Не коректни потребители с които съм имал допир - Y.J!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
nappyboy
Автомобил:
Двигател:

Re: Не коректни потребители с които съм имал допир - Y.J!

Мнениеот nappyboy » Вто 27 ное 2012 23:55

Писах веднага щом сложих амортисьорите! Какви дупки кви 5лв... не ти искам парите дръж си ги... още 1000 пъти по толкова да спечелиш, ама да ме убеждаваш, че не съм прав при положение, че ти давам доказателства нз :X
EDIT: Казах, че видях щампа KYB само на единия от амортисьорите, също така казах, че видях надпис Toledo на едната пружина, но ти за това нищо не казваш... амортисьорите ще бъдат показани в форума веднага щом ги сваля! Да разбереш за какво става дума! Знам, че е втора ръка, но има неща които не трябва да се пре продават!

Последна промяна от nappyboy на Вто 27 ное 2012 23:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Y.J
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Y.J » Вто 27 ное 2012 23:56

vucata написа:Аз подкрепям колегата пуснал темата....преди време купих фарове за моя голф, с уговорката, че само единия е с надрано стъкло....е оказа се, че и 2та са надрани харабията...прежалих...само не мога да разбера, защо някои хора обичат да цакат другите....ей така ако мине номера...знаел си, че едната пружина е рязана...няма тук да ни лъже колегата...видял си балама и хоп...вързан е ! Y.J няма кой знае каква вина, освен ако не е знаел състоянието на амортисьорите и пружините...въпреки, че пак ме съмнява да не се вижда разликата в пружината. Както и да е, да ти бъде обеца на ухото nappyboy !!! Другия път внимавай. Това ме дразни на форума...аз с каквото съм могъл, съм помогнал на пичове, подарявал съм разни неща и пак ще го направя....подарявали са ми и на мен и съм страшно щастлив, че има още такива хора дето помагат....но си има и черни овци и това си е навсякъде :beat_butt2

Кое от прочетеното на "пружините му казахме, че са бонус към цялата схема" не разбрахте колеги ??

Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Мнениеот stefarata » Вто 27 ное 2012 23:57

Аз не можах да разбера колегата от какво се жалва- хем ще пие бира, хем го боли нещо. Еми така де, амортисьори са, прецакал си се, и то може да не е по вина на продавача. При продавача са работили , идват при купувача и се трошат- айде да обесиме продавача че ги е продал,а?? Всеки си избира дали да купи част от магазина с гаранция и т.н. или да вземе употребявана такава и да се моли на господ да уцели. Говоря от собствен опит- взех от колега от форума спирачна помпа и след седмица се оказа че е за боклука- и какво, да взема да напиша 2 страници за този колега че бил измамник, търгаш и тем более? Не, просто си взех нова помпа от магазина и въпроса е решен. Много правилно се беше изразил един колега в една друга тема " за какво ти е да купуваш част втора употреба, та ти вече си имаш една такава ( строшена). Така че колега наздраве с биричката и не се пали за такива дреболии, във форума има и доста колеги, продаващи нови части с добри отстъпки. Успех!!

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Вто 27 ное 2012 23:59

Y.J написа:
vucata написа:

Кое от прочетеното на "пружините му казахме, че са бонус към цялата схема" не разбрахте колеги ??

КВО ПОДЯВОЛИТЕ означава бонус бе пич....1 къса 1 дълга :shock :shock Вие дробчета в мозъка имате ли ? Поне да бяхте казали, че едната е ГТИ другата е Хамър Н2 ама рязана

Потребителски аватар
nappyboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nappyboy » Сря 28 ное 2012 0:01

Ти поне си изкарал една седмица с помпата... при мене проблема е от секундата в която ги сложих! Разликата е огромна! Прецакан съм знам... за това от началото казвам, че не искам пари... искам да има честта да си признае грешката, а не да ми се прави на голям търгаш и да ми вика аз дефектни стоки нямам... maikomila

qqqq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот qqqq » Сря 28 ное 2012 0:02

колега видя колата ми на живо, приличам ли ти на човек, който би я карал увиснала от едната страна?? взех я с тея амортисьори и пружини и я карах година и няколко месеца, така ли не разбрах, че ми виси колата???????

пс: задните амортисьори + пружини са в колега от ямбол на венто, и не съм чул рекламация..

Потребителски аватар
nappyboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nappyboy » Сря 28 ное 2012 0:04

Първо: Противоречиш си! На мен ми беше казано, че амортисьорите са купувани отделно, нови, преди година!
и Второ: Не знам как си караш колата... видях я в завършен вид и ми хареса, няма какво повече да кажа за колата ти... аз говоря за амортисьорите които получих от вас! Точка!

Потребителски аватар
Y.J
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Y.J » Сря 28 ное 2012 0:05

Кажи ми кога ги купи ??

Потребителски аватар
vucata
Контакти:

Мнениеот vucata » Сря 28 ное 2012 0:05

stefarata написа:Аз не можах да разбера колегата от какво се жалва- хем ще пие бира, хем го боли нещо....... Много правилно се беше изразил един колега в една друга тема " за какво ти е да купуваш част втора употреба, та ти вече си имаш една такава ( строшена).

Виж сега...има си правила за тия работи...докато има балами ще има и тарикати- ЯСНО. Ама да продаваш боклуци на хората, и то във форума на хора....това си е измама и безочливост за мен па ако ще и от 1вата световна да е часта....всеки продавач е длъжен да опише състоянието на дадената вещ а не да се прави на Лили Иванова- и ако мине номера....Аз лично винаги съм се старал като продавам нещо то да има поне вид и да съм сигурен, че работи и няма да има проблем с него в бъдеще...а не да гледам да се оттърва по-бързо от него...стига пинизи, достатъчно ни е, че политиците ни е*** всеки как си зане, остава и ние да го правим сами на себе си...не Ви ли писна от наглост.... :horror: Ти пи ли бира ?

Y.J написа:Кажи ми кога ги купи ??

Опиши ми думата Бонус, че нещо не схванах...казахте ли му, че едната пружина е от ГТИ а другата рязана от Хамъра :roll:

Последна промяна от vucata на Сря 28 ное 2012 0:08, променено общо 1 път.

qqqq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот qqqq » Сря 28 ное 2012 0:08

май ти не знаеш какво говориш, видял си щампата и кода, провери в най-близкия магазин за авточасти аджеба каяба ли са или не и пак пиши, и да допуснем, че пружината е била по-къса от другата, сменил си пружините и пак се оплакваш, някой ти е казал, че са изтървали и пак друг ти е виновен, и защо изобщо да вярвам на "майстора" ти или на теб при положение, че до последно ги карах и не ми е висяла колата и не се е клатила. това е от мен, чакаме отовора на модераторите

qqqq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот qqqq » Сря 28 ное 2012 0:08

май ти не знаеш какво говориш, видял си щампата и кода, провери в най-близкия магазин за авточасти аджеба каяба ли са или не и пак пиши, и да допуснем, че пружината е била по-къса от другата, сменил си пружините и пак се оплакваш, някой ти е казал, че са изтървали и пак друг ти е виновен, и защо изобщо да вярвам на "майстора" ти или на теб при положение, че до последно ги карах и не ми е висяла колата и не се е клатила. това е от мен, чакаме отовора на модераторите

Потребителски аватар
nappyboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nappyboy » Сря 28 ное 2012 0:08

Около средата/края на септември! Когато запонах да оправям колата! След което колата беше по майстори и едва на 21ви Октомври беше готова... въпросните амортисьори, както вече показах съобщението, ги сложих някъде към 4ти Ноември мисля, че пишеше /трябва да проверя отново/ и веднага след установяването на проблема ти писах... какво др не ти е ясно?!
EDIT:Ти прочете ли ми първото мнение? Движех стеблото на ръка... не е необходимо да си гении за да изчислиш, че няма абсолютно никакъв начин да издържи тежестта на цяла кола, след като го прибирам на ръка и то с лекота докато си седя и с едната ръка подпирам ботуша! Какво повече искаш да ти кажа...

Последна промяна от nappyboy на Сря 28 ное 2012 0:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Y.J
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Y.J » Сря 28 ное 2012 0:10

vucata написа:
stefarata написа:Аз не можах да разбера колегата от какво се жалва- хем ще пие бира, хем го боли нещо....... Много правилно се беше изразил един колега в една друга тема " за какво ти е да купуваш част втора употреба, та ти вече си имаш една такава ( строшена).

Виж сега...има си правила за тия работи...докато има балами ще има и тарикати- ЯСНО. Ама да продаваш боклуци на хората, и то във форума на хора....това си е измама и безочливост за мен па ако ще и от 1вата световна да е часта....всеки продавач е длъжен да опише състоянието на дадената вещ а не да се прави на Лили Иванова- и ако мине номера....Аз лично винаги съм се старал като продавам нещо то да има поне вид и да съм сигурен, че работи и няма да има проблем с него в бъдеще...а не да гледам да се оттърва по-бързо от него...стига пинизи, достатъчно ни е, че политиците ни е*** всеки как си зане, остава и ние да го правим сами на себе си...не Ви ли писна от наглост.... :horror: Ти пи ли бира ?

Слушай сега многознайко , точно за това му ги закарахме на МЯСТО момчето да ги гледа и да прецени дали да ги вземе или не ЯСНО ли ти е на теб професорче такова. Щом ги е взел значи така е преценил , а не след месеци да пуска теми че не ставали, а можеше да се обади на 2-рата седмица след като ги е ложил на колата.

Потребителски аватар
vucata
Контакти:

Мнениеот vucata » Сря 28 ное 2012 0:10

qqqq написа:май ти не знаеш какво говориш, видял си щампата и кода, провери в най-близкия магазин за авточасти аджеба каяба ли са или не и пак пиши, и да допуснем, че пружината е била по-къса от другата, сменил си пружините и пак се оплакваш, някой ти е казал, че са изтървали и пак друг ти е виновен, и защо изобщо да вярвам на "майстора" ти или на теб при положение, че до последно ги карах и не ми е висяла колата и не се е клатила. това е от мен, чакаме отовора на модераторите

Сериозно ли го караш да ходи в магазин да видят тая скраб mhihi :screwy

Y.J

Не съм професор...питах те за бонуса, казахте ли му, че е с различни пружини, не овъртай сега, че не си знаел....гузен негонен бяга :!:

Потребителски аватар
Y.J
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Y.J » Сря 28 ное 2012 0:13

Честно казано не си спомням кога си ги взел колега и средата на септември да е до 4-ти ноември са месец и половина.
Седмица , или две след покупката си ги сложил и си карал 1 месец с тях и тогава ми писа така ли излиза ???

Върни се в “ОФФ-Топик - други”