, корите по вратите са черни, кората отзад също.
А ти защо държиш точно от официалния вносител да си я купиш тая кора???
-
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AKL 98
joromnt написа:Моята е Highline, седалките са масовото т.н. плитко рекаро, корите по вратите са черни, кората отзад също.
И моята така. Най-добре потърси запазена по моргите ако ти се занимава, ще спестиш 1/2 от парите минимум.
- chinadracon
- Контакти:
Точно този тип са и моите седалки, т.нар."плитко рекаро". Не искам запазена от морга, понеже малко или много все нещо ще й има. Да не говорим, че преди време бях пуснал обява в раздел "купува", и няколко човека ми предлагаха все сиви, като единия дори след изпратена снимка ме убеждаваше, че всъщност сивата била черна
Но това е дълга тема. Нямам и много време за съжаление да ходя по морги, а искам да ми радва окото все пак като вид. Знам, че малко безумно звучи, но много ме дразнят дребни детайли принципно, когато не са ок. Мерси за бързите отговори!

-
- Автомобил:
- Двигател:
И моята е черна.
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Искаш да кажеш, че си готов да дадеш 380лева за кора ли е човек
сива 1J6 867 769B E72 черна 1J6 867 769B 5YV

- chinadracon
- Контакти:
golfmk1 написа:Искаш да кажеш, че си готов да дадеш 380лева за кора ли е човексива 1J6 867 769B E72 черна 1J6 867 769B 5YV
е, ако си сигурен, че това е цената, естествено, че не

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Не съм сигурен за цената.Просто толкова струва 

- maerto
- Автомобил: VW Golf 4 2001
- Двигател: 1.6 16V AUS
Наскоро си купих за 30 лв. запазена кора от авто-морга.Не си заслужава нова от дилъра...
- ivanovkbg
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BKP 2007 4Motion
chinadracon написа:golfmk1 написа:Искаш да кажеш, че си готов да дадеш 380лева за кора ли е човексива 1J6 867 769B E72 черна 1J6 867 769B 5YV
е, ако си сигурен, че това е цената, естествено, че непросто за момента ми е доста трудно да си намеря читава черна кора, както писах вече по-горе, а време за ходене по морги нямам (както също писах).
Цената е толкова.
За тройка струва 280лв!
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
chinadracon написа:golfmk1 написа:Искаш да кажеш, че си готов да дадеш 380лева за кора ли е човексива 1J6 867 769B E72 черна 1J6 867 769B 5YV
е, ако си сигурен, че това е цената, естествено, че непросто за момента ми е доста трудно да си намеря читава черна кора, както писах вече по-горе, а време за ходене по морги нямам (както също писах).
Колега, имай предвид че оригиналната нова кора, няма нищо общо като качество и материал с истинската оригинална кора на колата ти. Производството се е "променило" през годините явно. Аз бих предпочел истинска от моргата

- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
С повечко търсене ще си намериш.Моята е уж BASIS, но и моята кора е черна- като нова е ...
Давай да правим бартер твоята сивата и 100 лв.
Шегувам се разбира се...
Просто търсене му е майката , пусни обява в купува , доста колеги ще ти пишат и си избери най запазената.Успех !
Давай да правим бартер твоята сивата и 100 лв.

Шегувам се разбира се...

Просто търсене му е майката , пусни обява в купува , доста колеги ще ти пишат и си избери най запазената.Успех !

- Jovany
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здрасти на всички 
Колега що не помислиш за някакво претапициране.
Аз от скоро имам голф 4 и ме дразни плата по вратите. Малко отлепен на места и не ме кефи цвета та си търся тапицер да ми свърши работа. Е няма да е за 30 лв. но се надявам да стане готино

Колега що не помислиш за някакво претапициране.
Аз от скоро имам голф 4 и ме дразни плата по вратите. Малко отлепен на места и не ме кефи цвета та си търся тапицер да ми свърши работа. Е няма да е за 30 лв. но се надявам да стане готино

- chinadracon
- Контакти:
Колеги, да се похваля, че от днес вече имам отлично запазена черна кора, благодарение на колега от форума - sando-ludia, на когото изказвам ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ, че си прави труда да ме търси, да ми доставя днес на място кората, въобще изключително точен човек
Благодаря и на другия колега с линка към обявата, щеше да бъде резервен вариант, но вече въпроса е решен. Наистина цената на нова кора се оказа 380 лв, учудвам се на подобни изпълнения от страна на официалния вносител, все пак става въпрос за модел с 15-годишна история вече, но както и да е, тяхна си работа. Благодаря на всички, които взеха отношение по темата, големи сте! 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”