Не коректни потребители с които съм имал допир - Y.J!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Y.J
Автомобил:
Двигател:

Re: Не коректни потребители с които съм имал допир - Y.J!

Мнениеот Y.J » Вто 27 ное 2012 23:43

Имам един въпрос към автора на темата ... Колко време след покупката сложи амортисьорите ???
Щото зе да ми ревеш преди 2 дена , а аз даже бях забравил за тях.
Много добре знам , че си бяха здрави и не ме прави на луд и тука да оплюваш с теми.

Последна промяна от Y.J на Вто 27 ное 2012 23:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
nappyboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nappyboy » Вто 27 ное 2012 23:44

Ква ми е целта да лъжа?! Ако са хубави да ви похваля... аз кво да направя, че не стават... евала ли да ти правя... казвам каквото си е... не искам пари... искам като му кажа на тоя има проблем да не ми вика "Не ми досаждай"... ако не вярваш, като ги сваля и като ида до вторични ще ти драсна да дойдеш да си ги видиш... ако ти е кеф - 80ст./кг. мисля, че беше... купи си ги и си ги слагай...

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 27 ное 2012 23:44

qqqq написа:и как да съм сигурен, че са изпуснали бе

Ясно е, че не можеш бе. Ама като ти е казал човека, че не стават, защо е нужно да се заяждате и да се стига до теми тук бе? Просто си прибираш нещата и кой откъде е бе! Нали за това сме колеги бе?!?

Потребителски аватар
nappyboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nappyboy » Вто 27 ное 2012 23:45

Преди 2 максимум 3 седмици... отначало реших, че проблема е в пружините, но уви не е бил само там!

qqqq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот qqqq » Вто 27 ное 2012 23:46

и аз имам въпрос, защо да вярвам кога точно ги е сложил, като аз ги свалих(без проблем) и седмица след това му ги дадох и не знам си колко месеца в последствие, те се оказват изтървали, рязани, ръждясали и прочие.. съжалявам колега, ако беше се обадил седмица-две-три-месец след покупката, ОК, ама ти сега се мъчиш да ме убедиш, че кафявото по пътеката е шоколад...

Потребителски аватар
nappyboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nappyboy » Вто 27 ное 2012 23:47

Ае вие като си купите презервативи, на улицата пред аптеката ли си ги слагате?!

Потребителски аватар
nappyboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nappyboy » Вто 27 ное 2012 23:47

Не бе пич... баш лайно си е... тва се опитвам да ти кажа... ти си мислиш за шоколади явно

Потребителски аватар
Y.J
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Y.J » Вто 27 ное 2012 23:49

nappyboy написа:Преди 2 максимум 3 седмици... отначало реших, че проблема е в пружините, но уви не е бил само там!

А ти си ги сложил след 2 седмици и си ги карал незнам си колко месеца и сега от веднъж реши , че проблема е в амортисьорите ?? маале мале мале facepalm

Потребителски аватар
Y.J
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Y.J » Вто 27 ное 2012 23:50

Айиде кажи ми , след като е твота дума срещу мойта .... аз от де да знам , че не си ги изпращял някъде в някой дупка и да си им е*ал мамата и ся да ни осираш ???

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Вто 27 ное 2012 23:51

Аз подкрепям колегата пуснал темата....преди време купих фарове за моя голф, с уговорката, че само единия е с надрано стъкло....е оказа се, че и 2та са надрани харабията...прежалих...само не мога да разбера, защо някои хора обичат да цакат другите....ей така ако мине номера...знаел си, че едната пружина е рязана...няма тук да ни лъже колегата...видял си балама и хоп...вързан е ! Y.J няма кой знае каква вина, освен ако не е знаел състоянието на амортисьорите и пружините...въпреки, че пак ме съмнява да не се вижда разликата в пружината. Както и да е, да ти бъде обеца на ухото nappyboy !!! Другия път внимавай. Това ме дразни на форума...аз с каквото съм могъл, съм помогнал на пичове, подарявал съм разни неща и пак ще го направя....подарявали са ми и на мен и съм страшно щастлив, че има още такива хора дето помагат....но си има и черни овци и това си е навсякъде :beat_butt2

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Вто 27 ное 2012 23:52

Y.J написа:Айиде кажи ми , след като е твота дума срещу мойта .... аз от де да знам , че не си ги изпращял някъде в някой дупка и да си им е*ал мамата и ся да ни осираш ???

Стига бе...това да не е меко сирене.... :shock

Потребителски аватар
Y.J
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Y.J » Вто 27 ное 2012 23:52

Много време се мина братле , найстина много. Да беше в началото няма ядове, както доидохме да дадем така и щяхме да доидем да ги вземем , ама да ми ревеш след толкова време ... сорри

Потребителски аватар
nappyboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nappyboy » Вто 27 ное 2012 23:53

Ето кога сложих амортисьорите и ти писах след това...
: Купувам голф 3 GTI
Папка: Изпратени
Ае пич... тея амортисьори дето ги купих от вас преди месец, как сте ги карали с тея пружини ?! Едната страна е с 3см. по висока от другата Как може да продаваш такива работи и да казваш, че нямало никакви проблеми... кажи поне дали и двата амортисьора са еднакви /KYB/ или да ги мятам на боклука :X

Изпратено на: Чет Ное 01 44, 2012 20:57
И отговорът:

Заглавие: Re: Купувам голф 3 GTI
Папка: Входящи
Ко???
Доста амортесьори съм продал колега ама ти ме заби с това си изказвване и как ще са различни като до последно си бяха на колата преди да се смени с регулеруемо ока4ване и не е имало такива филми .... Даже незнам кво дате посъветвам. всичко си е еднакво и си работи

Изпратено на: Пет Ное 02 44, 2012 0:48

И моята реакция на последното:
Заглавие: Re: Купувам голф 3 GTI
Папка: Изпратени
аз съм момчето от сливен... и като ти казвам, че нещо не им е наред на тея амортисьори няма да те лъжа... колата от дясно е с 3см по висока... направо не знам как сте я карали... пробвайте си стоките преди да ги продавате :X

qqqq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот qqqq » Вто 27 ное 2012 23:53

добре бе "пич" казваш ми, че си видял щампата Каяба, и ми казваш, че не е това което си си купил, е майка му стара само тампоните и лагерите са 50 лева, аз ти ги дадох барабар с амортисьори, чаши, пружини и половин превоз, сега някав си карандилски майстор ти казал, че са изтървали и ти вдигна патардия до небето, осъзнай се, в първия пост след твоя пише, че това са неща 2ра ръка, никой не ти е казвал, че са от магазина нали така, видя ги на живо, нито бяха мити, нито боядисвани, просто свалени от моята кола и подадени в твоята ръка, съжалявам, че не ги харесваш, тва е от мен, оставям на други хора да решат кой е крив и кой прав

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 27 ное 2012 23:54

Ще използвам паузата да напомня на всички за бутона "Промени". Ползва се да си промениш мнението и да допишеш нещо, а не да се пускат по 2-3 мнения последователно. :idea:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”