Мокетни Стелки
- Цветомир Станевски
- Автомобил: Passat B5.5 TDI
- Двигател: AVF 2001
Мокетни Стелки
Здравейте колеги , някой може ли да ми каже от каде мога да си закупя мокетни стелки от тези бежавите (заводските на б5.5 кадето ги слагат на бежавия кожен салон ) . Интересуваме освен от VW , кадето са доста скъпи предполагам , имали някаде да се продават такива не оригинални на по добри цени 

- Цветомир Станевски
Re: Мокетни Стелки
Благодаря колега , но неса каквито ми трябват в този сайт несам намирал подобни 
Такива си търся http://www.avtodiagnostika.ru/content/c ... ior-98.jpg

Такива си търся http://www.avtodiagnostika.ru/content/c ... ior-98.jpg
- Sportakus
- Автомобил:
- Двигател:
А, хубаво си търсиш светли, но кави ще станат??? Иначе се обаждаш на тез господа и искаш бежови стелки за пасатор и си готов
http://www.stelki.bg/product/572/moketn ... zhovo.html

http://www.stelki.bg/product/572/moketn ... zhovo.html
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Аз си взех от ибей.де
Доволен съм от качеството, никаква миризма няма от тях, с копчета са и т.н.
Потърси там, само трябва да си намериш немската дума за стелки. Ако ли не - пиши ми на лично да открия как беше
Потърси там, само трябва да си намериш немската дума за стелки. Ако ли не - пиши ми на лично да открия как беше
- Цветомир Станевски
Благодаря ви колеги 

- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
maxpayne написа:Аз си взех от ибей.де
Думата е Autoteppiche .Там има на средни цени, само с доставката не знам как стои въпроса. Лошото е, че доставката до България е 20 евро. Някакъв по-евтин вариант някой да предложи?
Иначе има стелки като за колегата

http://www.ebay.de/itm/VW-Passat-3B-B5- ... 1c2c715c3b
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
fußmatten ползвах аз
- Цветомир Станевски
имаше някой и с безплатна доставка и като ги сравня цените идват около 60-65 лева и тука струват долу горе толкова 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Абе вие в тези коли по пантофи ли влизате та искате бежави и то мокетни
Аз като знам черните ми гуменяци на какво приличат след един дъжд та си представям тези....ама може пък някой хора да не си ползват колите в мокро време и да си носят резервни обувки в багажника 

- Цветомир Станевски
Е те само за лятото тези стелки , зимата с гумените 

- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Stivi написа:Абе вие в тези коли по пантофи ли влизате та искате бежави и то мокетниАз като знам черните ми гуменяци на какво приличат след един дъжд та си представям тези....ама може пък някой хора да не си ползват колите в мокро време и да си носят резервни обувки в багажника
На Пежото оригиналните мокетни стелки са бежави като целия салон. Цапат се много по-малко от колкото се предполага за светлия им цвят. Не знам от какъв мокет са ги правили франсетата, но много носят на мръсотия, лесно се перат и много трудно се захабяват, а и на 15 години изглеждат почти като нови. Естествено ползват се само топлите месеци. Цвета не е критерий, качеството на материала от който са изработени стелките е важно за визията им. Предполагам и при Пасат с бежов салон оригиналните мокетни стелки са със същото качество така че колегата да слага смело, доста по-приветлив изглежда салона с тях

-
- Автомобил:
- Двигател:
От лични наблюдения съм забелязал, че най-много се цапат и им личи на "антражитено" черни мокетени стелки, тъй като попадналия прах е със светъл цвят. Добро решение е "меланж".
Карам Опел Астра Ф и не мога да си намеря оригинално изрязани стелки. МОже по поръчка, но са над 100 лв и така ще си удвоя стойността на колата. Проблема реших по следния начин. Купувам си гумиран мокет 15-18 лева метъра, забравих колко му беше ширината. От него си изрязвам стелки, като ползвам оригиналните за еталон. Даже на места променям оригиналната кройка, както на мен ми е удобно. Не се поръбва, защото не се нищи. Може да се мине по ръбовете със запалка. Става перфектно, но трайността на самия мокет не е голяма и през няколко сезона трябва да се сменят.
Все пак, ако някой набара сайт с хубави стелки на приемливи цени нека да сподели. Фабричната изработка си е най-добра.
Карам Опел Астра Ф и не мога да си намеря оригинално изрязани стелки. МОже по поръчка, но са над 100 лв и така ще си удвоя стойността на колата. Проблема реших по следния начин. Купувам си гумиран мокет 15-18 лева метъра, забравих колко му беше ширината. От него си изрязвам стелки, като ползвам оригиналните за еталон. Даже на места променям оригиналната кройка, както на мен ми е удобно. Не се поръбва, защото не се нищи. Може да се мине по ръбовете със запалка. Става перфектно, но трайността на самия мокет не е голяма и през няколко сезона трябва да се сменят.
Все пак, ако някой набара сайт с хубави стелки на приемливи цени нека да сподели. Фабричната изработка си е най-добра.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”