Евала колега супер е колицата!
Случайно да си я купил от София, щото тука има /имаше-незнам дали момчето още я кара/ същата кола, че даже и със същите проблеми?!

MK 3 20 Jahre
- 
				merckx1990
- Автомобил:
- Двигател:
Re: MK 3 20 Jahre
Не , от Пазарджик.То проблемите са и до грижа до сега от предните собственици.Аз свалих свещи на 160000км с големи мъки и притеснения да се развият благополучно,преди няколко дни смених задните тампони на носачите , естествено свалих оригиналните .Смятам че доста са изкарали , вече 15-та година.Добре че ремъка беше сменян   .АБС-а си им е редовен абонат на АТЕ мк20, човека от който я взех почна да ми развива теории , че датчиците били мръсни ала бала ,аз си я закачих на ВАГ-КОМА и му казах помпа е.Щеше да ходи в някои сервиз да чистели датчиците и му викам така ми я давай, че ще угасите лампата по друг начин и с повече ядове после.Нека щом не е пипана , да не пипат сулю и пулю.Проблема се оказа спукани спойки в компютъра, ама за 1 час всичко беше наред. Сега наложащото ми е , че се е бил
 .АБС-а си им е редовен абонат на АТЕ мк20, човека от който я взех почна да ми развива теории , че датчиците били мръсни ала бала ,аз си я закачих на ВАГ-КОМА и му казах помпа е.Щеше да ходи в някои сервиз да чистели датчиците и му викам така ми я давай, че ще угасите лампата по друг начин и с повече ядове после.Нека щом не е пипана , да не пипат сулю и пулю.Проблема се оказа спукани спойки в компютъра, ама за 1 час всичко беше наред. Сега наложащото ми е , че се е бил 
развалил клемореда някога си .Първо бяха счупили кората около волана и беше с 'червено тиксо' за да си утива с червените шевове . 

Сега ми направи проблем , не искаше да пали , викам сложили са евтин клеморед. Купувам аз за 30 лв ВАЛЕО. Гърчих се в тъмното след работа да я правя и хоп - не иска да запали. Естествено като се загледах , някои е прецакал палеца на патрона който върти клемореда и са мъчили някви ремонти.За сега съм със Старт бутон , а за напред ще го мисля.Снимки и на мен ми се иска да направя , но просто учението и работата не ми дават свободно време , а и гледам да я стегна хубаво преди зимата да ме завари.Гледам всичко каквото мога сам да си го ремонтирам , за да не се налага да патя от кофти майстори.
  Сега ми направи проблем , не искаше да пали , викам сложили са евтин клеморед. Купувам аз за 30 лв ВАЛЕО. Гърчих се в тъмното след работа да я правя и хоп - не иска да запали. Естествено като се загледах , някои е прецакал палеца на патрона който върти клемореда и са мъчили някви ремонти.За сега съм със Старт бутон , а за напред ще го мисля.Снимки и на мен ми се иска да направя , но просто учението и работата не ми дават свободно време , а и гледам да я стегна хубаво преди зимата да ме завари.Гледам всичко каквото мога сам да си го ремонтирам , за да не се налага да патя от кофти майстори.

.АБС-а си им е редовен абонат на АТЕ мк20, човека от който я взех почна да ми развива теории , че датчиците били мръсни ала бала ,аз си я закачих на ВАГ-КОМА и му казах помпа е.Щеше да ходи в някои сервиз да чистели датчиците и му викам така ми я давай, че ще угасите лампата по друг начин и с повече ядове после.Нека щом не е пипана , да не пипат сулю и пулю.Проблема се оказа спукани спойки в компютъра, ама за 1 час всичко беше наред. Сега наложащото ми е , че се е бил
 .АБС-а си им е редовен абонат на АТЕ мк20, човека от който я взех почна да ми развива теории , че датчиците били мръсни ала бала ,аз си я закачих на ВАГ-КОМА и му казах помпа е.Щеше да ходи в някои сервиз да чистели датчиците и му викам така ми я давай, че ще угасите лампата по друг начин и с повече ядове после.Нека щом не е пипана , да не пипат сулю и пулю.Проблема се оказа спукани спойки в компютъра, ама за 1 час всичко беше наред. Сега наложащото ми е , че се е бил развалил клемореда някога си .Първо бяха счупили кората около волана и беше с 'червено тиксо' за да си утива с червените шевове .

Сега ми направи проблем , не искаше да пали , викам сложили са евтин клеморед. Купувам аз за 30 лв ВАЛЕО. Гърчих се в тъмното след работа да я правя и хоп - не иска да запали. Естествено като се загледах , някои е прецакал палеца на патрона който върти клемореда и са мъчили някви ремонти.За сега съм със Старт бутон , а за напред ще го мисля.Снимки и на мен ми се иска да направя , но просто учението и работата не ми дават свободно време , а и гледам да я стегна хубаво преди зимата да ме завари.Гледам всичко каквото мога сам да си го ремонтирам , за да не се налага да патя от кофти майстори.- 
				merckx1990
- Автомобил:
- Двигател:
http://merckx.snimka.bg/automobiles/20jahre.712512.29061086.big
http://merckx.snimka.bg/automobiles/20jahre.712512.29061088.big
http://merckx.snimka.bg/automobiles/20jahre.712512.29061087.big
нещо ми дава грешка като дам изображения, но и така става

http://merckx.snimka.bg/automobiles/20jahre.712512.29061088.big
http://merckx.snimka.bg/automobiles/20jahre.712512.29061087.big
нещо ми дава грешка като дам изображения, но и така става

- golf_ maniak
- Автомобил: Голф 3 16в
- Двигател: Абф
ето ти ги колега заповядай много лачено голфче 

- boraks
- Автомобил: VW MK 3
- Двигател: ABF 1994
Браво колега. Страхотен експонат. Беше питал за бръмченето от генерацията. Аз ще ти кажа как е при мен. Като го купих миналата година имаше катализатор, нямаше никакви дупки по гърнетата и звука беше адски плътен и хубав. Прецака се катализатора, махнах го, и тогава започна да бръмчи. Трябва да се сложат резонансово гърне, което да обира вибрациите, ама незнам дали си с катализатор или не.

- 
				merckx1990
- Автомобил:
- Двигател:
Махнат е , не съм се замислял че може да е от него.Чух тука в града още една юбилейка същият звук вади малко като хлабава ламарина и ми е дразнещо .Не съм сверявал гърнетата спрямо другите АБФ-и дали са по различни.

- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Крайното гърне със сигурност е различно(от квадратните  ), виж за средното не съм сигурен, но мисля, че и там имаше разлика. Отдавна не съм лягал под колата(пу-пу-пу), но мисля, че стандартното е около 2 пъти по-малко от това, което е на колата ти. Пак казвам, че може и да се бъркам, утре ще залегна
 ), виж за средното не съм сигурен, но мисля, че и там имаше разлика. Отдавна не съм лягал под колата(пу-пу-пу), но мисля, че стандартното е около 2 пъти по-малко от това, което е на колата ти. Пак казвам, че може и да се бъркам, утре ще залегна 

), виж за средното не съм сигурен, но мисля, че и там имаше разлика. Отдавна не съм лягал под колата(пу-пу-пу), но мисля, че стандартното е около 2 пъти по-малко от това, което е на колата ти. Пак казвам, че може и да се бъркам, утре ще залегна
- 
				merckx1990
- Автомобил:
- Двигател:
Средното е колкото задната седалка горе долу , не знаех на другите, че е малко. Достатъчно си прекарах докато сменявах 2 пъти хидравлика и огледах доста неща.   Дано не ми се налага отново тая гимнастика.
 Дано не ми се налага отново тая гимнастика.

Дано не ми се налага отново тая гимнастика.
 Дано не ми се налага отново тая гимнастика.Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 66 госта