Luciano's MКIV
-
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
Re: Luciano's Family MКIV
Не трябва ли самото стъкло да се пробива при монтаж на такова огледало?
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Сменя се цялото стъкло.
theraven, си направи неговото с доста нерви без да сменя стъклото, но и се отказа от сензора за дъжд.
theraven, си направи неговото с доста нерви без да сменя стъклото, но и се отказа от сензора за дъжд.
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
За сензора за дъжд си трябва и съответната ръчка за чистачки,на самата ръчка отгоре има копченце за чувствителността и първото положение нагоре е за автоматични чистачки
,всичко хубаво,но не съм доволен,дори и при най-високата чувствителност,трябва бая дъжд за да включи чистачката и се налага често ръчно включване
особено когато ръми.М/у другото къде се намира самия сензор,дали подлежи на почистване или направо смяна?

- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
И на мен не ми харесва как работи сензора за дъжд. Не си заслужава услията за да се добавя тази екстра.
Ама иначе е яко тука. Голфчетата от този раздел ъпгрейдват яко до екстрите, които заводски ги има в Сеат
Ама иначе е яко тука. Голфчетата от този раздел ъпгрейдват яко до екстрите, които заводски ги има в Сеат

-
- Автомобил: MK4
- Двигател: ASV+
Фв да не би да ги нямат? 

- Luciano
- Контакти:
Какво да се прави
Преди години като го взимах първо, че нямаше голфове с такива екстри, второ ако се намери бяха по 20-25к лв.
Естествено че сеата трябва да е екстров, иначе кой ще го предпочете

Естествено че сеата трябва да е екстров, иначе кой ще го предпочете

-
Така е. Един приятел мин год си взе Голфа за 13к лева и всички му разправят, че е луд да даде толкова пари за Голф. Ама реално има абсолютно всички екстри без кожа - ксенонови фарове с лупи, навигация с телефон, full fis sport tacho, автопилот, затъмняващо огледало със сензор за дъжд, подгрев на седалките, автоматик, нет оптик, надупчен волан, шибедах и т.н. може да изпусна нещо.

Luciano написа:Естествено че сеата трябва да е екстров, иначе кой ще го предпочете

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
MK4 написа:И на мен не ми харесва как работи сензора за дъжд. Не си заслужава услията за да се добавя тази екстра.
Да пускам ли линкове от испанския сеат форум да видиш какви филми играят за да го поставят тоз сензор, в Сеат го има толко често колкото и в Голф

Сензора ако не работи правилно значи от слънцето му е изгорял желатина, струва 6 евро във фолксваген, като слагах мойто огледало си купих чисто ново желатинче и в темата за моета кола бях дал номера по фв и т.н
Понякога и на мен се случва да не ми хареса как чисти но това е ако попадне нещо мазно от външната страна на стъклото точно при окото на сензора и той се побърква и почва да прави каквото иска. Като цяло във ФВ екстрата е доста по-добре замислена от Пежо където е трагедия тоя сензор.
Към колегата Фелипе, не трябва специална ръчка, най-обикновенната си върши супер работа, само че копченцето отгоре вместо да регулира колко често да минават чистачките (както е при тези без сензор) регулира чувствителността на сензора. Това го прави не ръчката, тя просто подава сигнал на релето, за това и оригиналната ръчка си върши перфектна работа

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Red`Devil написа:Така е. Един приятел мин год си взе Голфа за 13к лева и всички му разправят, че е луд да даде толкова пари за Голф. Ама реално има абсолютно всички екстри без кожа - ксенонови фарове с лупи, навигация с телефон, full fis sport tacho, автопилот, затъмняващо огледало със сензор за дъжд, подгрев на седалките, автоматик, нет оптик, надупчен волан, шибедах и т.н. може да изпусна нещо.Luciano написа:Естествено че сеата трябва да е екстров, иначе кой ще го предпочете
Моя има почти всичко от изброеното и докато го докарам до това положение ми е легнал повече от тия 13к

-
Ама чувството е по- яко от колкото наготово, нали? 

- MK4
Е аз се шегувам, и аз харесвам Голфчетата, преди няколко години и аз дадох 13К за четворка 
Кусура им е че няма 1.8Т+Халдекс, а трябва да си го правиш сам
Иначе при мен честно казано не знам дали е заради проблем, но като намалее дъжда малко бавно реагира да забави скороста на чистачките.
Също така понякога при спряло положение реагира бавно при пускането им. Имам чувството че като е в движение колата по-бързо ги пуска след като завали.
Аз лично много не я ползвам тая екстра

Кусура им е че няма 1.8Т+Халдекс, а трябва да си го правиш сам

Иначе при мен честно казано не знам дали е заради проблем, но като намалее дъжда малко бавно реагира да забави скороста на чистачките.
Също така понякога при спряло положение реагира бавно при пускането им. Имам чувството че като е в движение колата по-бързо ги пуска след като завали.
Аз лично много не я ползвам тая екстра

- Luciano
- Контакти:
MK4 написа:Е аз се шегувам, и аз харесвам Голфчетата
Знам, че се шегуваш...

-
MK4 написа:Кусура им е че няма 1.8Т+Халдекс
Е тва винаги съм се чудил, защо е така... 150ка дизел има 4х4, а 150ка, дори 180 бензин нямат

- MK4
Според мене е маркетингово решение, да не ядат от пазара на А3 Quattro и S3. Аз поне така си го обяснявам.
Иначе добре че има испански голфове 4х4
Иначе добре че има испански голфове 4х4

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Брат ми, и двамата имаме по един малък проблем... Имаме огледала и сензори и всички пластмаски ама нямаме релето дето пуска чистачките