Питане осносно обява във mobile.

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Re: Питане осносно обява във mobile.

Мнениеот IvailoOo » Съб 24 ное 2012 15:40

Opel ?! Ти мазохист ли си ? За тези пари получаваш по-голяма кола с возия на лагерница,по-голям двигател с по-малко КПД,но висок разход и целогодишна карта за градския транспорт.Не че VW са мега-хипер здрави,но са къде,къде по-добрия избор. И имай предвид,че гният :screwy което е уникално постижение дори и за тези коли.Да видиш кола 2001 с изгнили прагове си е направо комично :bowdown И не е единична бройка,защото преди време и аз се бях запътил към кюпа

Потребителски аватар
smirkb0y
Автомобил: Seat Leon FR
Двигател: ARL+

Мнениеот smirkb0y » Съб 24 ное 2012 15:50

Ами, не не съм мазохост. Имал съм опел, карах го non-stop 6 години и нямаше грам ръжда а двигателя беше перфектен. Защо пак да не си купя такъв?

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Съб 24 ное 2012 16:42

Не съм чувал добри отзиви за дизеловите двигатели на опел. Много харчат и не вървят кат хората. Бензиновите им двигатели са доста добри. Имат нисък разход, тихи са и вървят доволно. Астрите излязоха доста корави като автомобли. Имат някои изненадващо скъпо струващи части (примерно скоростен лост), но като цяло не са лоши. Ако изрично си се спрял на дизел обаче...не знам какво да ти кажа

Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Мнениеот IvailoOo » Съб 24 ное 2012 16:48

Именно. Бензиновите са по-добър избор,макар че има доста изпищели (помпи,рейки,дюзи и прочие).Иначе радвам се,че не си имал проблеми с твоята. Тя и моята 2ка си беше супер,ама пак 2ка не бих си купил,ако разбираш накъде бия. Успех с покупката :beer

Потребителски аватар
Sportakus
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Sportakus » Съб 24 ное 2012 17:15

Колега, избора на кола си е изцяло твои, парите също и никои от форума неможе да вземе решение вместо теб! Най-много разнородните мнения още повече да те объркат, затова отиваш на място гледаш и купуваш! И ако, имаш късмет ще се возиш, ако ли не ще ремонтираш. Е, можеби ти звуча грубо, но това е истината, а иначе от мен успех :да:

Потребителски аватар
hidalgo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hidalgo » Съб 24 ное 2012 17:30

Ако не се лъжа колегата k_garchev имаше тема преди време и мисля, че беше пак за същия модел астра. Поразрови се може и да я намериш.

Потребителски аватар
smirkb0y

Мнениеот smirkb0y » Съб 24 ное 2012 18:42

Благодаря на отзовалите се. В понеделник ще отида до София/Враца да поогледам какво има, и да се надяваме, че ще си харесам нещо. :)

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Съб 24 ное 2012 18:56

Брат тоя втория го забрави лично го гледах преди 2 седмици как мислиш ако беше хубав на тая цена дали нямаше вече да е със Русенски табели?
по тавана има надигнато от ръжда дето ако го натиснеш със ключа ще влезе вътре във коша до акумулатора има дупка през която малко коте ще мине без да му опрат ушите.
Тази кола е кошер не се занимавай със нея и за Курник да си гледам кокошките няма да я взема.

Не си губи времето да ходиш по Враца и Монтана само ръждиви кенефи нищо което да си струва времето и горивото. Няма такива ръждилници на тези коли ако развиеш един болт без да го скъсаш банкет трябва да дадеш.Следващата ми кола пак ще е внос от Италия по-добре да правя мотор от колкото да карам колата на Фред Флинстоун.

Потребителски аватар
vwrulzzz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vwrulzzz » Съб 24 ное 2012 19:06

Колега, за опел няма да говоря нищо, карал съм такъв, повече никога! Ако търсиш добра кола с този бюджет аз лично ти предлагам това: http://www.cars.bg/u869549
Колата ходих да я гледам, много си я харесах, човека е правил доста неща по нея, ново турбо (180 коня е), нов съединител. Аз я харесах страшно много, но нямам кеш пари да я платя, пазарих се за бартер, но човека търси само кешовица. Препоръчвам!

Потребителски аватар
smirkb0y

Мнениеот smirkb0y » Съб 24 ное 2012 19:11

Благодаря колеги. Ще го имам в предвит.

Потребителски аватар
Sportakus
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Sportakus » Съб 24 ное 2012 19:42

znainainai написа:Брат тоя втория го забрави лично го гледах преди 2 седмици как мислиш ако беше хубав на тая цена дали нямаше вече да е със Русенски табели?
по тавана има надигнато от ръжда дето ако го натиснеш със ключа ще влезе вътре във коша до акумулатора има дупка през която малко коте ще мине без да му опрат ушите.
Тази кола е кошер не се занимавай със нея и за Курник да си гледам кокошките няма да я взема.

Не си губи времето да ходиш по Враца и Монтана само ръждиви кенефи нищо което да си струва времето и горивото. Няма такива ръждилници на тези коли ако развиеш един болт без да го скъсаш банкет трябва да дадеш.Следващата ми кола пак ще е внос от Италия по-добре да правя мотор от колкото да карам колата на Фред Флинстоун.

А, за тези пари какво очакваше да видиш???

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Съб 24 ное 2012 20:11

За този дроб и 2лв няма да дам. Аз не съм ходил конкретно за тази кола обикалях всички авто къщи и навсякъде една и съща трагедия :banghead:

Потребителски аватар
smirkb0y

Мнениеот smirkb0y » Вто 27 ное 2012 18:58

Здравейте. Днес имах възможност да отида и да се поразходя из София. Като за краен избор се спрях на Ford Focus 1.8 TDCI 100коня, комби 2004 година. Хареса ми като цяло и го купих. Удивен съм от возията и ускорението на този двигател. Не съм го засичал колко гори, но да се надяваме да е малко. Да се надяваме да ме слуша дъълги години. Смятам темата за приключена.
Ето една снимка. http://prikachi.com/images.php?images/251/5542251f.jpg
ПП: Колата е от Италия, без грам ръжда.

Последна промяна от smirkb0y на Вто 27 ное 2012 21:04, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Вто 27 ное 2012 19:12

Евала, човек колкото и добре да живее си купува Форд mhihi ДАНО те слуша и само незабравими моменти!

п.п Иначе Znainainai е много прав, и аз се прецаках с кола от Германия! :cry:

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Вто 27 ное 2012 19:38

Честито колега !!!

Само масла и филтри да му сменяш...

Доста здрави коли са,сам ще го видиш.

Само да те поправя-Няма как да е 100 коня :deal

Дизелите на Фокус от тези години са :

1.8 DI (75 Hp),1.8 Turbo DI (90 Hp),1.8 TDCi (115 Hp)

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”