джета 2 турбо дизел Нафтова помпа теч помогнете
джета 2 турбо дизел Нафтова помпа теч помогнете
Здравейте колеги карам джета 2 турбо дизел,получих теч на помпата,и реших да я сменя о пръстена разглобих я но ... имам проблем,снимките съм ги взел от друг колега моята помпа не е ел. 

- Прикачени файлове
Re: Нафтова помпа теч помагнете !
Трудно ще я оправиш сам ако не си го правил до сега,има си доста тънкости само някой майстор може да ти помогне за да стане като хората
това е свалено в момента и точно това ме притеснява дали ще го нагодя както си е... 

-
- Автомобил: Audi
- Двигател: AEL
А самата помпа свалил ли си? Защото има и 4 ролки, които трудно стоят на местата си без да си я свалил цялата.
не ролките стоят си на мястото помпата не е свалена, исках уж да мине по леко работата 

-
Тогава сглобявай, като много внимаваш да не падне някоя. Също така има и едно малко пулче по оста. Обърни внимание при присъединяването на електронния блок да напаснеш лоста на регулатора в отвора на якичката на плунжера.
колега извинявай за въпроса но за кое става въпрос на което викаш пулче дупчица на оста ли ако е това как трябва да я застопоря както е на картинката която си ми качил ли 

-
Прилича на малка батерия за часовник и стои точно в средата
Тук на снимката е отстрани на отвора в центъра
Тук на снимката е отстрани на отвора в центъра
Re: джета 2 турбо дизел Нафтова помпа теч помогнете
Ясно
ами тези 4 ри ролчици имат по една шайбичка от коя страна трябва да е тя към корпуса на помпата или към въртока към центъра 

Върни се в “Дизелови агрегати”