И аз съм със такъв голф и му махнах катализатора и честно да ти кажа сега ме е яд,щото бръмчи по гадно а за вървене не усещам няква разлика или да кажем съвсем малко.Продадох го за 50-60лв
Има един момент при 115 от 96г. Има и железни катализатори, които са непродаваеми. За да се разбере какъв е твоят трябва да се свали и да се види, което също струва пари. Така че най-добре не се занимавай. Ако си къса гумите до прекъсвача, значи върви добре
Чудно как за моя металния ми дадоха 60лв от 1,6 75кс. Само че повече време търсих оферти на изкупвачи като ми предлагаха най-често 30-40лв. Махни го и си сложи едно резонаторно гърне ако искаш. Ако се запуши може да ти създаде повече ядове. Аз съм с права тръба на катализатора и разлика в шума няма от 3 години поне.
Колеги за да не отварям нова тема ще продължа тук. Относно спортния филтър как да го сложа, питам заради дебитомера, трябва ли да го махна, преди него или след него нз. Става на въпрос за същия автомобил Г3 115к.с. 95г. Само това ме интересува.
Как ще го махаш бе колега.. И дано си на бензин, че на газ по-добре не се захващай Функцията му е да определя горивната смес - което пък изключва варианта да слагаш филтъра след него, макар че и не виждам къде след него Извода е твой.
Колега snupeca май не те разбрах мн. мн. ама с 2 думи при слагането няма да има проблем, а с другите траби които влизат в кутията какво се прави. И да колата си е на бензин.
Аз не разбирам кое не разбираш - на снимката се вижда как става, не си споменал кода на мотора - което си е важно, но предполагам е АГГ - дебитомера е на метална основа - филтър става, а щом няма газ колата, кои други маркучи те притесняват, като единствената манипулация ще ти е преди дебитомера? За бензиновите изпарения ли става дума? Ето как трябва да изглежда - въпросните тръбички не се виждат, не знам дали са толкова важни, предполагам може и без тях, но нека и по-запознати колеги се изкажат.