Хора, преди два дни си взех пасат6 highline и все още повечето неща не знам как действат (даже автопилота). Някой знае ли откъде може да се изтегли подробно упътване за всички функции на автомобила?
С музиката/навигацията не съм много наясно освен че карти за БГ няма.
Попрочетох темата за Б7 и оттам някои неща се отнасяха и за 6та, но не съвсем.
Иначе нещо ми светва от време навреме една жълтеникава ламичка като накладки (гума с пунктири около нея), но преди да я купя минах през сервиз и според тях всички накладките са като нови.
Passat 6 high line2TDI 140hp 2006-2007/ упътване
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Passat 6 high line2TDI 140hp 2006-2007/ упътване
Намираш кола , купена в България , помолваш за книжката с упътвания , носиш я в някой ксерокс и там я преснимат и оформят подобаващо .Преди 3 год. ми струваше 15 лв.
-
- Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
- Двигател:
Това което ти мига по всяка вероятност е лампата на ESP, която се задейсва и когато движещите колела превъртат. Ако задържиш бутона на ЕSP веднага след стартиране на двигателя, би трябвало да се светне същата лампичка, но постоянно.
Твоята кола е Highline, което означава че е с голям MFD. Сигнализацията за износени накладки се появява в горната част на MFD като светва в жълто. На самия дисплей след стъртиране на двигателя по спомен извеждаше съобщение brake pads нещо си. И да отбележа, че датчик има само на накладките на едното колело, като вече нямам спомен дали беше ляво или дясно. До задните все още не съм стигал и там не знам.
Виждал съм много добри цветно илюстровани инструкции в нета. Ще ги потърся довечера и ако ги намеря ще ти изпратя.
Твоята кола е Highline, което означава че е с голям MFD. Сигнализацията за износени накладки се появява в горната част на MFD като светва в жълто. На самия дисплей след стъртиране на двигателя по спомен извеждаше съобщение brake pads нещо си. И да отбележа, че датчик има само на накладките на едното колело, като вече нямам спомен дали беше ляво или дясно. До задните все още не съм стигал и там не знам.
Виждал съм много добри цветно илюстровани инструкции в нета. Ще ги потърся довечера и ако ги намеря ще ти изпратя.
Мисля че по темите имаше няколко линка за упътвания на руски
Ако са ти здрави накладките, то тогава нещо по датчика ще да е (май беше на предна дясна накладка, но не съм сигурен)
Ако са ти здрави накладките, то тогава нещо по датчика ще да е (май беше на предна дясна накладка, но не съм сигурен)
-
- Автомобил: VW Passat GTE 2016
- Двигател:
Благодаря много, жив и здрав да си, сега се залавям да чета.
Ivo_ написа:Това което ти мига по всяка вероятност е лампата на ESP, която се задейсва и когато движещите колела превъртат. Ако задържиш бутона на ЕSP веднага след стартиране на двигателя, би трябвало да се светне същата лампичка, но постоянно.
Иво, да това е (второто) точно в горната част на дисплея и пише за brake pads, но не след стартиране на двигателя а по някое време - след около 5-10 мин.
поздрави
Последна промяна от gr_kanev на Пон 17 дек 2012 8:24, променено общо 1 път.
Причина: продължението - http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=362302
Причина: продължението - http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=362302
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, аз съм с Пасат 6 и ходих да си купя книжката от Порше София. Ако искаш, вадиш 96 лв. с ДДС и отиваш в Порше София или взимаш по един чай с коняк и ми правиш компания пред някой ксерокс, докато я преснимат.
-
- Автомобил: VW Passat GTE 2016
- Двигател:

Иначе ходих да ми сменят един накрайник и от лявата страна се оказа въпросния датчик за накладки, на който кабелчео беше нещо позаголено където влиза в нещо като каналче. Та малко изолирбанд и вече няма грешна индикация на дисплея.
Друго, което ми се случи до сега два пъти: като натисна педала на газта докрай и съм на директна, светва индикацията за подгрев на свещите и като изгася колата, и я запаля отново, вече не свети.
Това само два пъти независимо че доста повече пъти съм натискал педала до край, а на спортен режим никога не е светвала тази индикация.
Един път ми се случи да даде грешка с електрическата ръчна спирачка (задраскано P), но и това изчезна при изгасяне и палене отново.
Дали да ходя някъде да я погледнат ?
-
- Автомобил:
- Двигател: