не ми светят крушките на врътките на парното.как да ги сменя?
Чистачките ми работят в двете почистващи без в тази позиция за интервалите и задната,когато я включиш се изключва само като изкл. от контакт. Как да ги оправя?
Не ми работят и задните светлини (на заден ход) смених крушките,не е от тях,къде може да е проблемът?
Централното не отключва/заключва багажника.
смяна на крушките по таблото на г3
- Alex_ace
- Автомобил: Golf 4 1.6
- Двигател: AKL
Re: смяна на крушките по таблото на г3
Здрасти колега.Светлините за заден ход се включват от механичен прекъсвач монтиран на скоростната кутия - прилича на датчик с две кабелчета. Провери му буксата дали е здрава и пробвай дали ще светнат като дадеш в буксата кабелите на късо са мост . А за чистачките- има реле на 377 май беше - доста голямо като габарити - под волана зад корите е. Провери първо него .Направи справка за по-сигурно и с Autodata.
Колега за крушката на парното трябва,да махнеш панела и да развъртиш винтчета,зад врътките се намира крушката.
С вакумно централно ли си? Издава ли някакви шумове като заключваш да не се е извадило маркучето или металната дръжка ,развърти винтчето на кората на багажника и я свали огледай какво не е наред.
С вакумно централно ли си? Издава ли някакви шумове като заключваш да не се е извадило маркучето или металната дръжка ,развърти винтчето на кората на багажника и я свали огледай какво не е наред.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Предни чистачки:реле 19/99.Задната-как я пускаш?Ръгни пак лоста-може и да спре 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”