Не коректни потребители с които съм имал допир - Y.J!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
qqqq
Автомобил:
Двигател:

Re: Не коректни потребители с които съм имал допир - Y.J!

Мнениеот qqqq » Сря 28 ное 2012 0:14

добре колега, чакал си толкова време, сега ще почкаш още малко и за отговор от модераторите и другото което е, не виждам как хората които за сефте срещат никовите ни, камо ли да знаят за случилото се, вземат участие в дискускията при това употребяват силни думи като "измама", "безочливост" и прочие, ясно ми е че в държавата ни се търси само сеир и зрелище, но аз не съм привърженик, така, че моля който не знае за какво иде реч, да остави бутона "изпрати" за участвалите в случката :roll:

пс: искам да видя 2те пружини една до друга, как аджеба едната е по-къса???

Последна промяна от qqqq на Сря 28 ное 2012 0:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Сря 28 ное 2012 0:16

За мен е безочливо и измама да наречеш, че пружините са бонус....бонус може да се тълкува по 23895798519 начина- капиш ? Трудно ли се изричат думите: Колега, пружината е рязана да си занеш ! :roll:
Ясно е, че останалото е на късмет ! Сега и ако каже автора, че точно рязаната пружина е на изпусналия амортисьор- хич няма да се учудя :bishop

qqqq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот qqqq » Сря 28 ное 2012 0:18

след като са свалени пружините, държа да видя снимка как така едната е по-къса, и то скоро а не след 3 месеца :wink:

Потребителски аватар
Y.J
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Y.J » Сря 28 ное 2012 0:19

vucata написа:За мен е безочливо и измама да наречеш, че пружините са бонус....бонус може да се тълкува по 23895798519 начина- капиш ? Трудно ли се изричат думите: Колега, пружината е рязана да си занеш ! :roll:
Ясно е, че останалото е на късмет ! Сега и ако каже автора, че точно рязаната пружина е на изпусналия амортисьор- хич няма да се учудя :bishop

Ти па се фана за тоя бонус като лапе за полата на майка си facepalm

Потребителски аватар
vucata
Контакти:

Мнениеот vucata » Сря 28 ное 2012 0:21

nappyboy написа:Първо: Противоречиш си! На мен ми беше казано, че амортисьорите са купувани отделно, нови, преди година!
и Второ: Не знам как си караш колата... видях я в завършен вид и ми хареса, няма какво повече да кажа за колата ти... аз говоря за амортисьорите които получих от вас! Точка!

А по тоя въпрос отговори има ли...явно има и пред история в тия амортисьори mhihi

Y.J
Лапе съм разбира се, но сам виждаш, че вие излизате измамниците след като не е упоменато за разликата в пружините...нищо не Ви е пречело да споделите тази така малка 3 сантиметрова подробност, нали ?

Последна промяна от vucata на Сря 28 ное 2012 0:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
nappyboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nappyboy » Сря 28 ное 2012 0:23

За пореден път питм Y.J: Как разбираш, че едни амортисьори са годни за употреба само при оглед?!
И наистина искам да чуя отговорът ти!
EDIT За последен път обяснявам, моля те прочети следващите редове много бавно и внимателно!
Амортисьорите бяха закупении от мен някъде м/у средата и края на месец Септември /тогава започнах да правя колата/. Амортисьорите бяха прибрани от мен и не бяха барани до 4ти /мисля, че беше/ Ноември, когато бяха сложени на колата! След което ти получи съобщение /което вече веднъж копирах и не ми се търси отново/ в което ясно ти обясних, че нещо не им е на ред... не получих адекватен отговор и реших, че може би "бонусът" е бил проблемът... купих други пружини и едва вчера успях да сменя пружините. При самата смяна забелязах следното: при извадена пружина /гол амортисьор/ придържайки амортисьора в долната част с лявата ръка и натискайки стеблото с дясната ръка амортисьорът се прибра без да оказва кой знае каква съпротива и остана в това свалено положение без да избута стеблото на горе! От нямане на къде събрах окачването с червените пружини /колата се кара всеки ден/ И отново ти писах съобщение, на което отново не получих адекватен отговори и реших да пусна тема, за да изясним нещата!
Отговори на въпросът ми по горе, моля!

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Сря 28 ное 2012 0:23

Защо хората които продават с цел печалба не се научат и да губят по някой път.Доктора се запъна и не върна парите за таблото и влезна в групата на измамниците а продаваше от години в този форум.Всеки който продава може и да загуби това е в рамките на нормалното в всяка сфера на търговията си има риск от загуби.Научете се да бъдете честни и да губите с достойнство !!!!!!

Потребителски аватар
nappyboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nappyboy » Сря 28 ное 2012 0:25

Това беше и целта на темата ми, колега, благодаря ти за точния изказ :drunk

qqqq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот qqqq » Сря 28 ное 2012 0:26

абе я моля ти се размърдай малко сивото вещество, как ще си карам колата с една по-къса пружина и няма да забележа и дори да е било така(което е невъзможно) как искаш автора да ти докаже, че баш тя е била на "изтървалия" амортисьор, не мога да повярвам кви хора пишат тука, само някви сирджии и семкаджии, трай си брат и виж кво ше решат модовете
от мен да знаеш - скромността краси човека, не се прави на адвокат, сигурен съм, че не си и не се прави на всезнаещ - сигурен съм, че не си
пс; не го карам да носи целите амортисьори в магазина, а да провери кода, представи си има лист и химикал за тая процедура...
пс2; чакам снимка на различните пружини!

Потребителски аватар
vucata
Контакти:

Мнениеот vucata » Сря 28 ное 2012 0:27

Сашко, прав си и браво за думите....това ме навежда на една стаара приказка...3 пъти мери, 1 път режи ! Щом казваш, че стоката е здрава и права, значи ти трябва да поемеш отговорността си за думите си ! Както в магазина има гаранция, така тук във раздела продава има и малка част на мъжка дума...затова сума ти хора изгоряха с некачествени части дори и 2ра употреба...няма гаранция- ДА, но трябва да има човечност !

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 28 ное 2012 0:30

-

Последна промяна от Stivi на Сря 28 ное 2012 0:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Y.J
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Y.J » Сря 28 ное 2012 0:31

Човечността от моя страна я имаше , изчетох достатъчно глупости и вече не ми се чете и пише , който трябва да си взима решение :beer

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 28 ное 2012 0:33

Y.J написа:Човечността

Това е доста позабравена дума напоследък. Заключвам темата, но я оставям да седи. Нека всеки бъдещ купувач прецени кой крив и кой прав за себе си. :idea:

Потребителски аватар
vucata
Контакти:

Мнениеот vucata » Сря 28 ное 2012 0:33

Stivi написа:
nappyboy написа: амортисьорът се прибра без да оказва кой знае каква съпротива и остана в това свалено положение без да избута стеблото на горе!

Кое точно очакваш да избута стеблото обратно само не разбрах mhihi

http://vbox7.com/play:632274ed

Последна промяна от golfer на Сря 28 ное 2012 9:41, променено общо 1 път.
Причина: в клипа са снимани задни амортисьори а темата е за предни?!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”