СтопХам
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: СтопХам
Така е, в по късните епизоди организацията е на много по-добро ниво и не се нахвърлят да бият, а ги обездвижват ако мога така да се изразя.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
maxpayne написа:Не съм видял те да налитат на бой или обиждат, даже доста добре се контролират, което подсказва малко подготовка със специалист. Поне в Русия такива бол...
Дмитрий Чугунов родился 25 февраля 1986 года. Выпускник Московского государственного психолого-педагогического университета. По образованию - социальный педагог. В 2006-2008 гг. проходил срочную службу в отрядах спецназначения "Витязь" и "Тайфун" внутренних войск России. Затем - полтора года контрактной службы. Награждён знаком "За отличие в службе". Разведчик-снайпер. Руководитель общественного объединения "СтопХам"
Малко, викаш...

- heimdal
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: 1997
Аз ли не разбрах правилно или ще правите такава организация за България ?
Чакам клипове във vbox
Чакам клипове във vbox

- Pokerstars
- Автомобил: Audi A4 B7
- Двигател: 2006
Гледал съм всичко свързано с тези дебили!По голяма простотия никъде не съм виждал.Тези се събират по 5-10-15 човека и повече само за да избиват комплекси.Всичките видеа са жестоко манипулирани!!!Изглежда така сякаш винаги тези малоумници защитават правото,но изобщо не е така.Точно 1 час ако се поровите за тези и ще разберете за какво всъщност става въпрос!Уникални помияри,готови винаги за бой,в 99% от случаите 10 срещу един!
Нямам много свободно време,но познавам хора,които веднага ще се отзоват за да направим анти"стопхам" група.
Нямам много свободно време,но познавам хора,които веднага ще се отзоват за да направим анти"стопхам" група.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Pokerstars написа:Точно 1 час ако се поровите за тези и ще разберете за какво всъщност става въпрос!
Защо не постнеш линкове направо. В ранните изяви наистина сами Дмитрий или както там се казва гледам ошамарва разни шофьори, но по-нататък го раздават по-внимателно поне на видео.
icoico написа:Отляво е ръководителят на проекта СтопХам Дмитрий Чугунов, отдясно виждате кой. Даже в Русия не е толкова лесно да биеш баровци без сериозен гръб
![]()
В подкрепа на тази теза ще цитирам следния виц:
Стои заека на пънче и пише. Минава покрай него лисицата и го пита:
- Какво пишеш, зайо?
- Дисертация.
- За какво?
- За това как зайците ядат лисици.
- Че къде си виждал такова нещо?
- Ела с мен и ще ти покажа...
След известно време заека пак седи и пише нещо. Минава вълкът.
- Какво пишеш, дългоухи?
- Дисертация за това как зайците изяждат вълците.
- Ти да не си откачил?
Следваща картина: заекът пише, идва мечката.
- Какво пишеш?
- Дисертация за това как зайците изяждат мечките.
- Къде си видял такова нещо?
Последна картина: пещера, планина от лисичи, вълчи и мечи кости. В средата, огризвайки кокалче, лежи огромен лъв.
Поука: важна е не темата на дисертацията, а кой ти е научен ръководител.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Принципно мразя да се повтарям, но в това видео нещата са навързани горе- долу както си ги представям и аз:wink:
http://video.mail.ru/mail/saamon/_myvideo/255.html
http://video.mail.ru/mail/saamon/_myvideo/255.html
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
в конкретното движение има забъркана доста политика.
въпроса ми беше за идеята, можем ли ние българите да спрем да подминаваме нарушителите. имаме ли достатъчно топки да направим нещо?
въпроса ми беше за идеята, можем ли ние българите да спрем да подминаваме нарушителите. имаме ли достатъчно топки да направим нещо?
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Petrolhead написа:в конкретното движение има забъркана доста политика.
В конкретното движение е забъркана предимно политика

Какво означава да спрем да подминаваме? Искаш да организираш подобна група тинейджъри, която да бие нарушителите на ЗДП ли?

- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
icoico написа:...Искаш да организираш подобна група тинейджъри...
Не е задължително да са тинейджъри-каквито се съберат

icoico написа:...която да бие нарушителите на ЗДП ли?...
Ако това е единственият начин да бъдат накарани да го спазват да.То се е видяло че българина освен високи глоби(които не плаща) и бой от друго не разбира.
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
radi_nrj написа:Тези момчета освен всичко са и сериозно тренирани в ръкопашен бой. Видяхте ли как за секунда отворкото със сивата Тойота остана без пистолет
Ако се опитаме сульо и пульо да организираме нещо подобно освен да си докараме проблеми и на някой да ми направят беля (от средна телесна повреда нагоре) друго нищо няма да стане.
Убий ме,100 пъти го гледах,ама така и не видях къде му взимат пистолета на тоя с тойотата...кажи ми точната секунда и минута ?
А това даже и във фейсбук си го качих...общо взето руснаците имат гражданско общество и за това се получава така,че имат такива дейни люде.За това говорим,направо си умрях от кеф като го гледах http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... UmPWav1xHg
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
feikot написа:А това даже и във фейсбук си го качих...общо взето руснаците имат гражданско общество и за това се получава така,че имат такива дейни люде.За това говорим,направо си умрях от кеф като го гледах http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... UmPWav1xHg
Това май са същите от стопхам. Icoico ще се окаже прав за политическия момент, виж как са подготвени, с камера и специален микрофон като журналисти

А "гражданско общество" и "руснаци" са две взаимоизключващи се понятия
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
В автофорум да опиташ да споделиш такава идея... Обречен си на провал.
От 9 кладенеца вода ще извадят и ще го изкарат организатора бивш агент на ДС.
Само и само да си паркират на тротоарите, щото не може аз да ходя 30 метра пеша.
Че и анти-стопхам отряди.
Трагични сте.
От 9 кладенеца вода ще извадят и ще го изкарат организатора бивш агент на ДС.
Само и само да си паркират на тротоарите, щото не може аз да ходя 30 метра пеша.
Че и анти-стопхам отряди.
Трагични сте.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Трагични? Аз по тротоари не паркирам. Възпитанието не ми позволява. Това не пречи да се отнасям отрицателно към опити за възраждане на комсомола и тимуровските команди. Тия хлапета един чичко много точно ги нарече "опричники"
.Чувал ли си за опричниците? Според теб ако утре младежкото движение на управляващата партия "Ипон" излезе по улиците да раздава правосъдие начело с инструкторите си по бойни изкуства требе да им ръкопляскаме ли, що ли?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”