А отпред с какво си? Само в таблото ли имаш или си с оригиналните джобове с тонколони. И мислиш ли да правиш нещо с предната линия?
п.п. Оправи ли си бронята

В таблото имам някакви малки Pioneer-ки, които не знам дали са оригиналните, пък   отзад на кората /както се вижда/ имам 2 прилични Panasonic май бяха. И сега добавих и касата, и честно казано и без усилвател не свири зле, но и такъв ще купя, обичам да ми блъска
  В таблото имам някакви малки Pioneer-ки, които не знам дали са оригиналните, пък   отзад на кората /както се вижда/ имам 2 прилични Panasonic май бяха. И сега добавих и касата, и честно казано и без усилвател не свири зле, но и такъв ще купя, обичам да ми блъска   

)
 )
 За халогените може и да сложа по-нататък, не съм мислил за сега, тъй като постоянно ми пишат фишове за тях.. А с пружините вече се оправих временно като сложих едни гумени наложки .. след Нова Година вече ще сложа нови. Относно стоповете - това ми е точно идеята за тях
 За халогените може и да сложа по-нататък, не съм мислил за сега, тъй като постоянно ми пишат фишове за тях.. А с пружините вече се оправих временно като сложих едни гумени наложки .. след Нова Година вече ще сложа нови. Относно стоповете - това ми е точно идеята за тях   Леко по леко ще ги осъществя, ама като беден студент през зимата не остават много пари
 Леко по леко ще ги осъществя, ама като беден студент през зимата не остават много пари   А и почти съм се разбрал за нова боя, щото има нужда.
 А и почти съм се разбрал за нова боя, щото има нужда. 
 Само приятни моменти ти пожелавам с колата много е готина
 Само приятни моменти ти пожелавам с колата много е готина   Няма да се разочароваш в никакъв случай от инвестицията си...
 Няма да се разочароваш в никакъв случай от инвестицията си...

Много се радвам когато видя някоя 20+ годишна кола, която не се дава и минава и катери места, пред които някои по-нови коли се мъчат
  Много се радвам когато видя някоя 20+ годишна кола, която не се дава и минава и катери места, пред които някои по-нови коли се мъчат   

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта