Завеждане на щета по каско Армеец

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
burn666
Автомобил: VW Golf 4 Variant 2002
Двигател: 1.9 Tdi ALH 90hp+

Завеждане на щета по каско Армеец

Мнениеот burn666 » Пон 26 ное 2012 19:30

Здравейте колеги. Преди няколко часа бях спрял колата на Кауфланд, идвам след 20мин. и гледам една бяла черта от багажника до бравата на предната врата :banghead: направо в този момент толкова злоба и гняв ми се натрупа че главата ми започна да пулсира :banghead:
Въпроса ми е при Армеец каква е процедурата за завеждането на щетата и необходимите документи, и искат ли бележка за злоумишлени действия от трети лица и как да я извадя???
Интересува ме също тази драскотина как ще се заличи (на багажника е дълбоко, а на калника и вратата не се усеща да има вдлъбнина но е бяла???

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Re: Завеждане на щета по каско Армеец

Мнениеот dlug » Пон 26 ное 2012 22:23

Хубаво е да се обадиш на мобилна група (в копието на полицата има телефоните), те ще ти кажат как да действаш и дали трябва да се обадиш на 112 да ги уведомиш за щетата. Ако искат бележка трябва да отидеш в районното и да кажеш че ти е нужна служебна бележка за застрахователите, те ще ти кажат какво да пишеш. Няколко дни по-късно би трябвало да е подписана от началника и да си я вземеш. Иначе необходимите документи са оригинал на полицата, технически преглед, евентуално книжка и талон на водача, паркирал автомобила, попълнено заявление за оценка на щета

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Пон 26 ное 2012 23:46

Или утре отиваш в техен офис,обясняваш случая,рисуваш схема на инцидента,показваш горепосочените документи първо,следва фото и чакаш за парички!Ако Каското е на вноски,ще си удържат вноските и ще си получиш остатъка от сумата.Изрично посочи,че искаш щетата да е по експертна оценка,и плащането да е в брой,от тяхната каса.

Врачанския офис са точни,и досега не съм имал ядове с тях.

Потребителски аватар
burn666
Автомобил: VW Golf 4 Variant 2002
Двигател: 1.9 Tdi ALH 90hp+

Мнениеот burn666 » Вто 27 ное 2012 1:01

благодаря за отговорите колеги !
пп. след като получа обезщетението и всичко приключи ще пиша

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”